- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Hétvégén köszöntjük apámat név-szülinapra (60+), aki minden szinten utálja az érintőképernyős technikát.
Nekem tegnap felböffent, hogy meg kellene lepni egy tablettel, hátha rájön, hogy mennyivel egyszerűbb az élet ha nem kell mindig bekapcsolgatni a laptopot, és kicsit több időre elszakadhat a konnektortól
Szóval neki kellene egy tablet, melyre a keret 40k (ha nagyon sokkal jobb ajánlat van akkor 50k-ig elmehetünk). Sajnos a beszerzésre a szerda és a csütörtök délutánom maradt, így nincs idő nagyon fogdosni, próbálgatni, tesztet olvasni és a többi, ezért kérném a segítségeteket!
Szempontjaim:
- 8-10 col közt legyen szvsz a kisebb jobb, mert tovább bírja, és könnyebb hordozni, de akivel közösen vesszük a nagyobbat preferálná, mert azon tud esetleg filmet is nézni.
- Wifi legyen, SIM foglalat nem kell
- 3 db programtól ne lassuljon be, szóval ne a leggagyibb legyen, de tudom, hogy ezért az árért erőművet ne akarjak.
- Meg tudjam venni csütörtökön valami boltban, Biatorbágyon lakom szóval áruházak vannak a közelemben, de Pestig is elmegyek ha kell, ez nem akadály.
- Kamera elöl, mert skype-olna is reményeim szerint rajta, külföldi rokonokkalTegnap berohantam az auchanba ott 3at néztem ki, de bármilyen egyéb ajánlatot szívesen vennék:
- Samsung T280 Tab A 7.0 (kicsi kijelző miatt nem szívesen)
- Huawei MediaPad T1 (1GB RAM miatt nem szívesen)
- Alcatel Pixi 3 10 (1GB RAM szintén...)Láttam, hogy az ASUS Zenpad Z300C-t javasoltátok korábban, az jobb vétel esetleg?
Mást nem találtam
, szóval kompromisszumos megoldás lesz azt már látom, de ezek közül vagy akár ezeken kívül mit javasolnátok? Nagyon szépen köszönök mindennemű segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6248 (20c/40t, 2.5/3.9GHz), 512GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest