Új hozzászólás Aktív témák

• davenport

senior tag

Időközben kiderült hogy inkább 10-es méret felé hajlanánk. Minimális játék, internet, internetes rádióhallgatás, filmnézésre lenne készülék, de ami a legfontosabb, az hogy a wi-fi legyen jó, és ne 2-3 órás aksi legyen benne. Most egy FNF Ifive 3 van, ami kijelzőileg korrekt, de a wi-fi-je gyatra.

Itthon van újracsomagolt Lenovo A10-30, ami nem egy erőmű, de a vélemények alapján jól működik.

Ahogy nézem, ilyesmi áron Dual OS tableteket kapnék, pl: Teclast T11 EU-s raktárból szállítással most 150 dollár, vagy Teclast 98 Daul 4G, ami 120 dollár + vám, áfa.

(150 dollár körül van még az Onda Obook 20 plus, ami vámmal már egy kicsit drágább lenne, és a Chuwi-k között sem találtam ebben az árkategóriában megfelelőt).

Meglennék a Dual OS nélkül mert az android lenne az érdekes, és ahogy olvasom egy Dual OS 32 GB ROM-os készüléken alig marad hely, csak androidos készülék pedig alig van.

Gondolom más is volt ebben a dilemmában, azaz hogy vegyem a gyengébb de biztosabb készüléket, vagy próbálkozzak a fentiekkel, aztán vagy szerencsém lesz, vagy nem?

Visszaolvastam itt is, néztem a Teclast topikot is, olvasom a neten a review-kat, de minél többet olvasok, annál inkább elbizonytalanodom.

Köszönöm :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés