Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taol
csendes tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
Üdv, a kártyát kattanásig, az általad szemléltetett módon beleraktam, majd pár másodperc múlva kilőtte magából. Utána pár alkalommal megpróbáltam újra belerakni, de nem sikerült(enyhe kattanást lehet hallani mikor belenyomom, de mikor felengedem nem tartja meg. Korábbi hozzászólásomban írtam még pár problémát arra tudsz esetleg mondani vmit?Thx
-
Taol
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam ma a wayteq xtab-79qci tulajdonosok közé, így elsősorban a ti tapasztalataitokra vagyok kíváncsi. Mind amellett, hogy meg vagyok elégedve vele, azért pár apró zavaró dolog felmerült nálam.(lehet tényleg csak szőrszálhasogatás, igazából nincs viszonyítási alapom mert az első tabletem.) Szóval az érintőfelület egyik sarkánál van egy kis mozgástartománya a fehér műanyagnak, érezhetően kicsit benyomódik, és ezen a részen oldal irányban a fehér műanyag és az alu hátlap(először azt hittem nem is fém
. ) találkozásánál már félhomályban is kiszökik a fény kb 1 cm hosszan, és még pár helyen mellette. A kérdés az h kell-e ezzel foglalkoznom, vagy az összeszerelés mindnél ilyen lehet?Igazából lenyelném ezt a dolgot, de nem tudom később lehet e nagyobb probléma belőle, tovább válik a cucc ilyesmi...
Egyébként a prestigio multipad 4 quantum 7.85 volt a másik jelöltem, remélem jól döntöttem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen autót vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- Apple Pencil 1. generáció / Apple Pencil 2. generáció / Apple Pencil Pro OEM és gyári dobozos !
- iPad Smart Keyboard iPad Pro M4 12,9 hibátlan!
- Xiaomi Pad 5 6/128 GB
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 64GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9480m - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

. ) találkozásánál már félhomályban is kiszökik a fény kb 1 cm hosszan, és még pár helyen mellette. A kérdés az h kell-e ezzel foglalkoznom, vagy az összeszerelés mindnél ilyen lehet?Igazából lenyelném ezt a dolgot, de nem tudom később lehet e nagyobb probléma belőle, tovább válik a cucc ilyesmi...
Dr.NX