Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Kölcsön kaptam egy W10-et futtató CUBE i7 stylus 10 colos tabletet, de nem tetszik egy csomó dolog benne. Például nagyon rapszódikus az érintés érzékelése, van amikor precíz és ahova koppint az ember, ott érzékel, de nagyon sokszor egy pont megérintése során a környező területeken mindenütt érzékel, ezáltal szinte használhatatlan.Nincs lehetőségem kipróbálni Androidos, modernebb tabletet, ezért kérdezem, hogy egy Acer Iconia P10 szintű, vagy Lenovo M10 szintű tabok ebből a szempontból jobbak? Működnek úgy mintha nagy, 10 colos "telók" lennének?
(Az eddigi Xiaomi telefonjaim érintésérzékelése tökéletes, ehhez tudok viszonyítani.) -
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Online, webes angoltanulás a cél, multimédiás anyagokkal - beágyazott videók, hanganyagok illetve egyfajta pdf olvasó.10 colos tablet érdekelne, mert sokat utazok buszon. A telefon sajnos kicsi, túl sokszor kell zoomolni. Játék ilyesmi nem lenne. Max 60-65k-ig kellene valami kütyü.
Lenovo M10 3rd gen illetve Acer Iconia P10 a jelöltek.Ezek közül melyik lehet a jobb illetve akár olcsóbban más jelölt. Inkább magyar garanciával érdekelne, bár tudom a Bangoodon és hasonlókon olcsóbban lenne erősebb hardver, de inkább a magyar gari...
-
Bertiee
senior tag
válasz this is life #90536 üzenetére
Köszönöm!
Öcsielvtárs Neked is! -
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
A jövőben sokat kell buszoznom, napi 2,5 óra. A hely túl szűk egy laptopot használni így egy tablet beszerzésére gondoltam. 10" körüli már jó lenne. A keret ha lehet 100k alatt. Adatkapcsolat nem kell, a telefon lenne hotspot. Felhasználási terület : tanulás videókkal, online feladatokkal (nyelvtanulás), PDF-ek olvasása, esetleg ha marad idő, Netflix, YouTube.
Inkább Magyarországi forrásból a gari miatt.Tudom, az nem 100k kategória, de melyik a legolcsóbb pen-nel rendelkező Tab, amelyre a tollal lehet jegyzetelni? Vagy ezt csak a Samsung high end telók tudják?
[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
senior tag
Adott egy Lenovo IdeaPad A7-10 ADAM tablet, kijelzőt fedő üveg berepedt, tudnátok javasolni valakit aki tud javítani?
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok, ezt kérdezném még egyszer. Érdemes lollira frissíteni egyértelműen? A tab 70 %-ban játékra lenne használva.
-
Bertiee
senior tag
Jó estét mindenkinek!
Adott egy Lenovo Tab2 A7 4.4.2 Androiddal, bekapcsolás után felajánlja a 5-ös androidra frissítést.
Érdemes ez megtenni, nyerek vele bármit? Negatívuma nem lesz? -
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Korábban már érdeklődtem tablet iránt, választ is kaptam de némileg átfogalmazódott az igény.
Szóval gyereknek lenne 7-8" , viszont a kinézett Alcor Access Q881M-ben csak Mali-400 MP2 IGP van. Természetesen játszani is kellene, ezért 35k-ig tudnátok erősebb hardverrel ellátott gépet ajánlani?
7" is elég szerintem, bár a 8" jobb lenne...Ha 35k-ért nincs, mi a következő minimum ár amennyiért lenne értelmes alternatíva?
Köszönöm előre is!
-
Bertiee
senior tag
válasz tjb007 #64626 üzenetére
Szia tjb007!
Mostanában nem ajánlod a Wayteq tableteket a 20-30 k-s ársávban, ennek van valami oka? Minőségbeli, vagy garanciális gondok?
Mostanában nem olvasgattam a topikot, de egy kicsit visszaolvasgatva Az ALCOR, ACER stb gépek kerülnek inkább elő.Köszi, előre is, erősen nézegetem a lehetőségeket, mert kellene valamilyen masina.
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok!
Szerintetek melyiket?
Asus MeMoPad HD 7 ME176CX-1D012A 8GB
Vagy
WayteQ xTAB-8Q GPS tablet ?
Esetleg más ötlet max 40k-ig?
(Általános célokra, kevés játék, netezés, néha film és több pdf, word stb olvasás.)
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest