Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyirog
tag
aki rendelt vagy rendelni fog Hyundai T7-et, az legyen kedves írjon pár szót róla majd, hogy mennyire elégedett vele
A mostani X600-al abszolút elégedett vagyok, így a Hyundai nálam már alapból nyerő, de ez a T7 nagyon ütősre sikerült. Ha nincs semmi gond vele, akkor 37ezerért pandawillről igencsak megéri az árát -
nyirog
tag
Ja és a legfontosabb: OTP kliens. Tessék megnézni a playen, támogatott felbontások ki is vannak írva
médium felbontás (mdpi): 320x480, 480x800, 480x854, 1280x800
magas felbontás (hdpi): 480x800, 480x854,1280x7201024x600 itt is bukó
-
nyirog
tag
A weather serviceből a prot én is látom, de a simát nem
A wikipédiábol is látok 1000 féle klienst de a hivatalost nem
Még a paypalt próbálja meg valaki légyszi akinek 1024x600-a van
Köszi -
-
nyirog
tag
továbbra is azt mondom, hogy az 1024x600 legnagyobb hibája a playes inkompatibilitás
-
nyirog
tag
válasz Mezcal #31303 üzenetére
jujjjujj, ez nagyon félrecsúszott számítás amit írtál
1280x800 = 1024000 pixel
1024x600 = 614400 pixelA különbség tehát 1024000-614400 = 409600 pixel, vagyis a nagyobb felbontás ~67%-al több pixelt tartalmaz azonos területen
Így az 1280x800-as felbontás 7 colon 215ppi, az 102x600 pedig 170 ppi. Azért ez jelentős[ Szerkesztve ]
-
nyirog
tag
azért azt vegyétek figyelembe, hogy az 1024x600 felbontással rengeteg app nem kompatibilis a Playen. Például a Paypal appot se lehet letölteni, persze az apk-t össze lehet vadászni netről és úgy fel is lehet tenni, de playből nem elérhető
Az 1280x800-al ilyen szívás nincsen, azzal minden app letölthetőszerk: és a hivatalos Wikipedia app se kompatibilis 1024x600-al
[ Szerkesztve ]
-
-
nyirog
tag
válasz Gabor970 #31231 üzenetére
mivel se hivatalos magyar gari nincs rá, se vámot nem kell rá fizetni, így irreleváns a kérdésed (áfát esetleg igen, ha elkapják a vámon)
Ha lenne magyar garancia, vagy magyar kereskedő aki hivatalosan árulná, akkor az árat is úgy kalkulálná, hogy a versenytársakkal kb egy szinten legyen
Ezen kívül ez egy októberben megjelent tab, az x70dci pedig még nem is igazán kapható (vagy ha igen, akkor is csak pár napja), nyilván az eltelt 4 hónap alatt sem állt meg a fejlődés. Nem állítottam hogy jobb nála -
nyirog
tag
nna, megérkezett a Hyundai X600 tegnap. Egyből kedvenccé lépett elő!
Ahogy ígértem, itt a teszt -
nyirog
tag
ebayen én 4-5 ezer feedback körül mondom azt, hogy ez már valószínűleg nem csaló
-
-
nyirog
tag
nem lehet hogy ez csak ilyen sample (vagy minek hívják, ami a boltokban ki van rakva bemutatónak, de nem működik) cucc? Bár sehol nem írja, de én erre gyanakszom
-
nyirog
tag
válasz kelekyle #30375 üzenetére
én gyanítom hogy ennek tabnak végérvényesen elb@sztad az LCD vezérlő elektronikáját. Valószínűleg egy olyan romot töltöttél rá, ami más LCD vezérlőhöz való. Ha szerencséd van, akkor nem írta felül az EEPROM-ot, de szerintem igen. Ezt csak JTAG-al fogod tudni helyrehozni
-
nyirog
tag
van valakinek tapasztalata Yuandao N70-el?
[link]
Tényleg 4000 mAh akksi van benne?[ Szerkesztve ]
-
nyirog
tag
válasz csibe1 #30045 üzenetére
és esetleg ez 98$ és IPS?
http://www.tinydeal.com/hyundai-x600-7-android-41-os-dual-core-8gb-hd-tablet-p-76788.html -
nyirog
tag
[link]
na kíváncsi vagyok, azt mondja a Tinydeal, hogy "shipped", akkor kb 10 nap és itt lesz ha minden jól megy
Szerintem 100$ alatt nem igazán lehet másik IPS paneles kétmagosat találni -
nyirog
tag
[link]
Azért ez elég ütős, fele annyiért mint a Nexus 7 -
nyirog
tag
válasz spiritex #29841 üzenetére
hol látod 92-ért? Én csak 117-ért találtam
http://www.gadgetgreats.com/ainol-novo-7-crystal-tablet-pc-android-4-1-jelly-bean-7-mva-hd-capacitive-1gb-ram-camera.html -
nyirog
tag
Hyundai tabletekről mi a vélemény? az autóik nekem bejövősek
http://www.gadgetgreats.com/hyundai-x600-7-android-4-1-tablet-pc-rk3066-a9-dual-core-1-6ghz-8gb.html[ Szerkesztve ]
-
nyirog
tag
válasz Harlond #29830 üzenetére
annak is 3700 volt a dobozára írva amit teszteltem, aztán magára a tabra már csak 3000, de végül kiderült hogy csak 2500, mert volt valaki aki szétszedte és az akksira meg rá van írva
Amúgy én is onnan rendeltem amit linkeltélszerk: csak én 50 centtel drágábban vettem, akkor még 88,99$ volt
[ Szerkesztve ]
-
nyirog
tag
valóban kb egy árban vannak, de az Ainolban van GPS, bluetooth, és négymagos proci. Azért ez nem mindegy.
És megjegyzem, még így is olcsóbb, 150$ mostani árfolyamon alig 34ezer Ft -
nyirog
tag
kinek van tapasztalata a spemall.com-al kapcsolatban? Megbízhatóak? Vagy inkább GadgetGreats?
-
nyirog
tag
na ennyi volt, meg is váltam az Icoo D70 Pro II-től. Szép volt, jó volt, erős volt, köröket vert a CC Tab One-ra, de az akksija rettenet... 2 órát alig bírt ki netezéssel. Reggel a buszon filmet néztem (40 perc) és 65%-ot zuhant a töltöttség
-
nyirog
tag
no, megérkezett az ICOO D70 Pro II
Kicsit felemásak a tapasztalataim vele. Az akksija gyenge (2500mAh) a kijelző pedig épp csak elmegy, mivel csak TN panel. Viszont atomgyors (legalábbis a Concorde One-hoz képest), a wifije pedig durván erős jelet vesz még ott is, ahol a telefonom és a concorde már eldobta a jelet. Két 20 centis téglafalon keresztül, routertől 15 méterre még 2 csík a jel a 4ből
RK3066 + 1GB ram + 8gb tár + 1024x600 felbontás + Jelly Bean a főbb jellemzőkAkit érdekel 89$ volt a GadgetGreats-en, és megrendeléstől számítva 19 nap alatt ért ide.
-
nyirog
tag
válasz rootkiller #29543 üzenetére
nekem egy Concorde Tab One-om van, teljesen vállalható azokra a dolgokra amiket írtál
-
nyirog
tag
a "Moonlight" és "tökéletesen működik" szavakat még sosem hallottam egy mondatban emlegetni. Mindig a "hulladék", "elcseszték", "miért nem megy ez a szar", "ez se működik" szókapcsolatokkal jár együtt
amúgy ez volt az utolsó hozzászólásom a témában, főleg, hogy egyáltalán nem is a topikhoz tartozik ez a flame
-
nyirog
tag
Tudod miért nincs Silverlight?
"it's Microsoft's own flash-alternative, and they refuse to do anything to get it working on an OS other than windows and mac"
Ha az MS engedné, lenne androidra is, és megnyugodhatna mindenki. Az MS-nek viszont az az érdeke, hogy az emberek úgy gondolkozzanak ahogy Te -
nyirog
tag
válasz buta29030 #28567 üzenetére
Nem akartam eddig beleszólni, most már annyira elbeszéltek a téma mellett, hogy az hihetetlen. Az a baj, hogy Te nem arra szeretnéd használni a tabletet amire való, és amire kitalálták. Azért vagy csalódott, mert olyanokat vársz el tőle, amire nem készítették fel.
A tablet NEM SZÁMÍTÓGÉP! Ha már mindenképpen hasonlítani kell valamihez, akkor inkább egy nagyra nőtt telefon. És mivel nem számítógép, ezért kevesebb/korlátozottabb/nehézkesebb is a használata AZOKRA A FELADATOKRA amikre a PC. A tabletet arra találták ki, hogy szórakoztasson, míg a PC-t munkára tervezték. Persze nem olyan élesek a határok, de mindegyiknek megvan a maga funkciója amiben jobb mint a másik.Ha filmet szeretnél nézni a repülőn magaddal viszed a TV-t?
Ha az állomáson állsz, és szeretnéd megnézni miért késik a vonat, akkor előkapod a laptopot, megvárod amíg bebootol a Win? És mindig nálad van a laptop? Magaddal viszed mindenhová?
Ha szeretnél ránézni a leveleidre este az ágyban, akkor beviszed magad mellé a laptopot?
Ha épp buszon ülsz és olvasnál valami könyvet, akkor laptopon teszed? Ismét nálad van a laptop?Egy tablet a fenti esetekben tökéletes megoldás. Minden benne van ami szükséges, de mégis kicsi. Ha megfigyeled a fenti feladatok egyikéhez sem kell kontrolcé-kontrolvé, tehát ha ez nehézkes rajta, akkor nem baj (sőt a régi iphoneokon, wp7-en egyáltalán nem is volt kopipészt)
Viszont! Nem szerkesztünk rajta pivot táblát excelben. Nem tervezünk rajta épületeket Autocadben. Nem ezen tüntetjük el az exbarátnőt a családi fotóról Photoshopban. Ezekre van a PC. Aki ilyeneket akar csinálni tableten az nem normális -
nyirog
tag
egyébként a Flytouch 9 elég jó gép, keressetek rá neten. Rk3066, 1280x800-as ips, 32gb nand flash, 1gb ram és 230$
-
nyirog
tag
válasz Fairplays #28225 üzenetére
éééés már törölte is a kérdésemet
viszont privátba írt vissza, hogy nem négymagos hanem dual, és ha figyeljem meg a leírást, hogy nem "quad" hanem "qual" core-t írt, mert ez a processzor neve
Valóban ez van ott, de szerintem 100-bol 99-en quad core olvasnak (én is)[ Szerkesztve ]
-
nyirog
tag
amúgy hirdet egy ugyanilyet, arra már hárman licitáltak
[url]http://szamitastechnika.vatera.hu/tablet_pc_ipad_e_book_olvaso/tablet_pc/egyeb/extra_felszereltsegu_10_tablet_gps_telefon_blueth_1680598487.html[/url]szerk: hogy kell mobil felületen linket berakni?
[ Szerkesztve ]
-
nyirog
tag
srácok a GadgetGreats-el kapcsolatban mik a tapasztalatok? érdemes őket választani? egy ICOO D70 Pro II-t néztem ki 90 USD-ért. van esetleg erről valakinek tapasztalat?
-
nyirog
tag
válasz AMD Power #25084 üzenetére
Mióta a tesztet írtam eltelt kb 2 hét, és azóta van tapasztalatom már jobban a géppel A magyar support tényleg nagyon jó hozzá, főleg a fórum.
Ha nem idegenkedsz a build.prop mókolásától, akkor elég jól meg is lehet gyorsítani a cuccot. Próbálgattam pár dolgot, és egész jól megy most már, nincs annyi akadozás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali fotós kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elite: Dangerous
- Elfelejtettem a film címét
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux kezdőknek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Apple iPad Mini 6, Starlight ( Csillagfény ) , 64Gb , Wifi+Cellular ( Sim ) független, új állapotú
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest