- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
buta29030
tag
válasz
z0d1AK #28451 üzenetére
Na mindegy.
Nem, egyáltalán nem mindegy! Ha csak abból fakad, hogy nekem ez az első, neked meg több száz, akkor légyszíves írd meg mi az általam kifogásoltban amit abból a többszázból bármelyik androidos másképpen csinált? Mert én újfent nem hiszek neked. Egyébként abból, amit tőled most olvastam, egyértelműnek veszem, hogy üzleti érdeked van a tablet-eladások terén. Te emiatt nem fogsz elfogulatlanul írni. Nem fogod megírni a szarról, hogy az bizony szar, ezért meg ezért. A maximum ami egy érdekelttől kitelik, hogy elhallgat. Azt írja amit fent idéztem tőled. Maximum. Pedig nem ez kellene legyen. Akinek valódi jártassága van, annak lebeszélő stílusa kellene legyen ahhoz, hogy én hitelesnek tartsam, hogy higgyek neki. Te ezzel az írásoddal abszolút hiteltelen vagy. Nem is hiszek neked.
Egyébként az érdekeltek talán még azt is megteszik, hogy kitöröltetik a beírásaimat, kitiltanak, vagy ilyesmi. El tudom képzelni. Csakhogy menjen az üzlet.
(#28455) xylevi: Igaz. Sajnos nem tettem meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Akkor is nehéz dolga lesz az Intelnek, ha részesedést vásárol benne az USA
- One mobilszolgáltatások
- Xbox tulajok OFF topicja
- Google Pixel topik
- Építő/felújító topik
- HBO Max
- Androidos tablet topic
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- Xiaomi Redmi Pad Pro 256GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Tökéletes , Garanciával, üzletből
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Vivo Y76 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest