Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somacsek
csendes tag
válasz
ynot2day #14456 üzenetére
1. Nekem sleepben 1-2%-ot eszik, kb. 10 óra lehetett a maximum, amíg nem nyúltam hozzá. Wifi-t egy idő után lekapcsolja, hosszabb alvás után látom, ahogy felcsatlakozik. Persze ha pl. torrent megy, akkor nem kapcsolja le.
Érdekességként itt egy kép az érintett menüről:
Na most akkor mi van? Nálam "mindig" van beállítva, de csak azért, mert az utolsó "soha" szerinte növeli az adatforgalmat. Olyan, mint ha meg lenne cserélve. Vagy megint hülye vagyok és félreértek valamit? Lényeg a lényeg: ilyen beállítással, ha nincs tennivalója a neten, lekapcsol. Másnál hogy van ez, pl. Concorde?
2. Wifi tökéletes sebességgel megy, Speedtest eddig mindig a netem maximumát mutatta. Nem tudom, mi lehet nálad a baj.
720p HD film, közepes hangerő, kb. 70% fényerő, bekapcsolt wifi mellett 7 órát bírt. Kevés nyomkodással 3 és fél napot ment, de max. neteztem rajta.
Az én kérdésem: nálad is 1008 Mhz a proci? Én ugyan 1104 Mhz-re húztam, de jobb lenne, ha alapból bírná az 1,2 Ghz-et.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy TAB S10 FE / TAB S11 (Ultra) - GYÁRTÓI garanciával + AJÁNDÉK
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra (SM-X910) 12GB / 512GB
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- iPad Air (2014, 1. generáció)
- Apple iPad 10,2 -8 gen. - 32GB, Wifi+Cellular - silver, szép állapotú készülék, garanciával (169)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest