- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
bopeti98 #27755 üzenetére
Bocs, de én azt nem ismerem, nem tudok róla nyilatkozni. Azt tudom, hogy nekem a Novumon volt egy hanghibám, de rejtélyes módom megjavult. A kamerája Skype-hoz nem sokat ér és az alsó hosszú oldalon a fedlap fölfelé eláll kb 1-1.5 mm-re. Rá lehet nyomni, de kb 10 perc után újra feljön. Állítólag azért, mert tettek alá egy szivacsot, hogy ne menjen be a kosz, ne okozzon pixelhibához hasonló gondot. Így viszont azon rugózik, az nyomja föl. Nekem más gondom nincsen vele. Szerintem klasszul működik, de mivel nekem ez az első táblám, nincsen összehasonlítási alapom. Szóval nem ajánlom, de nem is mondom, hogy ne vedd meg. Annyit viszont mondok, hogy "szerintem" csak és kizárólag személyesen, tüzetes vizsgálat után szabad átvenni a készüléket. Az árát még így is megéri szerintem.
Talán még szabad legyen megjegyezni, hogy az aldi külföldi oldalain (például itt) feltűnt egy új tablet. Valószínűleg nálunk is lesz. Érdemes elgondolkodni a 3 év teljes-körű garancián.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest