- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
kateb
tag
válasz
kisocsi #34015 üzenetére
Modecomból akkor inkább már a 9704-es, szerintem. Persze ha belefér...
Ez már tetszene nekem is: a képaránya 4:3, felbontása ~2000x1500, akksija 7500-as, előlapi kamera 2 mp ( a hátsó 5, de az szvsz felesleges). Kb megvan benne minden, ami nekem kéne. Ha ezt 8 collban is kihoznák...
Van 8-as is, csak az még az 1. generációs ips-el. Jó lenne egymás mellett látni a kettőt, vajon a több, mint 2x-es pixelsűrűség mennyit jelent a gyakorlatban. -
válasz
kisocsi #34015 üzenetére
1 lenovo ideapad 2109 ami a hatranya az a tn panel,elonye ellenben a tegra3 ,markas gep es nem csak egy brandelt kinai...
2 prestigio multipad ultra duo mert ismertebb,tobben hasznaljak mint az alabbi kettot,a prestigiok a tapasztalatok szerint viszonylag gond mentesek.
3-4modecom 9.7, sencor elements 9.7 modecom es a sencor tabletekrol nem nagyon van info..De ebbol a negyesbol meg ha csak tn paneles is de a lenovot vennem,sot amikor az enyemet csereltem es lett volna az uzletben meg is vettem volna. Mert nagy ceg nem csak neves hanem jo termeke megfelelo supporttal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad mini 6. Generáció , 64 GB , Kártyafüggetlen
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest