Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tim82

félisten

Sziasztok!

Szerintetek megéri cserélni egy Samsung Galaxy Tab P1000-et (16 GB, T-függő, + 16 GB micro SD) egy HP Touchpad 32 GB-ra? A P1000 kezd lassan kevés lenni, májusban lesz helyette majd egy iPad Mini Wifi + 4G a T-től a tervek szerint, viszont addig is/amellé szeretnék egy 4:3-os, IPS kijelzős tabletet. 32 GB belső háttértár nekem bőven elég (most is elférek egy 16 GB-os micro SD-n + Dropbox), a Touchpad hardveresen még mindig elég jó (1 GB RAM, két mag, Adreno 220), valamint eleve tud WebOS / CM 9 vagy 10 dual boot-ot. (A WebOS nekem egyáltalán nem hátrány amúgy - szeretem azt a OS-t, de jó, hogy van teljes értékű CM is, nem vesznek el az Android-on eddig megvett app-jaim sem így.)

Mivel főleg olvasásra (ebook és e-képregény egyaránt) és böngészésre használnám, a 4:3 nekem sokkal jobb, mint a 16:10 vagy 16:9. (Annak idején 2011 első felében kb. a Tab volt megfizethető és értelmes alternatíva az iPad mellett, így a 16:9 ellenére ezt vettem, és a fenti kompromisszummal együtt jól szolgált mostanáig.)

Elvileg nekem kellene ráfizetnem a Tab-omra még 8000 Ft-ot. Az enyém megvannak a tartozékok, doboz, még másfél hónapig garanciális. A Touchpad-hoz csak töltő van, de elvileg karcmentes állapotú.

Köszi előre is. :R

Új hozzászólás Aktív témák