Új hozzászólás Aktív témák

• dioka7

senior tag

Sziasztok!

Hétvégén köszöntjük apámat név-szülinapra (60+), aki minden szinten utálja az érintőképernyős technikát.
    Nekem tegnap felböffent, hogy meg kellene lepni egy tablettel, hátha rájön, hogy mennyivel egyszerűbb az élet ha nem kell mindig bekapcsolgatni a laptopot, és kicsit több időre elszakadhat a konnektortól

Szóval neki kellene egy tablet, melyre a keret 40k (ha nagyon sokkal jobb ajánlat van akkor 50k-ig elmehetünk). Sajnos a beszerzésre a szerda és a csütörtök délutánom maradt, így nincs idő nagyon fogdosni, próbálgatni, tesztet olvasni és a többi, ezért kérném a segítségeteket!
    Szempontjaim:
    - 8-10 col közt legyen szvsz a kisebb jobb, mert tovább bírja, és könnyebb hordozni, de akivel közösen vesszük a nagyobbat preferálná, mert azon tud esetleg filmet is nézni.
    - Wifi legyen, SIM foglalat nem kell
    - 3 db programtól ne lassuljon be, szóval ne a leggagyibb legyen, de tudom, hogy ezért az árért erőművet ne akarjak.
    - Meg tudjam venni csütörtökön valami boltban, Biatorbágyon lakom szóval áruházak vannak a közelemben, de Pestig is elmegyek ha kell, ez nem akadály.
    - Kamera elöl, mert skype-olna is reményeim szerint rajta, külföldi rokonokkal

Tegnap berohantam az auchanba ott 3at néztem ki, de bármilyen egyéb ajánlatot szívesen vennék:
    - Samsung T280 Tab A 7.0 (kicsi kijelző miatt nem szívesen)
    - Huawei MediaPad T1 (1GB RAM miatt nem szívesen)
    - Alcatel Pixi 3 10 (1GB RAM szintén...)

Láttam, hogy az ASUS Zenpad Z300C-t javasoltátok korábban, az jobb vétel esetleg?

Mást nem találtam :O , szóval kompromisszumos megoldás lesz azt már látom, de ezek közül vagy akár ezeken kívül mit javasolnátok? Nagyon szépen köszönök mindennemű segítséget!!! :R :R :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés