- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz
SunMount3r #71825 üzenetére
az 1 GB ram, ami okozhat gondot, hogy elfogy...
állítólag az 5ös droid eléggé eszi a ramot, legalább is anno amikor én panaszkodtam arra hogy egy két hét után belassul és eldobálja a wifi kapcsolatot, akadozik, és nem győzöm újra indítani, valamint két három hetente hard resetet csinálni, akkor ezt a választ kaptam.
tény hogy a Huawei M2 ilyet nem csinál, pedig egy hónapja nyüstöli a lányom.wowpegazus: mondjuk egy éves gyerkőc lehet többször ejti le, mint használja
anno annyi idősen én a gyerkőcnek a leselejtezett mobiljaink adtam oda amin úgy ahogy eljátszott, zenét hallgatót, esetleg videókat nézett.
igazából nem a gyerkőcöt fogja a gyenge hardver és kevés ram bosszantani hanem az apját, amikor 5 percenként hozza oda hogy valami nem okéde komolyra fordítva a szót, egy éves gyerkőcnek szerintem elég a 7 colos lenovo.
elmegy annyi pénzért, és ha baja lesz, törik vagy bármi, akkor nem fogod sajnálni, mert még is csak egy "olcsóbb" kütyü megy tönkre... szerintem
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Milyen légkondit a lakásba?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- YouTube
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite / 4GB RAM 64GB / Független / 12 Hó Garancia
- Apple iPad Pro 12.9 5th gen Wifi 128GB Space gray (A2378)
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest