Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
z0d1AK
üzenetére
Na mindegy.
Nem, egyáltalán nem mindegy! Ha csak abból fakad, hogy nekem ez az első, neked meg több száz, akkor légyszíves írd meg mi az általam kifogásoltban amit abból a többszázból bármelyik androidos másképpen csinált? Mert én újfent nem hiszek neked. Egyébként abból, amit tőled most olvastam, egyértelműnek veszem, hogy üzleti érdeked van a tablet-eladások terén. Te emiatt nem fogsz elfogulatlanul írni. Nem fogod megírni a szarról, hogy az bizony szar, ezért meg ezért. A maximum ami egy érdekelttől kitelik, hogy elhallgat. Azt írja amit fent idéztem tőled. Maximum. Pedig nem ez kellene legyen. Akinek valódi jártassága van, annak lebeszélő stílusa kellene legyen ahhoz, hogy én hitelesnek tartsam, hogy higgyek neki. Te ezzel az írásoddal abszolút hiteltelen vagy. Nem is hiszek neked.
Egyébként az érdekeltek talán még azt is megteszik, hogy kitöröltetik a beírásaimat, kitiltanak, vagy ilyesmi. El tudom képzelni. Csakhogy menjen az üzlet.

(#28455) xylevi: Igaz. Sajnos nem tettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Elektromos cigaretta 🔞
- Elektromos autók - motorok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Xbox tulajok OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- iPad mini 5 Wi-fi 64 GB
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- Samsung Galaxy Tab S9+ 12.4" 5G/LTE (SIM kártyás) 256/12G+S Pen, Mintha új lenne, garanciával, üzlet
- iPad Pro 11 3. gen (M1, 128 gb / wifi)
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Töltővel,12 hónap garanciával
- Új! Asus ROG Destrier Ergo gamerszék
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Dr.NX