- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Malac java, új kuMpi, káposzta sali
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bratyo9
újonc
Sziasztok! Lenne egy talán kicsit furcsa kérdésem. Van egy törött telefonom (Poco F1), ami amúgy hardveresen teljesen rendben van, viszont már megvan az utódja, így megjavíttatni nem szeretném. Felmerült bennem az ötlet, hogy vajon tudok-e belőle házilag "hegeszteni" egy tabletet, helyettesíthető-e a kijelző egy tablet kijelzővel (merthogy az meg tönkrement
)? Vagyis csak méretbeli különbség van a telefonok és a tabletek kijelzője között, vagy más is? Köszi!
-
Beni2360
félisten
-
Végre megérkezett a Google sötét mód a Chrome-ben, Lenovo P11 táblagép.
-
tibor2010
tag
Jön a Blackview TAB 11 8GB + 128GB, garantált Widevine L1 Netflix HD támogatással:
[link] -
Sziasztok!
Február óta használok egy Teclast M40-et, sokan rossz véleménnyel vannak róla, ezért arra gondoltam, hogy leírom néhány tapasztalatomat.
A Nexus 7 (2013) tabletemet kellett lecserélni, a 2 gb ram már nagyon kevés volt. (hírolvasó app-ok még mennek vele, nem lett kidobva)
Az M40-ben egy Digi simet használok, bluetooth fejhallgatóval hívásokra megfelelő, a mobilnet is szépen megy vele. Böngészésre, youtubera, messenger-videó hívásokra (bluetooth eszközzel használva), néhány játékra (pl Monument Valley) van használva, ezekre megfelelő a tablet.
Amik lehetnének jobbak: a hangszórója és a mikrofonja, a kijelző fényereje.
Vettem hozzá két folio tokot, jól megvédik az eszközt, elégedett vagyok velük.
Itt köszönném meg a fórumozóknak a sok hasznos tanácsot amit olvastam más tabletekről. -
cidalain
veterán
Mi Pad 5 elvileg elhozható Goboo-ról 309 euróért free shippinggel Spanyol raktárból (kb 110 ezer), ami elég korrekt.
(Alapár 369, de van egy -40 és -20 kupon hozzá) -
Dr.NX
Topikgazda
-
Dilikutya
félisten
Gyors kérdés: vennünk kell egy tabletet, árban ami szóba jöhet, az Lenovo lesz. Kétféle SoC van, a Helio P22 és Snapdragon 429. Előbbi gyorsabb, jobban megéri közel azonos ár mellett?
-
dm1970
aktív tag
Sziasztok!
Az összefoglalóban ára miatt ajánlott Umax 10c pro, már nem elérhető. Mint írtátok, a BW tab8 ugyan az a készülék, ez elvileg még beszerezhető hazai forrásból. Viszont még pár helyen kapható a BW tab10 minimális felárral. Ha jól néztem, csak a prociban különböznek. Kérdésem, megéri a felárat az MT8768. Csak alap dolgokra kellene + néha kis HW igényű játék.Köszi dm
-
forguet
senior tag
Tablet es telefon elmeletileg 150eur folott sem vamkoteles, illetve az afa jol atolvasva mindent elmeletileg benne kell legyen az arban.
Es igen, a limitedhez jart a tok is es olcsobb is volt kb 10 dollarralEn vegul nem rendeltem ra, egyreszt bizonytalan voltam az afa-ban, masreszt nem igazan szeretek olyan helyrol rendelni ahol nincs paypal...
Meg most mar nincs is a limitedbol :) -
Beni2360
félisten
De ők tudják, hogy a szállítás több a számlán és ezért nem kockáztatja az egészet. Majd az elszámolás nal látni fogod a valós árat. Bújtatott sumak.
Sok + áfa teher adódott a már kinti kifizetett áfa után a bujtatatott magasabb szállítási ár végett. Tehát a 164$-ra számolt áfa szvsz több lesz már itthon.
Énnel szvsz jobb a BG sumak szállítása, vagy habukik vissza fizetik az áfát ásza lak után. -
NightLord
tag
Az elég jutányosnak tűnik.
Én egy hónapja még 200USD-t fizettem a nagy 11.11-es akcióban a hasonló specifikációkkal rendelkező BMAX Maxpad i11-ért (igaz, EU raktárból, de tok nélkül..). -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
xrvman #86873 üzenetére
Az alzás Lenovo P11 (4/64) 88e vagy Lenovo P11 Plus (4/128) 103e teljesen jó vételek, ha itthoni vásárlás. A Banggoodos nem ér ide karácsonyig, főleg amelyik készleten sincs.
A Plus-ban erősebb a processzor és több a tárhely, szerintem érdemes rászánni azt a pár ezer Ft különbséget. -
xrvman
őstag
válasz
baal-amiga #86865 üzenetére
Ha valami mást javasoltok, azt is megfontolom, ám konnektivítás bővíthetőség egyáltalán nem szempont.
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Nővérem szeretne karácsonyra a gyerekeknek tabletet. Főleg Minecraft, Youtube, mese nézés.
Ezt nézte ki LENOVO TAB M10 PLUS (ZA5T0081CZ). Alkalmas ilyen célokra?
Használt piac nehéz eset, mert ikrek és két egyforma kell.
Köszi a válaszokat! -
beci
őstag
válasz
baal-amiga #86865 üzenetére
Köszönöm. Akkor marad a pad 5.
-
beci
őstag
válasz
®abstract® #86862 üzenetére
Ez jobb mint a xiaomi pad 5 ?
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
®abstract® #86862 üzenetére
Jó vétel, kár hogy nincs készleten.
-
xrvman
őstag
Sziasztok!
Internetre csak wifis használatra melyik tabot ajánljátok?
Helio P22T mennyivel rosszabb mint a Snapdragon 662?
Van egy Ipad 3 mai napig is működik. lassan 10 éves. Rendszere nem frissül, így a HTTPS oldalak immár nem biztonságosak számára s nem enged tovább, csak mecarával.
Kéne valami ilyen tartós darab az asszonykának.
Aranyközépútnak a P11 4+64 et gondolom, itthonról.
Szerintetek?
■ Hány hüvelykes legyen a kijelző? 8" vagy 10" vagy nagyobb? 10" vagy nagyobb
■ Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? Új
■ Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy külföldi beszerzés (pl. Amazon, Banggood, Aliexpress, stb.) is opció? Jobb garanciális feltételek miatt inkább az itthonit preferálom, no meg a Karácsonyig beszerzés miatt is.
■ Mire szeretnéd majd leginkább használni? (játék, filmnézés, rajzolás, böngészés, stb.) Böngészésre, szinkronizációval, konyhai használat előnyben lesz részesítve.
■ Mennyi pénzt szánsz rá maximum? (Lehetőleg konkrét összeget írj). 70 - 90e Ft Úgy gondolom nem éri meg csúcshardvert venni csak böngészésre.Lenovo TAB M10 FHD Plus 4 GB + 64 GB vasszürke
Tablet - 10,3"-os Full HD 1920 × 1200 IPS kijelző, 2,3 GHz-es MediaTek Helio P22T, 4 GB RAM, 64 GB tárhely, max. 256 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, GPS, 8 Mpx-es kamera, 5 Mpx-es szelfikamera, akár 8,5 óra akkumulátor üzemidő, 460g, USB-C, Android 9.0 Pie
Lenovo TAB P11 4+64GB Slate Grey
Tablet - 11"-os Full HD 2000 × 1200 IPS kijelző, 2 GHz-es Qualcomm Snapdragon 662, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, max. 1024 GB-os memóriakártyás bővíthetőség, Wi-Fi, Bluetooth, 13 Mpx-es kamera, 8 Mpx-es szelfikamera, akár 15 óra akkumulátor üzemidő, 490g, USB-C, Android 10
Nem ér ide karácsonyig, emiatt elvetve, s remélem nem gond annyira az a +2 Gb RAM
Lenovo P11 Snapdragon 662 Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 11 Inch 2000 x 1200 Android 10 OS Tablet Banggoodról 77eFt ért
Illetve úgy gondolom nem éri meg csak böngészésre csúcshardvert venni:
Lenovo XiaoXin Pad Pro Snapdragon 730G Octa Core 6GB RAM 128GB ROM 11.5 Inch OLED 2560*1600 Android 10 Tablet.
Szintén banggood 107eFt -
cidalain
veterán
Ha az ár tartalmazza az áfát, akkor max a posta vámeljárási díját kell megfizetni, ha a posta hozza (de az áfás számlát majd be kell mutatni nekik). De az Ali standard shipping opcióval nekem mostanában az Express One futár hozta, ott nem volt ilyen költség. (Igaz, azok ilyen 20-25 USD cuccok voltak)
-
Aliról, kínai raktárból rendelt valaki mostanában tabletet?
A terméklapon írja, hogy az ár tartalmazza az áfát, de ettől függetlenül valamilyen költség felmerülhet itthon?
Aliexpress standard shipping a szállítási mód. -
cidalain
veterán
válasz
duckload #86850 üzenetére
A tablet is jó, ajánlott, az említett feladatokra bőven elég.
Az ára is jó most 70 körül. Hasonló műszaki tartalom nincs olcsóbban itthonról.@beci
Amire neked kell, arra tényleg túlzás az Air, de ha a pénz nem számít, akkor mehet persze. Ha ez a bő százas mégiscsak jobb helyen lenne máshol, akkor tökéletesen elég egy Mi Pad 5. -
beci
őstag
Sziasztok.
2 tablet között vacillalok.
Ipad Air és Xiaomi pad 5.
Amire kellene az a böngészés közösségi oldalak, film nézés.
A telom és az oram Apple , ezért is van képben az Air.
Viszont a fent említett felhasznalasra a dupla ár lehet túlzás.
A sima iPad nem jöhet szoba,nem tetszik. -
duckload
aktív tag
Sziasztok!
Apukának karácsonyra tabletek akarok venni.
Netezésre és youtubra kell csak, játék nem lesz vele.
Ezt néztem ki Lenovo TAB M10 Plus 64GB.
A lényeg hogy ne legyen lassú és ne akadozzon.
Egyéb ajánlat 70e Ft körül? Ami hasonló vagy jobb? -
Peugeot308
csendes tag
válasz
this is life #86848 üzenetére
Értem,köszönöm szépen!
Nehéz döntés lesz... -
válasz
Peugeot308 #86847 üzenetére
Az mtk p60-as platform bejáratottab hw-t, fejlesztői támogatást jelent elvileg , de sok múlik a tablet készítőin , hogy a lehetőséggel, eszközökkel miként is élnek . Egy biztos , hogy nem annyira egzotikus hw-ről van szó , mint az unisoc t618 .
-
Peugeot308
csendes tag
válasz
this is life #86843 üzenetére
Köszönöm szépen a segítséget mindenkinek!
Kaptam még egy ajánlatot.
Most azt kellene eldöntenem,hogy a tegnapi linkelt vagy a mostani lenne jobb ajánlat. -
Dr.NX
Topikgazda
válasz
bence188 #86845 üzenetére
Lenovo M8 FHD (TB-8705F) MediaTek P22T 3GB RAM 32GB ROM 8 Inch FHD 1920*1200 5100 mAh Android 9.0 Tablet
198*123*8.15 mm 305 g - 60 ezer Ft -
bence188
tag
Sziasztok, barátnőmnek szeretnék 60 ezer ft körül 8 colos megbízható márkájú tabletet, YouTube Google fiók, meg talán netezésre használná. Segítségeket előre is köszönöm!
-
ratobi
senior tag
válasz
Peugeot308 #86841 üzenetére
Én emiatt elengedtem. Engem zavart, hogy nem az igazi.
-
-
_csocso_
senior tag
válasz
Peugeot308 #86841 üzenetére
Szia! Én ilyet használok, böngészés, youtube, face, egyéb procit nem terhelő alkalmazások, teljesen jó, másra nem használom. Sok RAM, sok tárhely, FHD, elég jó proci. Mikrofon nem tökéletes, igaz kaptam firmware patch-et a gyártótól, valamivel jobb. Viszont írtak olyat akinek simán megadta magát az eszköz pár hónapon belül. Nálam teszi a dolgát egyelőre.
-
ratobi
senior tag
válasz
Peugeot308 #86838 üzenetére
Én szívtam az M40-el, nem az igazi volt a mikrofonja.. Nem tudom azóta lett-e javítva. Nem igazán volt jó az online-on..
-
válasz
Peugeot308 #86834 üzenetére
Elvileg a SOC elég erős darab , ha jól van optimalizálva és hardverre faragva a rendszer akkor a fenti kívánalmakat gond nélkül kiszolgálja majd . Ehhez árban közel , hazai vagy eu forrásból a lenovo égisze alatt kiadott m10fhd+ van , egy kicsit gyengébb vassal .
Ha jól dolgoztak kínában a kis vágott szeműek , akkor nem lesz gond a tablettel . -
Beni2360
félisten
válasz
Hát linkelt Tab semmire sem jó még látni sem lehet.
Rossz a link.
Linkelés win gépről -
RedCactus
senior tag
válasz
Nem jó a link... Ha esetleg nem tetted volna, érdemes elolvasni az összefoglalót ahol sok ajánlott tablet van felsorolva.
-
Peugeot308
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni tablet vásárlásában.
Gyerekeknek vennénk karácsonyra...
Ami elvárás lenne.: Online oktatáshoz megfelelő legyen,videók nézése,google play játékok,minecraft.
Találtam egy még határeseten lévő árkategóriában egy jónak mondható akciót.Ezt szeretném,ha véleményeznétek,hogy megfelelne-e az elvárásnak és mennyire ajánlanátok.
Előre is köszönöm!
Üdv.: Tamás -
válasz
baal-amiga #86832 üzenetére
Nálam a telefonos felülettel sincs gond, csak van aki nem szereti , emiatt említettem meg . A xiaomi új tablete pedig több mint jól sikerült darab egy lenovo yoga ellenében. Abban az ár sávban kb azt tartom a minimumnak .
Androidon eddig csak xiaomi-m volt , van , ha pedig cserélni fogok akkor lesz is . -
baal-amiga
senior tag
válasz
this is life #86831 üzenetére
Szerintem nem kell megijedni a MIUItól, a tab verzió kifejezetten jól sikerült.
-
-
Grembore
csendes tag
Sziasztok,
Tablet vásárláson gondolkozom, főleg játékok miatt, na meg persze filmezés végett. Olyat szeretnék venni, ami pár évig jó és nem kell azon agyalnom, hogy jövőre venni kell egy újat, mert már nem működik.
Amit kinéztem az a Lenovo Yoga Tab 11. Amit nem tudok, hogy megéri-e befektetni a 8GB ramos változatba, vagy elég lehet a 4GB-os?
3-4 évre jó lenne ha jó lenne.
Előre is köszönöm a segítséget'
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
Trk.Adam87 #86827 üzenetére
Hát ennyiért semennyire, szerintem.
Amíg Alldocube 4/64-et ad 50 ezerért, persze tudom, áfa meg szervizháttér meg kiskutyafüle.
A támogatásról sem tudni semmit.
A Nokia brand tulajdonosa tehetne egy gesztust, hogy ezt a bizonytalanságot kompenzálja egy durván alacsony árral.
Mondjuk fog ez még lejjebb menni. -
A p11-nél sajnos nincs jobb ajánlat qsd 662 , pedig ha csak a hw-t nézi az ember , árban a qsd 730g-vel kellene nagyjából ennyibe kerülnie.
Elátkozott lett a tablet/telefon piac, kinálat .Trk.Adam87
Elvileg jó is lehet a tablet, de kevés visszajelzés van róla , a Soc-t nem magasztalják az egekig , pedig papíron nem egy rossz ajánlat .
A nokia tablet , valaki lehetne az első fecskeakár te is , de nem foglak rábeszélni . A benne lévő soc kb a fentebb emlegetett qsd 662 szintjét hozza , mindezt drágábban a nokia kezei közül mint pl samu A7 , lenovo p11 . Ezek mellé jöhet az alkalmazások inkompatibilitása is az egzotikus soc miatt .
-
Dr.NX
Topikgazda
válasz
this is life #86825 üzenetére
Akartam írni a Samsung A7-et, de nézem, hogy az is inkább 80 most, mint 70 és csak 3/32 GB.
Akkor már inkább a P11 tényleg. -
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, ismerősöm szeretne valami értelmes tabletet a kislányának tanulásra, mesenézésre. 60-80 ezer HUF körüli összeget szán rá és itthonról szeretné beszerezni. Van valakinek javaslata? Köszi előre az ő nevében is.
-
Lenovo m10 fhd+ [link] 124+15 euró szállítási költséggel amazon.de
-
w.miki
veterán
CHUWI HiPad Air 10.3inch | Android 11 | LPDDR4 4GB |128G eMMC LTE - 56000 Ft-tól.
Nem tudom milyen. Nekem ez a SoC nem szimpatikus.
De LTE-t azt legalább tudtak bele tenni. -
oliwwer
aktív tag
Sziasztok!
[link] ennél van most jobb ezért a 80k-s árért?
Netflix-re, alap netezésre kellene.
Köszönöm!
-
w.miki
veterán
válasz
baal-amiga #86815 üzenetére
vajon a BG miért nem árul LTE-s Lenovokat?
-
baal-amiga
senior tag
válasz
w.miki #86809 üzenetére
3 éves modell, antutun ~85k-t gurít, még a szankció előtti, tehát teljes körű google támogatással. Összehasonlításképp a Samu A7 10,4 140k körül teljesít tutun, ég és föld. Nekem volt, szerettem, anno nem is volt rossz, de nem frissül, s már biztonsági frissítést sem kap nagyon régóta.
Ennyi pénzt tuti nem adnék érte, a felét max., inkább megtoldanám és néznék egy legalább snapi662-es szintű gépet.
Lte-s gép itthoni beszerzéssel sztem a Lenovo P11 játszhat, itt alzán most egész jó áron van, a 10.4 A7 Samu nagyjából 90+ e. körül alakul, amikben nem csalódsz talán.
A helios gépeket nem ismerem, majd kiegészítik a fórumtársak, M10 volt téma nem oly rég, kicsit olvasgass vissza. -
válasz
w.miki #86809 üzenetére
A kirin 9 kb a helio p22t-vel jätszik egy ligában , hetven körül hivatalos , hazai forrásból nem lehet erősebb tablethez jutni . Tisztességes alsó-közepes tablet a jelenlegi piacon. Az eddig elszalasztottakhoz képest gyengébb hw tekintetében .Ha nem az ünnepekre kell , akkor lesz rá szükség , érdemes kivárni.
Kokapu
Szívesen . -
Beni2360
félisten
Én úgy tudom, hogy az újabb HUAWEI-n már nem elérhető a GooglePlay és ahhoz meg Microsoftot reg kell.
Vagy ez még a tiltás előtti gyártmány? -
w.miki
veterán
Huawei T5 10 4 + 64 GB a telekomnál 70e Ft.
Mi a véleményetek? Ez megéri? Ez már sim kártyás.
Van jobb ajánlat, ha szeretnék LTE-t is?(Tudnék hotspot-ot csinálni, de az + macera, külön SIM kártya, és jobban merülne a telóm.
Jobb az LTE-s tab nekem.) -
Kokapu
tag
válasz
this is life #86804 üzenetére
Megfogadtam a tanácsot, a 139 eurós az áfa különbözettel még pont belefért a keretbe, úgyhogy azt rendeltem.
Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget! -
válasz
w.miki #86801 üzenetére
Esetleg hazai forrásból ez a [Lenovo TAB P11 4GB + 128GB LTE Slate Grey + Smart Charging Station 2] Alza 120 890 ft.
-
Salex1
őstag
Használ valaki Blackview tabletet? Az SIM-es változattal lehet telefonálni is valahogy?
Vagy van olyan hasonló tablet, amivel lehet? -
Kokapu
tag
válasz
this is life #86804 üzenetére
Köszönöm, az jó lesz. 🙂
-
válasz
Kokapu #86802 üzenetére
Minecraft-hoz elég lenovo m10 fhd+ jelű, nevezetű tablet az előző oldalon linkelve van az amazon.de-ről a beszerzés lehetősége , érdemes megfontolni onnét mert az ára az itthoni kisebb testvérével egyezik . A real racing, pugb ..stb grafikailag erős játékok is elfutnak rajta kompromisszumosan . [M10 HD Plus with Smart Dock 4/64 (Silver)] 139 euro+11 szállítással vagy [M10 FHD Plus with Smart Dock 4/64] 169 euro +11 szállítással . Itthon a dokkoló nélküli többe kerül . Hozzá teszem a saját véleményem : az alacsonyabb felbontásut venném, mert ugyanazon a hardveren sokat számít , hogy kevesebb pixelt kell kiszámolnia a cpu/gpu-nak.
Ezért lehet , hogy kapni fogok , mert a mobilaréna oldalain van akinek a 300 ppi szúrja a szemét. Nem rád és nem az itteniekre gondolok.w.miki
Telefonról nem tudsz hotspot-ot létrehozni ? Mert azzal megoldhatnád ,kiküszöbölhetnéd a tablet sim kártya hiányát ?! -
Kokapu
tag
válasz
this is life #86787 üzenetére
Köszönöm!
Hát, elsőre kinéztem egy 30ezres Lenovot, de aztán rájöttem, hogy azzal nem biztos, hogy tud Minecraftot játszani.
Akkor aztán rájöttem arra is, hogy fogalmam sincs, annak a játéknak milyen igényei vannak.
Azért 60ezernél többet nem szeretnék érte adni. Ha ennyiből nem megoldható, kap mást, laptopja úgyis van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Amazon Kindle (10. gen) eBook olvasó
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest