- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
válasz
buta29030 #28567 üzenetére
Kár itt erőlködni meg szarozni az androidot.Nyílván itt azért nem látsz ilyen kifakadásokat mint amilyen a tied ,mert másoknak mások az igényei.
Én a 1x éves pc-s pályafutásom során egyszer sem használtam ezt a silvergenyót amit írsz és kurvára megvagyok nélküle.Az meg vicces hogy hogy egy 2 magos 1,6ghze-s tableten nem tudtál filmezni mikor a full hd-s tartalmakat is rezzenéstelenül viszi. (Pedig nekem csak egy 53ezer ft-os "kínai szarom" van)
Sokunknak amire kell a tablet: böngészés, youtube-ozás, emailezés,filmezés és ne adja isten nagy unalomban némi játék. Ezekre tökéletesen megfelelnek ezek a táblák.Az meg megint más téma hogy mindig lesz olyan aki talál xy tulajdonságot ami neki nem megy nem tetszik benne.Mivel nem vagyunk egyformák mindenkinek más számít.
Ez ugyanolyan mint pl az év játéka választás sok oldalon xy lesz a győztes én meg fanyalogva nézem ez lett kb warezba se töltöttem le arra sem érdemes.Én megvagyok elégedve a táblával amire nekem kellett perfekt!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Eladó egy hibátlan szép állapotú Apple A2602 9. gen. Ipad 64GB
- Apple iPad 5TH Gen 32GB Wifi 6 Hónap Garancia
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest