- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
maiden8
csendes tag
"Csavarra megegyezik"
Halkan kérdezném, hogy te magad szétszedted és állítod ezt vagy csak úgy gondolod?
Mert még véletlenül sem egyeznek sem hardveresen sem szoftveresen!Egy korábbi hozzászólást ajánlanék épp A és B gép hasonlóságával kapcsolatban amit a concorde válaszolt.
Én egy senki vagyok, de mindezeken túl szoftver oldalról ehhez én még egy apró adalékot tennék hozzá. ITT szó volt a Baseband-ekről.
A ConCorde már az 1.5-öst használja, javították az én felsorolásomat is.
Nagyon nem mindegy, hogy a szoftverbe milyen állapotú és frissességű driverek kerülnek bele!
Én azt mondom, hogy meglátjuk ki fogja kiadni hamarabb a Jelly Beant.
A ConCorde-nál ellenőrzötten letölthető három darab frissítés ( A 4.0.3-ból volt két változat és a 4.0.4)
A Myaudio esetében én sehol sem látok hivatalos forumot, hivatalos supportot és hivatalos romtámogatást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nők, nőügyek (18+)
- iPhone topik
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest