- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
Sanyiba_ #71769 üzenetére
nagyjából szerintem egyformán időtálló.
mindkettő prémium termék az adott gyártónál. az egyik 8,4 a másik 9,7 colos. szerintem inkább itt kellene dönteni.(#71773) Taktoj
itthonról keresed? lehet ugyanúgy kínai is? méret szintén 8"?
egyébként én nem cserélném le most a hi8 prot, hisz ennyi pénzből nem lesz jelentősen jobb tabod.(#71772) stickyfinger
itthonról Asus Z300M alá nem adnám. a C verziósban elég gyengus az Intel proci, így az annyira nem jó mint az M-es. igaz ez meg drágább. Kínából sem nagyon van 50 alatt jó vétel: Chuwi Hi10, Teclast X98 szériák különböző verzióit nézegetném (plus, pro, power akármi), de ezek is 150-200 dollár körül vannak. (+áfa ugye, ha nem EU raktárból veszed)(#71770) redbiro
ennyiért max használtan fér bele. az aktív tollas vezérléshez spéci kijelző kell, amit nem raknak bele az alsó kategóriás tabokba. igazából 50-ért normális 10"-os tab sincsen, nemhogy olyan amelyik aktív stylussal megy.
hirtelen 2 típus jut eszembe újonnan: Asus Zenpad S3 Z500C, Huawei Mediapad M2 10 Premium
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Meta Quest 3 akkumulátoros fejpánt
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest