- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
Nincs tab4-hez billentyu. Igazabol semmilyen tabhoz nincs gyari bill mostanaban.
Csak altalanos BT vagy madzagos bill-t tudsz venni. Ez a logitech okes amit linkeltem, eleg jo tapasztalatok vannak rola. Olcsobban is biztos van jo.
Anyamnak 3000 forintos madzagos van, az is jo, mert megy. Nekem 15 dollaros BT kinai, az is jo.
A Logitechen van tablet tarto vajat, nem tudom figyelted e, mar majdnem dokkolo.
Lehet ugy jarsz a legjobban, ha rakaresel az arukereson arra, hogy Bluetooth Tablet Billentyuzet, aztan valogatsz. Jobbat nem tudok sajna.(#74417) tomy0628
Az. Nyugodtan vehető.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Xbox Series X|S
- Nők, nőügyek (18+)
- Google Pixel topik
- Kuponkunyeráló
- Autós topik
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- World of Tanks - MMO
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Beszámítás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest