Hirdetés
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ice!?
őstag
válasz
gacsoi
üzenetére
Épp a múlt héten ruháztam be egyre, mert a juronikszban le volt akciózva, 19k-ra. Ennyit még a hülyének is megér, nemhogy nekem.. Ár/Érték arányban szerintem verhetetlen.
Mindent tartalmaz amire szüksége lehet egy átlagjuzernek. Én személy szerint egyedül a bluetooth-t hiányolom belőle, sokszor jönne jól.
Az oprendszere nagyon stabil, egyáltalán nem akad, azt eddig mindössze kétszer sikerült összehoznom, valahogy Angry Birds közben, akkor is csak pár másodpercig. Valószínűleg, mert jópár dolog megvolt már nyitva.
Illetve még annyit, hogy kamerafronton nem áll a helyzet magaslatán. A hátlapján nincs kamera, sajnos, elöl viszont igen, de elég gyengusz.Most nézem, hogy aTab7G -t, írtál, én sima 7-et vettem.

Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- SörcsaPH!
- Arc Raiders
- Végleg kitiltaná a Huawei-t az EU a hálózatkiépítésből
- Battlefield 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 1 év garancia
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Honor Pad X8 / 4/64GB / Wi-Fi / 12 Hó Garancia
- Lenovo Tab M10 PLus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3919, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Dr.NX