- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Hétvégén köszöntjük apámat név-szülinapra (60+), aki minden szinten utálja az érintőképernyős technikát.
Nekem tegnap felböffent, hogy meg kellene lepni egy tablettel, hátha rájön, hogy mennyivel egyszerűbb az élet ha nem kell mindig bekapcsolgatni a laptopot, és kicsit több időre elszakadhat a konnektortól
Szóval neki kellene egy tablet, melyre a keret 40k (ha nagyon sokkal jobb ajánlat van akkor 50k-ig elmehetünk). Sajnos a beszerzésre a szerda és a csütörtök délutánom maradt, így nincs idő nagyon fogdosni, próbálgatni, tesztet olvasni és a többi, ezért kérném a segítségeteket!
Szempontjaim:
- 8-10 col közt legyen szvsz a kisebb jobb, mert tovább bírja, és könnyebb hordozni, de akivel közösen vesszük a nagyobbat preferálná, mert azon tud esetleg filmet is nézni.
- Wifi legyen, SIM foglalat nem kell
- 3 db programtól ne lassuljon be, szóval ne a leggagyibb legyen, de tudom, hogy ezért az árért erőművet ne akarjak.
- Meg tudjam venni csütörtökön valami boltban, Biatorbágyon lakom szóval áruházak vannak a közelemben, de Pestig is elmegyek ha kell, ez nem akadály.
- Kamera elöl, mert skype-olna is reményeim szerint rajta, külföldi rokonokkalTegnap berohantam az auchanba ott 3at néztem ki, de bármilyen egyéb ajánlatot szívesen vennék:
- Samsung T280 Tab A 7.0 (kicsi kijelző miatt nem szívesen)
- Huawei MediaPad T1 (1GB RAM miatt nem szívesen)
- Alcatel Pixi 3 10 (1GB RAM szintén...)Láttam, hogy az ASUS Zenpad Z300C-t javasoltátok korábban, az jobb vétel esetleg?
Mást nem találtam
, szóval kompromisszumos megoldás lesz azt már látom, de ezek közül vagy akár ezeken kívül mit javasolnátok? Nagyon szépen köszönök mindennemű segítséget!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- CPU léghűtés kibeszélő
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- AMD Phenom II X4 9xx & 8xx topic (Deneb)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- World of Tanks - OFF topic
- Béta iOS-t használók topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Keresek gamer laptopot RTX 3050 , RTX 3060. RTX 4050 , RTX 4060
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest