- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- #95904256: Socket370 / 3DMark2001
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
stmiklosi
tag
válasz
zobika #28846 üzenetére
Szevasz!
Én csak az Ainolról, az Aurora2-ről szólhatok. Dual, 1,5 (most max. 1,2-re levettem), 1GB RAM, HDMI, IPS, 1024*600..
Tökéletes, több mint kellene a custom ROM, ez már a bőség zavara, ennek meglelése 3 hetembe került (szívesen csináltam), belső tár 16GB (épp ma tettem át a belsőbe DVD anyagot, az SD kártyáról percenként megtorpant, Class4-es). onnan szépen megy.
Kijelzője tökéletes, talán egy kukacoskodó sasszem volna vele némileg elégedetlen, de ilyen nincs a környéken.
Ha időd, affinitásod van az Androidhoz, ajánlanám... Ha nincs akkor ????
Szép Karácsonyt, üdv: StMiklos -
z0d1AK
nagyúr
válasz
zobika #28464 üzenetére
Nem is írtam, hogy rossz.
Hozzá kell tenni viszont, hogy ezekre a termékekre csak 6 hónap garancia vonatkozik, ahogyan az fel is van tüntetve.
Emellett viszont adott az elállás joga, tehát megkapod, és ha valamiért nem tetszik, 8 munkanapon belül visszaküldheted és ezt követően az eladónak kötelessége 30 napon belül vissza utalni a termék vételárát. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
zobika #28457 üzenetére
Nem hibásak! Az lehet, hogy van benne olyan, ami mondjuk egy hónapja kijelző hibával érkezett be a szervizbe és azt kicserélte egy újra a gyártó. A hibásat megjavították, újra csomagolták, majd itt érték csökkentve újra értékesítik. Tehát elvileg itt gyártó által átvizsgált és eredeti új állapotába visszaállított használt készülékek lehetnek.
-
z0d1AK
nagyúr
-
LámaZ
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest