- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taol
csendes tag
Sziasztok!
Én is csatlakoztam ma a wayteq xtab-79qci tulajdonosok közé, így elsősorban a ti tapasztalataitokra vagyok kíváncsi. Mind amellett, hogy meg vagyok elégedve vele, azért pár apró zavaró dolog felmerült nálam.(lehet tényleg csak szőrszálhasogatás, igazából nincs viszonyítási alapom mert az első tabletem.) Szóval az érintőfelület egyik sarkánál van egy kis mozgástartománya a fehér műanyagnak, érezhetően kicsit benyomódik, és ezen a részen oldal irányban a fehér műanyag és az alu hátlap(először azt hittem nem is fém. ) találkozásánál már félhomályban is kiszökik a fény kb 1 cm hosszan, és még pár helyen mellette. A kérdés az h kell-e ezzel foglalkoznom, vagy az összeszerelés mindnél ilyen lehet?Igazából lenyelném ezt a dolgot, de nem tudom később lehet e nagyobb probléma belőle, tovább válik a cucc ilyesmi...
Egyébként a prestigio multipad 4 quantum 7.85 volt a másik jelöltem, remélem jól döntöttem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Kuponkunyeráló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen autót vegyek?
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Spórolós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- IPad 10gen 64Gb kék wifi( + Tok, Töltőkábel, Doboz ) + Apple Pencil Extra költség
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPad Pro 11 3rd gen 128 Gb Wifi + Cellular Space Gray
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest