Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
jansky1
senior tag
Hi!
Lassan aktuális lesz egy tablet vásárlás. Androidos oppal szeretnénk mindenféleképpen. Túl sokat nem szánnánk rá, max 40-45. Szerintetek érdemes várni karácsonyig? Lesz akkortájt valami leárazás, ami útján hozzá lehetne jutni jobb készülékhez? Annyira nem sürgős, tudunk várni. -
flierqqq
tag
Úgy érzem eljött az ideje egy tabot venni..Az eddigi kiszemeltem egy Ainol Novo Elf II, de nem tudom, hogy jó döntés-e.
Keresek hasonló specifikációval rendelkező tab-ot vagy ha az Ainol bestbuy akkor megerősítést.
-2 magos proci
-erős GPU, mert sokat játszom
-1GB RAM
-minimum 8GB belső tárhely és bővíthetőség
-7" kijelző normális felbontással
-ICS vagy JB
-előlapon kamera
Maximum 35 ezrem lenne rá.Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
Érdekes a világ megosztása - Van akinek Rolexe van, és van akinek ideje.
-
csibe1
addikt
Érdemes itt is ránézni: magyar posta nyomkövetés
Pár nap után itt is megjelenik." Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
spiritex
veterán
[Singpost] itt felül balra van olyan, hogy Track Item, majd a megjelenő dobozba kell bemásolni és a Track Item gombra nyomni.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Valaki tudna adni egy linket hogy a singapore post-hoz ahova be lehet másolni a tracking numbert? Ezek a szerencsétlen pandawillesek china post-hoz adtak linket mire mondtam nekik hogy én singapore post-al rendeltem erre jaja persze amit adtak tracking numbert oda való de link sehol ahol meg tudnám nézni.
ezer köszönet
A lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
-
derrik
őstag
Sziasztok!
Vettem egy PIPO m1-et, feltettem rá egy mókolt romot mely az állítólag jobb kompatibilitást eredményez.
Így a bluetooth szerint is SGH-771 /talán/.
A marketben most már kevesebb az a játék ami nem kompatibilis viszont a kifizetett Gameloft játékaim letöltődnek de nem indulnak el. Pedig a myAudio 908A-n mentek csak kicsit akadtak. Van e olyan fórum ahol hasonló masinákkal foglalkoznak, vagy van erre valami megoldás???? -
Tenager18
senior tag
Ha a postai nyomkövetésnél azt irja ki hogy bejövő küldemény vámkezelve,akkor fellélegezhetek?Nem lesz áfa meg hasonlók?Mert ugy hallottam ha ilyesmit rátesznek,akkor azt irja,hogy megőrzésra átadva....
-
kerekfej
addikt
Euronics (Dps) meg a Tesco-ban (Myaudio) 20k Tablet akció lesz.
-
melan
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy tabletet, mert megtetszett ez a kütyü... hosszas olvasgatás után a Concorde one -ra esett a választásom, mert az árához képest nagyon jó, főleg a support az, ami korrekt szerintem. Viszont belefutottam a MyAudio 8 808dcc-be. Nagyobb (8") és jónak tűnik a hardvere, viszont álítólag ahhoz, hogy minden jól fusson rajta frissíteni kell a szoftvert rajta. Valakinek van tapasztalata, illetve javaslata ezekkel, vagy ez utóbbival megegyező kategóriájú tablettel? 40k körül kellene max... Ami jó lett volna még az a ConCorde 9.7 ips, de nem jön be a 4:3 képarány... -
artiny
őstag
Novitab 7 rol velemenyek tapasztalatok?
Hasznaltan szeretnek venni kb 40 € ert,
Foleg pdf olvasasra kellene. Mennyi ideig lehet olvasni vele? -
Davebowman
senior tag
Megszoktam, hogy cwm-ben a wipe és dalvik cachet- törlöm a dafy-men. Taboknál ez nem megy, a dalvikot nem szeretik, ha törlöm Tudja valaki a választ? N70 az álozat. Akár gyári, akár mókolt rommal, ha advanced/dalvik törlést csinálok, bootloop az eredmény (illetve csak a kínai logo)
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
spiritex
veterán
válasz Attici #25479 üzenetére
Ilyen szempontból volt nagyon korrekt a gadgetgreats, mert írtam nekik a rendelés másnapján, hogy akkor tuti van-e nekik fekete színű tabjuk raktáron. Szinte azonnal válaszoltak, hogy nincs, és őszintén megmondták, hogy ha ragaszkodom a feketéhez, akkor lehet, hogy heteket kell várnom, de fehér színű holnap érkezik, jó-e az is, mert akkor másnap feladják. Írtam nekik, hogy jó lesz a fehér is, mire szintén azonnal válaszoltak, hogy oké, holnap már postázzák is! Így is történt minden.
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Attici
őstag
válasz spiritex #25478 üzenetére
Nem valószínű, hogy többször is elküldenék ugyanazt a rendelést.
A kínaiak nem hülyék!
Szerintem inkább az van , hogy nem adják fel, mert nem nem jön össze egy bizonyos mennyiség a célországba. Ezért többször próbálkoznak mire elindul. Valószínűleg az utolsó feladási dátum lehet a valós.
De a feladási értesítőt mindig elküldik, hogy ne aggódjunk a csomagunkért és azt higgyük, hogy már úton van."Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
Vanka
tag
válasz Davebowman #25458 üzenetére
Már vártam ! Köszi !
-
give3
tag
Sziasztok!
Az alábbi 2 készülék közül melyik lenne jobb választás?
Onda V811
Pipo Smart S2Wifi-s netezésre, gyerekeknek játékra, néha mese nézésére lenne használva.
Esetleg, ha valakinek van jobb ajánlata, szívesen meghallgatom. Az ár kb. 40k (vámmal+áfával)
köszi. -
Gege94
tag
válasz dugesz77 #25471 üzenetére
Attici-nek is szól : Nekem is full ugyanígy néz ki a trackingom
2012.10.22
03:51
Küldemény információ:
Küldemény felvéve / Item accepted
2012.10.23
13:17
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.23
19:30
Küldemény információ:
2012.10.23
21:20
Küldemény információ:
2012.10.24
21:19
Küldemény információ:
Célországba elküldve / Item sent abroadDe valahogy nem parázok Csak megjön egyszer
-
tolts.hu
őstag
a ghoos kérdésemre valaki?
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
dugesz77
őstag
válasz Attici #25461 üzenetére
Bár nem egy tabletet várok de az én trackingem se egyszerű:
2012.10.24
02:02
Item information :
Küldemény felvéve / Item accepted
2012.10.26
07:53
Item information :
2012.10.26
18:03
Item information :
2012.10.26
21:17
Item information :
2012.10.27
21:16
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroadEbből nem sok mindent veszek ki eddig
-
csibe1
addikt
Pipo S1-ről vélemény?
Rendelt már esetleg valaki?" Bármi megtörténhet, még a pók is foghat halat. "
-
buktar
csendes tag
60 körül milyen tabletet ajánlotok? Csak hivatalos helyről, számlával érdekel.
-
GuMiSZu
tag
köszi,
ha van BT akkor nem kell GPS....
WayteQ xPAD-70?
[ Szerkesztve ]
ITAL is YOURS
-
GuMiSZu
tag
Hali,
én is vennék egy tabletet, "kocsiba" régi CARPC helyett....
amire szükség lenne:
7" ha nem akkor 5" de a 7 az preferált....
GPS
normális proc + GPU
elegendő ram...
kis support...
ha lehet nem túl zajos audio...(!)
FM transmitter
Wifi....értelmes ár....
NAVON Platinum Explorer ezt néztem ki... nem tudom van-e ezzel tapasztalat.....
[ Szerkesztve ]
ITAL is YOURS
-
-
spiritex
veterán
válasz Attici #25461 üzenetére
Komolyan mondom, hogy csodállak! Nyavalyogtam itt az egy vacak kis rendelésemmel, hogy lassan jött meg a tablet az országba, lassú volt a vám, de a te eseted, na az az embert próbáló, nem az enyém! Nagyon jól viseled!
[ Szerkesztve ]
-
Attici
őstag
Esküszöm, hogy nem értem a kínaiakat!
Október 11-én megrendeltem a Q8-ast a HOTMID-ről. +kábelekkel és SD kártyával. Meg is kaptam a tracking numbert, ami kb. 1nap csúszással, de nyomon követhető:
2012.10.17 12:58 Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.27 17:24 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.10.27 17:27 Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2012.10.31 10:48 Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure
Valószínűleg, akkor lassan megjön a masina. De!
30-án 14 óra után jött a postás és hozott egy csomagot, benne a kábelekkel és a kártyával(Sandisk helyett Sony)!
Ezen a csomagon a tracking is egész más volt, utánanéztem:
2012.10.22 12:09 Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.28 22:44 Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2012.10.30 08:56 Kézbesítés regisztrálva / Delivery registered
Külön adtak fel egy másik csomagot 5 nappal később mint az elsőt és hamarabb kaptam meg?!
Miért nem írták, hogy külön csomagban küldik és adták meg annak is a numberét?Ez még semmi! 16-án rendeltem még a Tmarttól is kiegészítőket, aminek a trackingje egy kicsit lassan jött meg, mert nem volt készleten és a PayPal is lassú volt. De ez is elindult lassan:
2012.10.25 23:22 (CHINA) Küldemény felvéve / Item accepted
2012.10.28 18:01 Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.28 22:16 Célországba elküldve / Item sent abroad
2012.10.29 22:15 Célországba elküldve / Item sent abroad
De mi az, hogy 3x küldték el?! Nem akart elindulni?
Ez a türelemjáték, nem a Rubik kocka!"Minden, ami a “DE” előtt elhangzik, lényegtelen."
-
tolts.hu
őstag
nem tudja valaki a ghoo magyar nyelvű billentyűzetének a méreteit?
Csak azért, hogy milyen tabot vegyek bele, ami normálisan is nézne ki, a 8-10 colosok közül.[ Szerkesztve ]
www.tolts.hu - elektromos járművek töltésárai
-
Davebowman
senior tag
N70 Tulajoknak: A Sima ZZ-hez kiadták a JB (4.1.1)
Eladó/Csere: Wifis E27 izzó 1 tábla csokiért
-
Socket A
aktív tag
Azt hiszem egy Ainol Crystal 7et vásárolok ez a legszimpatikusabb
"La familia es todo." "A glóriákkal az a baj, hogy mindig elakadnak az ajtófélfában."
-
hun_gery
aktív tag
istentelenül offtopic leszek, de nincs valakinek egy legalább félig kijátszott Bad Piggies-ről egy titanium backup mentése, amit elküldene nekem email-ben?
Újraraktam a táblám, és elfelejtettem menteni.[ Szerkesztve ]
Jiayu G4 tesztem: http://logout.hu/cikk/jiayu_g4_ujabb_tronkovetelo/bevezeto.html
-
laszlohu
addikt
-
dannyl
addikt
Milyen tablet van most nagyon olcsón (minél olcsóbb, annál jobb)?
Mire kéne: netezés, olvasás, max zene hallgatás, de az se fontos, esetleg néha 1-2 film. Ami elengedhetetlen az a wi-fi. Ja, meg fogadjon pendrive-ot (ha kábellel, az se baj). Köszi a választ. -
smkb
őstag
válasz f4lcon #25440 üzenetére
Mitől jó? Annyiba kerül mint nálunk egy Nexus 7 16, ami itthon ráadásul még túlárazott is, és akkor még egy eléggé nem túl acélos Freescale 4 magos van benne egy gyenge Vivante GC2000 gpuval. Ennyiért ez a cucc viccesen drága, ráadásul 10 colon 1024*768.... mindez egy átmatricázott kínai belpiacos ketyeréért, nagyon sok.
[ Szerkesztve ]
-
derrik
őstag
.....az mitől lehet, hogy egy Tab bekapcsol ha hálózati töltő csatlakoztatom hozzá?
-
spiritex
veterán
válasz Chaser #25421 üzenetére
Még csak annyi, hogy nem a keresőben kell keresni a GG-nél, hanem balra fent rá kell nyomni a Tablet PC-re, majd utána lejjebb megkeresni a Brand Name-et, azon belül pedig az Ainolt. Itt már megjelenik a Crysal is az összes többi Ainol mellett.
-
hbala
aktív tag
Na, beesett az első 4 magos MyAudio: [link]
-
csaba17
senior tag
heló
rem nem gond hogy ide írok, milyen tabletet vegyek témát nem találtam.
szal a kérdésem: 30 ezerért vagy akörül van valami "best buy"?
egy haverom akar venni egyet de max olyan 30at szánna rá, tudom hogy nem sok, edigitálon néztem párat de igazából a tulajdonságaik egyformák így fogalmam sincs mit ajánljak neki.
vmi ötlet?
netezésre kellene ill pár egyszerű android gémre. -
Bade
tag
Sziasztok!
Vettem egy CubeU30gt kínai táblát.
Azt vettem észre,hogy ha internetezek és közben zenét hallgatok elkezd recsegni a hang.(mintha töltéskor csinálná)
Fülessel ugyanez a helyzet.
A korábbi kínai tablettel is ugyanez volt helyzet.Ötlet,megoldás?
-
Gijjom
csendes tag
válasz dragon1993 #25409 üzenetére
Sztem a "paypal open dispute deadline" 45 nap, nem 30. Nekem is megoldódott a problémám a merimobiles-nál és postázták a tabletem, ahogy azt írtam. Rendeltem én már owntán, ebayen, aliexpressen, amazonon, satöbbi de messze a merimobiles volt eddig a legelérhetőbb és legtürelmesebb (elég hisztis vevő vagyok ugyanis). Persze, ettől még a Te döntésed.
-
dugesz77
őstag
Végre JB ügyben történik valami Onda dc gépeknél:[link]
Igaz még nem 100%-os de mégis valami. -
spiritex
veterán
-
ugyeletes
tag
egy tipp! tinydeal-on olcso egy tablet:
EZ ITT AZ
checkoutnal ezt a kodot benyomjatok es kaptok 15 szazalek kedvezmenyt: 457D318j50
ennyiert ajandek, 1 giga ddr3, dual core proci, jo felbontas es "MARKAS" cucc.
vagy megsem olyan jo vetel? 82 dollar korul lesz a kedvezmennyel. -
Chaser
legenda
-
atike
nagyúr
Magyarországon mikor lesz (ha egyáltalán lesz amúgy) érezhető a Nexus7 árcsökkenése?
-
Chaser
legenda
válasz spiritex #25420 üzenetére
Az korrekt. Én lassan 10 nap után trackinget se kaptam, kamuznak a mocskok. 13 nap az teljesen rendben van.
szerk: ott meg nem látok most crystalt
szerk2: LooOOooL most mégis, de kereső nem dobta ki, oldalt jelent meg egy banneren
[ Szerkesztve ]
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
spiritex
veterán
válasz Chaser #25419 üzenetére
A GadgetGreats-től, de velük semmi gond nem volt! A megrendeléstől számítva két napra rá már kaptam tracking számot, Minden kérdésre válaszoltak, chat-en el lehetett őket érni. Itt a gond a singpost volt a maga 13 napjával (ami lehet hogy nem annyira szörnyű, de én alig tudtam kivárni), meg a magyar vámolással, ami meg még plusz 5 nap volt.
-
dragon1993
őstag
Esetleg írjanak nekik ,hogy ráfizetek és küldjenek egy N101-est ?
-
spiritex
veterán
Köszi mindenkinek! Most már megnyugodtam! Majd beszámolok a kis Crystal-ról, hogy milyen, ha már végre meg tudtam nyomogatni.
-
hevizms
addikt
Hát ezt neked kell eldöntened.
Nagyon ragaszkodsz az N90-hez?
Ha akarsz időben tabletet,akkor fogadd el a cserét és kapod a Pipot.
Ha nem,akkor én biztos hogy refundolnék.
Amúgy 45 nap van a paypalnál vitát inditani. -
hevizms
addikt
válasz spiritex #25408 üzenetére
Ez nagyon jó hir.
Akkor megoldódni látszik az ügy.Holnap már akár a kezedben is lehet ha csipkedi magát a posta.
Amúgy a telefonálást azért javallottam,mert ők azért többet látnak ebből mint mi a honlapon,meg odakapcsolhatnak(vagy adnak egy teloszámot)a vámügyintézési osztályra.
De a lényeg hogy minden oké! -
dragon1993
őstag
Sziasztok megtörtént a fejlemény a window n90-emel.
Eddig azt mondták ,hogy az OS frissítés miatt késik a window n90-em. Mára viszont fordult a helyzet:Hi
Thanks for your purchase on our website,there is currently screen issues with the Window N90 dual core, your order will be delayed until around the 10th of november, we have the Pipo M1 which uses the same processor and same features as the Window N90 dual core and also runs on Android Jelly Bean 4.1 , its a very popular tablet, it also costs the same price.
http://www.merimobiles.com/PIPO_M1_1_6GHz_Dual_Core_9_7_inch_IPS_1024_768_ICS_p/meri5656.htm
Its in stock and available for immidiate shipment, please advise if you are ok to change to the pipo M1 or rather wait for the N90 dual core
please advise and sorry for the inconvenience
thank youCrystal
www.merimobiles.comSzerintetek várjak vele ,vagy kérjem vissza a pénzt és keressek másik áruházat ?
Őszintén félek ,hogy elveszítem a 30 napos visszafizetést , mert ha szarakodnak akkor még mindig visszakérhetem a paypaltől de utána meg már nem
-
spiritex
veterán
válasz hevizms #25407 üzenetére
Igen ott, és okt. 27-e óta. Úgyhogy attól félek, hogy többet ők sem tudnak mondani, mint amit a rendszerük kiír, maximum azt, hogy átadták vámkezelésre, és várjak türelmesen, és nézegessem a Nyomkövetőt.
Szerk: Gyerekek, végre!!! El se hiszem!
Megjött a válasz e-mail a postától!
"Tájékoztatjuk, hogy az elektronikus nyilvántartásunk szerint az RF azonosítószámú nemzetközi ajánlott levél vámkezelése a mai napon ( 2012.10.31.) fejeződött be, melyet a honlapon vélhetően a holnapi napon fog látni, mert 24 óránként történik a frissítés."[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
válasz spiritex #25405 üzenetére
Nekem eddig 2 napnál tovább nem volt ebben a stádiumban.Sőt általában már aznap levámolták.Mondjuk ez szombati nap,viszont elméletileg hétfőn már levámolhatták volna,max kedden,szóval szerintem kérdezz rá.
Hivd fel a posta ügyfélszolgálatát,azt majd ők továbbitanak az illetékeshez.
Megmondod a tracking numbert azt kész.
Nem emberevők vannak ott,nyugodtan meglehet kérdezni hogy mi van.
Amúgy a posta nyomkövetőjében van ez?[ Szerkesztve ]
-
spiritex
veterán
Érdeklődnék a már sokat megélt, vállalkozó szellemű, Kínából rendelő kollégáktól, hogy:
hány nap volt a maximum, amíg a "Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs" státusz nem váltott át valami másra? Kezdem unni így 27-e óta... Azt se tudom kihez forduljak? A postának írtam már egy e-mail-t, de még nem jöt válasz.Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
addikt
válasz kovacspityu2 #25368 üzenetére
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
ugyeletes
tag
válasz Socket A #25388 üzenetére
DIGIFACTOR...?! Ezek magyarorszagrol postazzak, vagy csak sima dropshipek?! Tud valaki infot?
szerk:Ja mar latom, hogy sima dropshipelok...
[ Szerkesztve ]
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
Az M-Tech Atab7 tabletről kérnék véleményeket, mert ilyet szándékozom venni a srácomnak karácsonyra (11 éves). Tehát ilyen első tapizós-netezős-játszós-filmnézős cucc lenne, amit nyilván ütni, vágni, faragni fog , ezért a drágább/márkásabb készülékek eleve kilőve. Sztek erre a célra megfelel? Továbbá vajon 3D-s játékok elindulnak, mert tuti erre lesz rázsongva, nem a wikipédiára...
Előre is köszi a hozzászólásokat."So say we all"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Garanciális M1, Apple iPad Pro 12,9 huvelykes (2021-es, 5. generációs) Wi-Fi + Cellular, 256 GB.
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- Apple iPad Air 6, M2, 11'' Wifi+Cellular, karcmnentes , garanciális, új, 100% akku.
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest