Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Kis megerősítés kéne. Asszonykánt szeretném meglepni tablettel, szegény sokszor kiszorul a gép mellől
- csak itthoni vásárlás
- elég a wifi
- böngészés, YT, esetleg e book felé terelgetés,(tehát ez csak alkalom szerűen) esetleg néha filmet rádobni(DivX)
Keret 30.000 lenne pénztárcám szerint, de visszaolvasva+speckót megtekintve a Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo-ra érdemes lenne még rádobni.
Vélemények, egyéb javaslatok?Nagyon köszi!
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Erről mi a véleményetek? [link]
Nagyjából ebben a max árban keresek olyan tabletet asszonynak, amikkel kapcsolatban a következő kritériumok lennének:
- 8-10"-es IPS kijelző
- Dual core proci
- minimum 1Gb RAMAmi nem kell: BT, GPS. Felhasználás: Netezés, YT, filmnézés(xvid, mkv, avi)
Vélemény? Vagy esetleg más javaslat?
Nagyon köszi!
[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
válasz DrDante666 #31445 üzenetére
Szia,
Elején 1 kérdés: wifi stabil?
Megnéztem, nagyon köszönöm az infokat! Én azt látom, hogy technikai specifikációk tekintetében ugyan az a kettő, de az OV-SteelCore 10+
- IPS-es kijelzővel van.
- 10K-val olcsóbbEzen kívül 2 dolog: az általad linkeltnek ujjlenyomat gyűjtés a széle, és a hivatalos bolt csak H-P 17:00-ig van nyitva
Azt hiszem asszonykával megnézzük valahogy mindkettőt, és majd Ő fog dönteni. Jó cucc ez az Overmax
Nagyon köszi még 1x
-
ZiD
tag
válasz DrDante666 #31466 üzenetére
Őszintén? Nagyon szívesen olvasgatnék több típusról ilyen hosszú end user hozzászólásokat
Megnézzük asszonnyal, szerencsére ki tudjuk vitelezni Mutogattam neki YT-on, valaki linkelt egy IPS kontra MVA, ő is észrevette a különbséget.
DE direkt előtte nézettem meg a Prestigio videot vele, ott arra is rámondta, hogy de szép Szóval akkor látni, ha van referencia mellette.[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
válasz Buster17 #31793 üzenetére
A CPU 2 magos a hivatalos oldalon is, GPU-ra gondolsz szerintem:
Dual Core ARM Cortex A9
GPU Mali 400 MP Quad CoreMagyar nyelv van benne, "hagyományos" telefonálás nincs. Akkuidőt majd megírják
(nem személyes tapasztalat, de én is nézem már egy ideje. ha hülyeséget írtam, pls javítsatok ki)
Szerk: ha az ajánlott Presigio Ultimate-re vonatkozott a kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Sok-sok olvasgatás után a Prestigio Ultimate helyett egy Acer Iconia A210-re esett a választásom. Esetleg valakinek tapasztalat/vélemény róla?Köszi!
-
ZiD
tag
válasz this is life #31840 üzenetére
Még nem vettem meg, most adtam le a rendelést webshopban Ha akkor kérdezem amikor itt van, már személyes tapasztalatokat osztanék meg
Köszi a véleményt! -
ZiD
tag
válasz Ateess #32103 üzenetére
Bár ez túl nő a belőtt kereten, de nekem meg ilyen lett:[link]
Digiprime-nál rendeltem mást, de 2 nap múlva hívtak, hogy az több hét/hónap lenne, mire szállítani tudnák És felajánlották ezt, a rendelt termék,és ennek az eladási ára között (95K-át fizettem érte)Eddig minden ok, engem egyedül a hátlap csillogó anyaga zavar. (nem magával a műanyaggal van bajom) De inkább asszony használja, őt nem érdekli + nagyon ritkán 2x kell valamire rábökni, hogy vegyen 1-1 parancsot.
Viszont gyors, kijelző szép,fagyás még nem volt, wifi ok. Akku üzemidőt még nem vágom, tegnap 100%-ról indulva, net+yt használat,(nem folyamatos) most 48%-on áll folyamatos wifi kapcsolattal. Éjszakára kikapcsoltam talán(bár nem 100% )
-
ZiD
tag
válasz Ateess #32657 üzenetére
ASUS-ról tudok személyes tapasztalatot: kijelző szép, akadást eddig nem tapasztaltunk. Bár nagyon komolyan meghajtva sem volt eddig pl valami fullos játékkal (asszonyka használja )
Wifi nálunk ok, nem tudom mennyire függ a routertől. Filmet eddig XviD-et töltöttem rá, gond nélkül viszi. Fotó nézegetésre, és e-book olvasásra is jól használható, 1080p youtube videót gond nélkül viszi.
Pár kis negatívum:
- hátlap lakkos/csillogós, jól néz ki, de gyűjti az ujjlenyomatot(fehéren annyira nem látszik)
- ritkán de előfordul, hogy valamire 2x kell rányomni, elsőre nem veszi. De nem jellemző
- akku max fényerőn sztem 3-4 órát bírja, bár mindig itthon van használva, így ténylegesen nem mértem még.Összességében elégedett vagyok vele.
[ Szerkesztve ]
-
ZiD
tag
Sziasztok,
A kötelezők:
- Hány hüvelykes legyen a kijelző? - 8-10, preferáltabb a nagyobb "
- Új, vagy használt készüléket szeretnél vásárolni? - Új
- Itthon szeretnéd megvásárolni, vagy a külföldről való beszerzés is opció? - Mindkettő szóba jöhet.
- MIre használnád? Net, YT, film, alap játékok
- Mekkora pénzösszeget szánsz rá maximum? 60.000,- FtPlusz infok: wifi elég, bővíthetőség nem alapfeltétel, viszont 2 GB RAM kéne, meg valami normálisbb SoC is Illetve magyar nyelv is, akinek lesz ez fontos.
Néztem a Asus ZenPad Z300C-ét, sőt még a Nexus 7-et, bár kisebb a kijelző. Ezeken kívül van még ajánlott? Jöhet kínai is, külföldről is.
Nagyon köszi, Gábor
-
ZiD
tag
Sziasztok,
Asus ZenPad Z300C-ét használ valaki? Ha igen írna róla pár sort?
Erről az Intel SoFIA C3200-ről túl sok infot nem találok, azon kívül, hogy Intel Atom X3. Hova tehető ez?Köszi, Gábor
-
ZiD
tag
válasz renaultf1 #65558 üzenetére
Lenne egy olyan kérdésem, hogy Tablet esetében érdemes pénzt kiadni 512Mb belső ramos gépre?
Van még ilyen ? Semmi értelme ezért pénzt kiadni.Másik pedig ezeknek a taboknak amúgy ugyanúgy elfordulós a kijelzője mint a telóknak?
Ami eddig nálam volt igen, de lehet tiltani ezt a funkciót. -
ZiD
tag
válasz fefe-30 #65598 üzenetére
Nem kell letölteni semmit. A fórumában találtam:
"Hangerő fel + bekapcs!
Bejön a fekvő zöld robot, piros háromszögben felkiáltójel.
Ezután lehetőleg egyszerre lenyomni az előbb említett gomb párosítást (nem könnyű eltalálni), és benn vagy a recovery menüben! 8 menüpont, verzió: v4.1
Ha ez sikerül, elvileg nyertél, "wipe data/factory reset" !"FONTOS, hogy minden esetlegesen elmentett adat(fénykép, videó stb) törlődik. Aztán vagy segít ez, vagy nem
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DIGI Mobil
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Napelem
- Motorola Edge 40 Pro - szélsőséges eset
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Apple Pencil 1st Generation iPadhez
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest