- Banyasz papa: segitség kérés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. július
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Egyik kollégám megkért, hogy keressek neki egy tabletet, mert ő nem ért hozzájuk. Bár én sem vagyok otthon a témában, tudom hol kell utánakérdezzek.
Kritériumok:
- Én minél nagyobbra gondoltam, kb 9 - 10 - 10.1"
- Új és használt készülék is jó neki, de utóbbi csak ha makulátlan.
- Bárhonnan beszerezhető lehet ha megfelelő a felszereltsége és bomba üzlet.
- Felhasználás az online póker, netezés és néha filmezés.
- A ráfordítandó összeg az 25-30eFt, de ha tényleg jó üzletnek ígérkezik, akkor esetlegesen 35eFt. Ennél nem több! Tudom, ez elég karcsú, nem az én döntésem.
- Egyéb kritérium: Kamera nem fontos, akár el is maradhat, 3G/LTE SIM kezelése legyen ami lehetőleg független, kijelzője jó minőségű legyen, belső tárhely nem kell nagy. Ha van a készülékhez tok és BT vagy dokkolós billentyűzet az külön kifejezett öröm. Ja igen, nem mellékesen android OS kell!Válaszokat előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Honor Pad X8a 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- szinte új 11 hüvelykes iPad Pro (M4) (2024)Wi-Fi 256GB silver ezüst Smart Folio Apple 3 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 49" monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest