- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Ice!?
őstag
válasz
gacsoi #25213 üzenetére
Épp a múlt héten ruháztam be egyre, mert a juronikszban le volt akciózva, 19k-ra. Ennyit még a hülyének is megér, nemhogy nekem.. Ár/Érték arányban szerintem verhetetlen.
Mindent tartalmaz amire szüksége lehet egy átlagjuzernek. Én személy szerint egyedül a bluetooth-t hiányolom belőle, sokszor jönne jól.
Az oprendszere nagyon stabil, egyáltalán nem akad, azt eddig mindössze kétszer sikerült összehoznom, valahogy Angry Birds közben, akkor is csak pár másodpercig. Valószínűleg, mert jópár dolog megvolt már nyitva.
Illetve még annyit, hogy kamerafronton nem áll a helyzet magaslatán. A hátlapján nincs kamera, sajnos, elöl viszont igen, de elég gyengusz.Most nézem, hogy aTab7G -t, írtál, én sima 7-et vettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- Samsung Galaxy Tab S10+ (256 gb) (+ book cover) (Samsung vásárlás)
- MacSzerez.com - iPad / 9. generáció / Asztroszürke / 256GB / Wifi / Garancia!
- iPad Pro 2018 11" 64GB Wifi Újszerű/1 hónap gar./Akku 86%/p4410
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest