- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
kateb
tag
válasz
kisocsi #34015 üzenetére
Modecomból akkor inkább már a 9704-es, szerintem. Persze ha belefér...
Ez már tetszene nekem is: a képaránya 4:3, felbontása ~2000x1500, akksija 7500-as, előlapi kamera 2 mp ( a hátsó 5, de az szvsz felesleges). Kb megvan benne minden, ami nekem kéne. Ha ezt 8 collban is kihoznák...
Van 8-as is, csak az még az 1. generációs ips-el. Jó lenne egymás mellett látni a kettőt, vajon a több, mint 2x-es pixelsűrűség mennyit jelent a gyakorlatban. -
válasz
kisocsi #34015 üzenetére
1 lenovo ideapad 2109 ami a hatranya az a tn panel,elonye ellenben a tegra3 ,markas gep es nem csak egy brandelt kinai...
2 prestigio multipad ultra duo mert ismertebb,tobben hasznaljak mint az alabbi kettot,a prestigiok a tapasztalatok szerint viszonylag gond mentesek.
3-4modecom 9.7, sencor elements 9.7 modecom es a sencor tabletekrol nem nagyon van info..De ebbol a negyesbol meg ha csak tn paneles is de a lenovot vennem,sot amikor az enyemet csereltem es lett volna az uzletben meg is vettem volna. Mert nagy ceg nem csak neves hanem jo termeke megfelelo supporttal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 2-in-1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 12" FHD+ Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Brutál szép állapot!! Dobozos! Lenovo Tab M10 FHD PLUS 10.3" 4GB 128GB - sötétszürke
- Samsung Galaxy TAB S6 LTE SM-T865 6GB/128GB 4G LTE
- iPad Air 13" 2025 256GB WiFi M3 Asztroszürke (normál üveg) - MAKULÁTLAN - 3 ÉV GARI
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HP 14 Elitebook 830 G5 FHD IPS i5-8350U 3.6Ghz 16GB 256GB SSD Intel UHD Win11 Pro Dokkoló Garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest