- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- borg25: Kórházi beszámoló
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Beni2360 #87617 üzenetére
Bármi jó, ha a kimenete olyan, mint amit az eszköz vár. A csatlakozó szokott általában problémás lenni, de ha DC jack, az jó, olyanból sokféle szerelhető kapható elektronikai boltokban, onnantól meg kicsi barkácsmunka.
A Volt értéke a lényegesebb nem odaillő adapter esetén, azért az inkább egyezzen meg. Az Ampernél arra kell figyelni, hogy az adapter legalább akkora legyen, mint amit az eszköz vár. Ha az adapter többet tud, az nem baj, mert a vezérlő az eszközben van, annyit vesz fel az adapterből ami neki kell, így ha 12V 2A az igénye, azt egy 12V 3A-es töltővel is simán megoldható (ellenben egy 12V 1A-essel már nem - tölteni fogja, de lassabban mint az elvárt, így erős használat párhuzamos töltés esetén is simán lehet hogy csökkenni fog az akkukapacitás)
(Én pl 3 ceruzaelemes (4.5V) ledes karácsonyi díszcsíkot simán átalakítottam, rátettem egy USB csatit, és telótöltővel (5V) üzemeltettem - kicsit erősebb lett a fénye a nagyobb fesz miatt. De persze ez egy 1 dolcsis ledcsík, egy műszaki eszköznél törekedni kell az azonos feszültségre)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Renault, Dacia topik
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- iPad Air - 16 GB
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest