Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vovi1
aktív tag
válasz
bozsozso #15674 üzenetére
Én sem mertem sokáig, viszont néhány hónapja megrögzött vásárló lettem.
Így működik: Bejelentkezel egy pl-egy e-bay oldalra - ott tudsz regisztrálni. Megadsz egy belépő nevet és kódot. A regisztrácio során megkérdi, hogyan szeretnél fizetni. Mondod PayPal, megadsz egy előre erre nyitott, vagy már meglévő régi bankszámla számot. Forint számla is jó, napi árfolyammal számol, kicsit rosszabb, mint az OTP. Kapsz egy kódot, csak ezt kell megadni fizetéskor. Persze a regisztrációnál kéri a neved, címed, a póstázási címet stb. Ha az eladó nem kéri külön a póstázási adatokat, akkor a PayPal -nál rögzített címre jön a számla adatai és a kütyü. Többször is van lehetőség a vétel során leállítani a folyamatot.Minden teljesen automatikus, korrekt, egyszerű. Számlát is kapsz. Az egész rendszer folyamatosan e-mailban levelez. Fordító program minden komolyabb böngészőben van.
Garancia jellemzően az eladónál van, de a gyárral is lehet néha kommunikálni Kínában. Vissza kell küldeni póstán, küldenek egy újat.
Tapasztaltam, hogy a megrendelés elküldésétől számított 3-4 órán belül a HongKongi póstán volt a tab. 31$ felirattal, normál levélként. Símán megkaptam 8-9 napon belül. (Angliából is ugyanez, lustábbak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- GTA VI
- Mini PC
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Eladó iPad 10.9 (2022)
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 ( SM-T706B ) 11" Wifi +CELLULAR 5G tablet + S Pen, Üzletből, garancia ,27%ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra / WI-FI / 12Hó Garancia
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 1660Ti 6GB ZALMAN S3 FSP 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest