- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jámbor
tag
válasz
z0d1AK #25588 üzenetére
"Felvetődhet viszont a kérdés, hogy HDMI nélkül 800×480 pixeles kijelzőre mi a fenéért kellene HD film? Szerintem erre bőven elég a sima DivX is, egyszerűen a kijelző miatt nem érződik minőségbeli nagy különbség. Talán a HD még az akkumulátort is jobban meríti."
Alapon az asztalin nézem a filmeket, ezért 720p-ben vannak a sorozataim. Csak akkor használnám filmnézésre, amikor a zasszonyt v. a kölköt nem tudom a gép elől kirobbantani.
-
z0d1AK
nagyúr
A Concorde Tab One tabletre OTG segítségével rádugtam az ASUS 1,8"-os külső merevlemezem. Külső táp nem kellett, meghajtotta gond nélkül. MX Playerrel indítottam el közel két órás, 720p-s .mkv filmet, azt gond és akadás nélkül, tökéletesen lejátszotta. FullHD-s film éppen nem volt kéznél, így azt nem tudtam megnézni, hogy szereti az A13.
Felvetődhet viszont a kérdés, hogy HDMI nélkül 800×480 pixeles kijelzőre mi a fenéért kellene HD film? Szerintem erre bőven elég a sima DivX is, egyszerűen a kijelző miatt nem érződik minőségbeli nagy különbség. Talán a HD még az akkumulátort is jobban meríti.
-
varesz11
tag
Üdv!
Azokhoz szólna a kérdésem, akik mostanában jártak műszaki boltok környékén pesten. Nexus 7 van valahol kirakva, ahol meg lehetne tapizni, nézegetni? Én tippre azt mondanám, hogy edigitálban talán kint van, de esetleg látta valaki mostanában mediaban, saturnban vagy bárhol? -
smkb
őstag
-
Tenager18
senior tag
Én szivesen elmentem volna a kedves eladóhoz egy barátommal,és visszaszereztük volna a pénzed...de nem tudom mikor érnék rá jövöhéten
Talán nem akadékoskodna...
-
Chaser
legenda
válasz
perge666 #25566 üzenetére
Mondtam hogy kérd el a trackinget és ne higgy neki
Jelentsd fel azonnal amint tudod. Aki nem ad trackinget az kamuzik. Ha tévesen adta fel akkor is van tracking. Ma kaptam visza a pénzem egy kínai webshoptól, érdekes ott se tudtak trackinget adni, de higgyem el elpostázták. Elküldtem őket oda ahova valók. Aki nem kamuzik hidd el, hogy ezt kérés nélkül megadja.
-
Gege94
tag
válasz
Hlavacs76 #25570 üzenetére
Ha legalább 1 év garisan veszi, akkor megéri. Amúgy Magyarországon forgalmazzák vagy magányszemélytől venné? ( gondolom az utóbbi, ez esetben csak elővigyázatosan! ) És szerintem ennyiért fognak jobbat is ajánlani neked itt. Aminek van még egy kicsi "neve" is.
Ainol, Ramos vagy Onda.
-
Jámbor
tag
DPS Dream7-tel nézett már esetleg valaki 720p .mkv videót felirattal? Előre is kösz, ha valakinek már volt tapasztalata, és megosztja velem.
Üdv: Jámbor
-
Stalki
csendes tag
Már itt is lehet kapni az Ainol Novo 10-et paíron jól hangzik, akár még be is vállalnám de még nem nagyon találtam visszajelzést.
-
Hlavacs76
csendes tag
Erről tud valaki mondani valamit? [link]
A neve Chuwi V99,Rockchip RK3066 1,6GHz duál proci, Mali-400-as négymagos? grafikai chip, 1Gb DDR 3-mas ram, 16Gb memória,9,7-es 2048x1536 pixeles kijelző,1080p-s anyagok lejátszása. Egyes helyeken azt írják van Google Play, máshol pedig tagadják ezt...
A kijelző 4:3-mas, ez sem biztos, hogy teljesen jó, félek nem minden program támogatja. Most állítólag 65 ezer forintért lehet kapni valahol. Kollégám akar venni, de nem tudok neki érdemben biztosat mondani, nem tudom ebből a specifikációból mi igaz , mi nem. Előre is köszönöm a segítséget. -
derrik
őstag
.....köszi! Sajna a "sima" root felülírós módszer nem vezet semmire
a masina lefagyott és a boot logónál nem volt hajlandó tovább menni! Újra kellett húzni a rendszert. Most belakom csinálok egy biztonsági mentést. És megpróbálkozom a CWM módszerrel.
Panaszkodott itt más egy CUBE-ra ott ugyan ez a szitu!
-
x.pet
tag
válasz
derrik #25553 üzenetére
Ez a letöltő link. (p.ü. is ment)
Project-Marine-0.2-Gameloft-fix.zip -
perge666
veterán
válasz
csibe1 #25565 üzenetére
Van 1-2 ismerősöm Pesten,de velük elég ritkán beszélek.Azért nem szeretném felborítani a napirendjüket hogy miattam szaladgáljanak!
Ha lenne valaki akiben megbízhatok,és hétfőn el tudna menni a címre,akkor 4000-5000ft-ot szivesen fizetnék neki ha visszaszerezné a pénzem!Előtte írnék e-mailt meg hívnám az eladót hogy tudja hogy megy valaki a pénzért.De sajnos ez nem ilyen egyszerű,nem ismerek senkit -
csibe1
addikt
válasz
perge666 #25564 üzenetére
Nincs ismerősöd aki be tudna menni?
Hétfőn még hívd fel,küldj egy emailt,hogy elállsz a vásárlástól és kéred vissza a pénzed,aztán ha nem kapod meg a pénzt jelentsd fel.Valamikor visszakapod,de nem biztos hogy az egyhamar lesz.
Azt írtad sokat nézelődsz a neten.Akad épp elég tabletes topik és teszt itt a PH-n,ott a logout,techplus stb.
Végigolvasod őket és azok alapján döntesz,itt meg felteszed többször is a kérdést amíg nem válaszol valaki.
Elkapkodni nem érdemes a vásárlást,elég sok új tablet jelenik meg itthon és külföldön is. -
perge666
veterán
válasz
spiritex #25562 üzenetére
Sajnos eléggé messze lakok ahhoz hogy elmenjek Budapestre
Debrecentől lakok 25km-re.csibe1 Nekem is gyanús volt eleinte,de mindig neten vásárolok magamnak mindent,és még sosem volt gond!Ha valamit venni akarok addig nézelődök amíg fele annyi pénzért meg nem kapom mint amennyiért a boltban árulják!
Az eladó mondta hogy most tölti felfelé a honlapjára a dolgokat,megadta a címet,és ott is megnéztem.
Mert először jófogáson találtam rá.
A telefonszám él,csak nem veszik fel.
E-mail cím megint jó,mert ott értekeztünk!
Kértem itt az oldalon segitséget,hogy ajáljatok 30-40 körül valami normális tabletet,írtam többször is,de senki nem írt vissza semmit.Még azt is írtam hogy ha valakinek van eladó az is érdekelhet!Remélem amiatt a 15000ft miatt nem kell tényleg rendőrségre mennem!Hátha hétfőn megkapom a pénzt,nagyon reménykedek.
Amúgy ha feljelentem a pasast szerintetek vissza kapom a pénzem?
-
csibe1
addikt
válasz
perge666 #25561 üzenetére
Érdekes a tablet amit linkeltél.
Nem volt gyanús,hogy ennyire olcsó egy GPS-esnek mondott tablet?
MyAudio Tablet Series7 708AG
Ebben van beépített 3G-s modem,de GPS sehol.Már emiatt gyanús a dolog,a HD kijelző meg egy vicc.
A myaudio honlapja se egy nagy eresztés,de gondolom a HD kijelzőt feltüntették volna.
Miért nem érdeklődtél vásárlás előtt egy kicsit,akár itt a topikban?
Az ilyen lehúzós webshopokat megnézem aztán otthagyom.
A képen ráadásul a 8-as hátlapja van.
Kicsit jobban körülnézve az oldalon alig 1-2 kategóriában van termék,a többi üres.
Nagy nyitási akció beharangozva LCD tv-re amiből egy darab sincs az oldalon.
Az elérhetőség is fura,a voda tudakozó nem dobott ki rá semmit,az emailcím meg szintén érdekes.
Legközelebb nem ártana jobban körülnézned honnan vásárolsz. -
xylevi
tag
valakinek van tapasztalata miniUSB-s billentyuzetes tok es microUSB bemenettel rendelkezo tablet osszekoteserol? vettem sima miniUSB-microUSB adaptert (egy sima egyszeru dugasz), amivel termeszetesen nem mukodik...gondolom olyan kabel kene, mint az OTG, amin keresztul el tudja a billentyuzetet latni arammal a keszulek...tehat vegulis egy olyan kabel kene, ami ugy mukodik, mint az otg, csak nem USB anya, hanem miniUSB anya (microUSB apa, ami megy a tabletbe, miniUSB anya, amibe majd megy a billentyuzetes tok kimenete)...ilyen kabelt sajna nem talaltam...esetleg valaki hasznal/talalt ilyen kabelt?
-
perge666
veterán
válasz
diablo666 #25557 üzenetére
Nem semmi azért.
Én is hasonló cipőben járok,csak én Magyarországrol rendeltem,méghozzá Budapestről 16 napja!!!!PCKing
1 hete megbeszéltem az eladóval hogy köszönöm szépen nem várok tovább,nem kérem a tabletet,utalja vissza a pénzem.Visszaírt hogy természetesen visszautalja 72 órán belül,de még azóta is várom a pénzemet!
Hiába hívtam többször is azóta,nem vette fel,nem válaszol az e-mailjeimre sem
Legutolsó üzenetem az volt számára/szerda dél környékén/ hogy hétfőig várok,ha nem érkezik meg a pénz a számlámra akkor megyek a rendőrségre!
Természetesen előtte újból megpróbálom felhívni!
Még én érzem magam rosszul,pedig szerintem neki kellene -
diablo666
tag
ugy tunik nekem mar nem fog megerkezni az auroram ebben az eletben...mar kezdek turelmetlen lenni...
meg okt. 10-en megrendeltem az ainolstore-tol...okt. 24-en allitolag az SNG post-hoz kerult a cucc(az mondjuk senkit nem erdekel,hogy en a gyors 6$-os HKG post-al rendeltem...)
tegnap kerdeztem toluk,hogy altalaban a beszerzes utan mikor varhato a szallitas az SNG post-nal...erre jott a valasz:
Hi , it will take around 15 days. But due to the strict custom inspection of lithium battery devices, the shipment will take a few days more. You can contact support@ainolstore.com to get more information from the customer service. Sorry for any inconvenience caused.
ez normalisne rendeljen senki toluk,ha jot akar...
-
mode19
csendes tag
válasz
spiritex #25555 üzenetére
Vásárlásnál "conversion optionst" keress.
-
Chaser
legenda
válasz
kovacspityu2 #25552 üzenetére
Úgy olvastam h egy jó okot
reggel van még nagyon...
-
derrik
őstag
D, If it still doesn't run, then let's try another method. Extract 'framework.jar' from the Gameloft fix file.
E. Place this file in your internal/external sdcard.
F. Install a file manager that can access root. (as posted above)
G. Open the file manager, then use it to copy 'framework.jar' to /system/framework/' and replace the existing framework.jar
H, After copying, check the permissions of 'framework.jar'. It should match those with the files in /system/framework
I. Reboot the tablet, and try testing Gameloft games again. It should work by now. If not, then I guess I can't help you further at this time, sorry......köszi a segítséget.Én ezzel próbálkoznék de a hozzávalót nem tudom letölteni pedig regisztráltam is.
-
kovacspityu2
tag
Bocsi, de tud valaki egy jó tokot 10.1-es cube tablethez???
Köszi -
Chaser
legenda
Tegnap bejelentettem a PP-nél az ipadalternative.com akcióját, miszerint b@szta feladni a csomagot - legalábbis én erre következtetek, mert tracknumber kérés elöl mindig csak kitérő választ adnak érdekes mód. Küldtem az érintettnek is mailt, hogy nem várok tovább, megköszöntem a lehetőséget, de "hülye azért nem vagyok", és tolják vissza a zsetont ha már átqrtak. Ma sikerült válaszolniuk este, hogy ők a legmegbízhatóbb tablet árusítók in China és majd meg fogom tanulni milyen a többi...
Hát erre nem nagyon tudtam mit mondani, csak annyit hogy azért megpróbálnám és köszönöm a figyelmeztetést, de ha ők annyira kurta becsületesek akkor vajon mért nem adott tracking numbert még annak ellenére sem, hogy a PP már tud az ügyletéről?..
Szummázva a dolgot, lehet sokaknak bejött, sokaknak nem, engem konkrétan hülyének néztek. Nyilván nem volt készleten a tab, csak nem volt bennük annyi hogy megmondják. Ami nálam pont elég ahhoz hogy a büdös életben nem rendelek tőlük semmit.
Jöhet a következő webshop... -
xylevi
tag
válasz
dabadab #25542 üzenetére
nekem a heten jott meg az Onda V712-m, ma volt idom vele foglalkozni, letoltottem az 1.5.5-os firmware-t a hivatalos oldalrol, microSD-re feltoltam, recovery mod, majd update.zip, patch.zip, siman felment, es mukodik fullosan minden (elotte ugyebar se a play, se a facebook, se a youtube nem ment...koszi a segitseget ezuton is smkb forumtarsnak, aki privatban segitett)...nehany ora nyomkodas utan a kis akksit lehet negativumkent emliteni (jatek, telepitgetes, netezes, folyamatos wifi, 2 es fel, 3 ora alatt lazan lemerul), tobbi tulajdonsaga szerintem megfelel
(#25532) mode19:
en innen rendeltem az Onda-mat: aliexpress
8an vagy 10en rendeltem, 12en feladta, swisspost-tal jott svajcon keresztul (pedig a rendeleskor china post volt kiirva, tracking is china post-ra utalt...valamit szerintem a vammal cselezett igy, sajat maganak elkuldte svajcba, majd onnan ide, a nyomkoveto oldalak folyamatosan, idoben frissultek), 27en vamkezeltek Budapest-en, 29en a kezembe volt a kutyu...szerintem korrekt elado, eleg sok ertekelese van...hogy milyen arakkal dolgozik a tobbi termekenel nem tudom, meg kell lesni...az Onda V712-met billentyuzetes tokkal 147 dodoert postazta...
-
dabadab
titán
Na, remek, a froyopadtol irtak, hogy elfogyott az Ainol Fire, jo lesz-e helyette Onda V712.
Van valami gond az Ondaval, ami miatt ne azt valasszam? A gyengebb kamera nem erdekes, az elbaltazott 1.5-os firmwareupdate-rol meg tudok, ezen kivul van meg valami? -
cekkk
veterán
Mennyire jellemző, hogy vámolják mostanság a Kínából érkező tableteket?
-
hevizms
addikt
válasz
spiritex #25537 üzenetére
Szerintem nincs annyi.5-6 nap és itthon lesz.Nekem a singposttal eddig ettől a státusztól kezdve 6-8 nap volt mire a kezembe került.
Ez volt az egyik14-03-2012 Despatched to overseas (Country code: HU)
19-03-2012 Arrived at overseas (Country code: HU)
22-03-2012 Product Delivered (Country code: HU) -
spiritex
veterán
-
tvamos
nagyúr
Rendeltem egy N7 32GB -t. Azt irjak, ez is T3, es ugyan annyi, mint a 16GB verzio. Es nov. 14-re igerik, hogy megkapom. Remelem igy is lesz!
-
mode19
csendes tag
Sziasztok!
Ainolstore-on és pandawillen kívül valaki rendelt már máshonnan ami meg is érkezett? Aurora2 mindkét helyen elfogyott(bár gondolom csak átmenetileg) -
Mister_X
nagyúr
Sziasztok!
Valaki tud már valamit arról, hogy a Win RT-t át lehet-e majd ültetni valami droidos tabra? -
kovacspityu2
tag
Pandawill-nél holnap éjfélig karácsonyi 8%-os kupon kedvezmény van.
Cube u30GT-t régóta nézegetem az olcsó ára és tudása miatt. 205 dodo most a 32GB-os.
(Ugye ezek már "h"-s javított széria?? Tokot is érdemes rendelni vele, vagy külön??)Melyik szállítást érdemes kérni?? (Nem sietős, de ha a vámon átmegy az lenne a legjobb.)
Reg Airmail By China Post $0.00 vs. Reg Airmail By Singapore Post $4.3Köszi
Ja, és melyik tokot érdemes 10.1-hez venni, ami szép és jó???
-
-
tvamos
nagyúr
Igazad van! Az valoban TFT. Persze, nem is irtam, hogy en meg mindig a P1000-re gondolok, minthogy azt mar jo reg lecserelte a Samsung. (Sajnos elofordul, hogy tovabb gondolom a dolgokat...)
(#25517) dabadab válasza tvamos (#25516) üzenetére
Mindazonaltal a PLS is TFT, es egyaltalan nem IPS... bar hasonlo.
(http://en.wikipedia.org/wiki/TFT_LCD) -
Crytek
nagyúr
Akinek Cube U30GT-je van és futnak a Gameloftos játékok kérem írja le hogyan!
Mert nekem nem igen jön össze sajnos -
x.pet
tag
válasz
derrik #25492 üzenetére
Google ezt találta:
Gameloft Fix
Project Margarine for Pipo M1 -
-
cekkk
veterán
Sziasztok!
Itthoni vétel esetén 50-60 között 8-10 colos méretben mi a jó vétel mostanság esetleg 2 magos procival?
-
csaba17
senior tag
erről mi a véleményetek:
tábla
haverom akar venni 1et, én leírás alapján ezt mondanám neki, usb ill hdmi kimenet is van rajta, neki csak netre kellene meg filmnézésre.
a vélemények eléggé megoszlanak amiket edigitálon olvasok.
ha ez nem okés akkor ilyen 30-35 körül tudtok mondani vmi normálisabbat aminek van supportja is? -
Ryu77
aktív tag
Üdv!
Vettem egy tabletet használtan, a tipusa Navon Platinum 7, és gondoltam csinálok rajta egy teljes visszaállítást ami sikerült is de eltűnt a Google Play áruház ikonja. Maga az alkalmazás rajta van mert a keresőjéből el tudom indítani. Vissza lehet ezt hozni? Köszönöm ha válaszoltok. -
Tim82
félisten
válasz
z0d1AK #25506 üzenetére
Szerintem meg saját, a telefonos Blackberry OS-től eltérő, QNX alapú Playbook OS van rajtuk. Bár az új 'berry-k állítólag ugyanilyen alapú rendszert fognak használni.
A Playbook OS-en lehet droidos app-okat futtatni - elvileg... gyakorlatban ez nem ilyen egyszerű, rengeteg kompatibilitási és stabilitási gond van velük.
Mintha a kijelző sem IPS lenne, hanem (jobb minőségű) TN, kb. mint a Samsung Galaxy Tab P1000-ben.
-
-
Chaser
legenda
válasz
z0d1AK #25506 üzenetére
Azaz, azt nem tudtam kötődik-e a droidhoz. alapból GPS, sd-vel asszem nem bővíthetőek de elég nagy tárhellyel is elérhetőek. Áruk is mondjuk rendben van. De az IPS fontos lenne, ha az mért nem írják a gyári oldalon? Gondolom nem saját maguk ellenségei.
Akinek van ilyen cucc írja már meg pls, hogy TN v IPS, vagy ha nem tudja eldönteni lőjön róla egy vidit -
Chaser
legenda
Blackberry playbookokról mi a tapasztalat? Lehet ismerős tudna nekem intézni UK-ból, onnan ugye alapból nem lenne tréfa meg vám. Ezeknek saját OS-e van, de droid alapokon? Illetve kijelzőről mit lehet tudni? Mintha mondta volna valaki hogy IPS, de nem láttam hivatalos oldalon említeni.
-
z0d1AK
nagyúr
Többen keresték már a tesztet a Koobe X7 Slimről, itt van hát: LINK
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- iPad 10th. 64GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p4281
- iPad 2025 (11. Gen) 11" 128 GB / 256 GB WiFi meg Cell - Minden szín - bontatlan - 1év garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest