- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyeletes
tag
válasz
dabadab #27492 üzenetére
a gagyi q88 tableten siman megy a bad piggies. na jo, neha kicsit belassul...
gyari 4.0.4 -es android.gyarilag rootolt.mas:
ICOO D70 PRO II tapasztalatok!!!
ghost touching van, amikor tolton van a cucc, csak usb-n at lehet tolteni.
akku nagyon gyenge, 3 ora uzemido kb.
proci eros, kijelzo rendben van!
szabad ram: olyan 615 megabyte korul. miert nem irjak a specifikacioban?!masnal az 1 gb ram mit jelent? mennyi a tenyleges szabad? a JB ennyit megeszik?
4.1.1 -es android oprendszer. nem rootolt gyarilag.
81 dollarert igy is megerte, nekem nem arra kell, hogy 6 orat nezzek rajta filmet. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
dabadab #25702 üzenetére
Egyrészt nem megy át minden az SD-re. Másrészt mit sem érsz vele, ha esetleg nincs is mit átmásolni. A Concorde Tab One esetében jártam úgy, hogy a Most Wantedet megvettem, feltelepítettem, majd töltötte volna le a kiegészítő fájlokat, amihez hozzá sem kezdett, mert nem volt alapból elég neki az 1,7 Gbájt szabad hely...
-
xylevi
tag
válasz
dabadab #25542 üzenetére
nekem a heten jott meg az Onda V712-m, ma volt idom vele foglalkozni, letoltottem az 1.5.5-os firmware-t a hivatalos oldalrol, microSD-re feltoltam, recovery mod, majd update.zip, patch.zip, siman felment, es mukodik fullosan minden (elotte ugyebar se a play, se a facebook, se a youtube nem ment...koszi a segitseget ezuton is smkb forumtarsnak, aki privatban segitett)...nehany ora nyomkodas utan a kis akksit lehet negativumkent emliteni (jatek, telepitgetes, netezes, folyamatos wifi, 2 es fel, 3 ora alatt lazan lemerul), tobbi tulajdonsaga szerintem megfelel
(#25532) mode19:
en innen rendeltem az Onda-mat: aliexpress
8an vagy 10en rendeltem, 12en feladta, swisspost-tal jott svajcon keresztul (pedig a rendeleskor china post volt kiirva, tracking is china post-ra utalt...valamit szerintem a vammal cselezett igy, sajat maganak elkuldte svajcba, majd onnan ide, a nyomkoveto oldalak folyamatosan, idoben frissultek), 27en vamkezeltek Budapest-en, 29en a kezembe volt a kutyu...szerintem korrekt elado, eleg sok ertekelese van...hogy milyen arakkal dolgozik a tobbi termekenel nem tudom, meg kell lesni...az Onda V712-met billentyuzetes tokkal 147 dodoert postazta...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Csapj le az új MSI MPG B550 GAMING PLUS-ra most! 0% THM-RE is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged