Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yézi: Blekk Frájdéj
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. december
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Tegnap bejelentettem a PP-nél az ipadalternative.com akcióját, miszerint b@szta feladni a csomagot - legalábbis én erre következtetek, mert tracknumber kérés elöl mindig csak kitérő választ adnak érdekes mód. Küldtem az érintettnek is mailt, hogy nem várok tovább, megköszöntem a lehetőséget, de "hülye azért nem vagyok", és tolják vissza a zsetont ha már átqrtak. Ma sikerült válaszolniuk este, hogy ők a legmegbízhatóbb tablet árusítók in China és majd meg fogom tanulni milyen a többi...
Hát erre nem nagyon tudtam mit mondani, csak annyit hogy azért megpróbálnám és köszönöm a figyelmeztetést, de ha ők annyira kurta becsületesek akkor vajon mért nem adott tracking numbert még annak ellenére sem, hogy a PP már tud az ügyletéről?..
Szummázva a dolgot, lehet sokaknak bejött, sokaknak nem, engem konkrétan hülyének néztek. Nyilván nem volt készleten a tab, csak nem volt bennük annyi hogy megmondják. Ami nálam pont elég ahhoz hogy a büdös életben nem rendelek tőlük semmit.
Jöhet a következő webshop...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad A16 (2025) 128GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- iPad MINI 7 (2024) 128GB WIFI + 5G Cellular kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 2028 szeptemberig Apple garancia!
- ÚJ, bontatlan iPad A16 (2025) 128GB WIFI + 5G Cellular silver KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Lenovo Tab M11 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 256GB 1 év garancia
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Hát erre nem nagyon tudtam mit mondani, csak annyit hogy azért megpróbálnám és köszönöm a figyelmeztetést, de ha ők annyira kurta becsületesek akkor vajon mért nem adott tracking numbert még annak ellenére sem, hogy a PP már tud az ügyletéről?..
Dr.NX