Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
Belabaa
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
A microsd kártya 70i-ben 1éve jól szolgál, semmi hiba nem volt/nincs vele. Most is visszatéve hibátlan. Ezért nem értem a dolgot. Ki-be rakva újra hibátlanul müködik a 70kuci, aztán valami történik és nem találja, behal tőle. Gyári videolejátszónál jött legelőször elő, sza.... vacakolt az előnézeti képekkel, na mondom - mi van? Aztán rájöttem, hogy "elhagyta" a kártyát. Idegesítő, ma van 3.nap még lehetne cserélni, aztán hetek, hónapok a javítás. Ja... másik típusú kártya nincs, így nem áll módomban cserélgetni különböző fajtákra, ugyan melyiket fogja szeretni. Most éppen jól működik. Este letettem hibásan, nem látta a kártyát, kikapcsoltam. Most reggelre "megjavult" most megint jó. A formázása jó, nincs töredék partició. Ismerem sajnos a windows-linux partíciós anomáliát. Nem jó egyiknek a másik kiosztása.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen videókártyát?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Erősítő, hangfalak
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Dr.NX