- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
drlovi #32615 üzenetére
csak nem tudom, hogy az a sok hiba amit írtak róla (ami persze lehet csak azért sok és gyakori, mert milliókat adtak el belőle), az megéri-e nekem a 2x-es árat... mikor a rockchip 3066-os is keménynek tűnik (sőt antutu-ban több helyen többet is írnak hozzá, mint a tegra-hoz, bár lehet más teszt, vagy nem tudom)
szóval 2x-es ár, miközben gyakorlatilag amit nyerek:
nfc, gps, 18 hónap android támogatás (amiből még van vagy 12), +1 év garivesztek: hdmi, microsdből adódó bővíthetőség, pusz gyanítom az xda-n is fogják még támogatni a concorde-ot is...
a rockchip 3066 vs amlogic 8726-mx párharcot meg nem ismerem, de az rk-ban csak van egy mp4-es mali, míg az utóbbiban tudtommal csak sima mp vagy mp2 van...
plusz belőni sem tudom őket teljesítményileg nagyon az s2-esemhez képest (ami ugye mp1)
-
kelzsoca
félisten
-
tvamos
nagyúr
válasz
drlovi #29730 üzenetére
Nekem tetszett a tab, amikor probaltam. A kijelzoje nagyon patent. (Az Aurora II IPS-ehez hasonlitva. De Nexus 7 mellett is rendbemn van.) Ha ennyiert megkaptam volna, en is azt valasztom, nem a Nexust. De kb. egyban voltak akkor.
--------
Tudom, kerdeztem mar ezt, de hatha azota lattatok valamit...
Szeretnek venni max 8" (de jobb a kisebb, pl. 3.5, vagy 4,3"-es) tabletet TI OMAP3 processzorral. Hasznalt is jo nekem, csak menjen patentul! -
Luissimo
veterán
válasz
drlovi #29730 üzenetére
[link]
nemannyira rossz , főleg, ha a multbeli árat vesszük figyelembe...
nyertél rajta egy százast, nemde ?egyébiránt, melyik Saturnban pontosan ? Bécs, München ?
van egy linked róla esetleg?szerk:
látom az aláírásodat, és az ottemlitett tv, az milyen?
jólesz privátban is, hogy nemondják, hogy offolunk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Autós topik
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ford topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Melyik tápegységet vegyem?
- iOS alkalmazások
- Linux felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- iPad 6. generációs (32GB, Wi-Fi) tablet + Apple Pencil 1. generáció
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4207
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest