- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- forropite: Tapasztalataim a lágylézer-terápiával – mit érdemes tudni róla?
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
válasz
Speedy86 #43914 üzenetére
Nekem a boltban mondta a srác. Ott még 6db volt, a pesti oldalon nem emlékszem hogy 9 vagy 19-et mondott-e.
Nyilvánvalóan a dizájnt kell megfizetni főként a kütyünél. Nagyon szép amikor álldogál a szekrényen mint egy kistévéA fejhallgató csatlakozó elég negatív helyen van, a hengeres rész oldalán, ahol fogja az ember. Ha be van dugva a füles, nem kényelmes fogni. Ez például egy nagy mínusz pont., és a hangerő gomb is mehetett volna 2-3 cm-el feljebb, a kamera és a fényérzékelő pedig a hosszabb oldal közepére mert így logikátlan és nem is a legjobb. ( mivela cég is fektetett módra tervezte, nem tudom a kamera miért oldalt van
)
Azért sokszor nem értem a tervezőket, hogy készítenek valamit, és egyszerűen olyan hibákat ejtenek mintha ők nem vették volna kézbe a saját terveiket. ( anno azért nem vettünk samut mert a csarlakozók elhelyezése nagyon nem tetszett)
Csak hogy ne csak jókat írjak, mielőtt valaki megvádol hogy a lenovo fizetett ügynöke vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- SONY LCD és LED TV-k
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Miért nem szép a HDR a tévéden?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PlayStation 1 / 2
- További aktív témák...
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- iPad Air 4 64GB wifi+celular kiváló akku
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Samsung S22 8/128GB / 12 hó jótállással
- Apple iPhone Xs Max 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest