Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz fateless #27838 üzenetére
Nézd, az, hogy te használod-e vagy sem, nem mérvadó. Ha lenne rá megbízható statisztika, és abból az derülne ki a gyártó számára, hogy a használata közelít a nullához, és ezért nem tennék bele (vagy fordítva), akkor igazad lehetne. Így viszont ez csak szócséplés.
Egyébként én sem használnám, mert van a kocsimban "rendes" gps, aminek megvannak a maga előnyei (ezeket most nem sorolnám fel engedelmeddel). Szóval ilyen szempontból szerintem nincsen értelme a kérdést vizsgálni.Egyébként én most próbálom belakni a tabletemet, és mondhatom, elég sok a PC-nem (Linux) megszokott és naponta sokszor használt dolog hiányzik nekem az Androidból. Szerencsére naponta bővül az appok palettája. Legutóbbi örömködésem a Firefox "nembetás" változata volt. Egyből le tudom játszani a Youtubos addig mobilon nem közzétett videókat is. Tetszik! Kézzelfogható a fejlődés. És ennek az ember gyakran jobban örül, mint amikor egy kiforrott oprendszer ellátja egyből minden jóval. Ha ilyet akartam volna, (és lett volna rá pénzem is) nem Androidos tabletet veszek, hanem például egy ilyet.:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Horgász topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Magisk
- Politika
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Új Honor Pad X8A 64/4GB Wi-fi
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest