Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• z0d1AK

nagyúr

válasz buta29030 #28460 üzenetére

Az érdekeltségemről csak annyit, hogy hivatalosan munkanélküli vagyok egy ideje. Itthon a saját hírportálom szerkesztem, ami többek között tabletekről szól.

A hiba amiről beszélek, használhatóság terén abból adódik, hogy adott a Te tableted, ha jól rémlik a ConCorde Tab Play-t írad. Ez a készülék egy kínai bérgyártmányban készülő tablet. Azért kerül 45 ezer forintba, mert egy esetekben a minősége nem olyan, mint egy drágább modellé. Érthető ez alatt az általad is írt ragasztási hibát. Emellett a kínai készülékek sok esetben nem kapnak olyan minőségű touch panelt, mint a drágább alternatívák, ha egymás mellé helyeznénk mondjuk egy GAlaxy Note 10.1-et és egy Tab Play-t, hamar látszódna is a különbség az érzékelésben.

A másik hiányosság a szoftver optimalizálása a hardverre. Nem véletlen az, hogy a nagy gyártók hónapokig szöszölnek azzal, hogy a legfrisebb rendszerverziót kiadják frissítés formájában. Ez azért van, mert igyekeznek a legjobban optimalizálni (ideális esetben), hogy ne legyen akadás, hiba. A kínai tabletek esetében nagyon hamar jön a frissítés, azonban ez elég felületes optimalizációt kap, nem kerül összehangolásra a hardver képességeivel.

Igazából az, hogy Te alkalmatlannak és szava hihetetlennek találsz a témában, nagyon nem zaklat fel. Egyrészt, mert dühből írsz most, amelyet a csalódottságod keltett, másrészt azért, mert tisztában vagyok a munkám minőségével, amíg te nem. Részemről ez külön vitát sem ér meg.

Új hozzászólás Aktív témák