- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
-
LOGOUT
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. augusztus
Új hozzászólás Aktív témák
-
gps76
őstag
válasz
Somacsek #14460 üzenetére
Ennek a funkciónak a mobilnetes taboknál van jelentősége,ahol kikapcsolt wifinél adatforgalmat produkál,ha be van kapcsolva a háttéradatok.
Nekem a smart tabnál rendesen működik ez funkció.Tudtok ajánlani olyan 10"-os tabot ami teljesítményben nagyon jó most és megéri megvenni.
Voda smart tab 7-esem van kétmagos qualcomm procival,1 giga rammal,ehhez képest lennék kiváncsi. -
ynot2day
csendes tag
válasz
Üdv!
Egyre jobban az az érzésem, hogy vmi nem kerek ezzel a tablettel (POV Protab 2 IPS).
Éjjel a töltőn volt, végig ment a wifi, hiába állítom bárhová a kiválasztó kapcsolót (wifit kikapcsolja-e amikor alszik). Most beállítottam arra, hogy soha ne tartsa bekapcsolva a wifit alvás közben, majd meglátom este, kikapcsolt-e.
Mondjuk azt én sem értem, miért erre írja, hogy megnövekedhet az adatforgalom. Még az is lehet, hogy csak vmi rossz magyarítás ez az ablak, majd megnézem, angolul hogyan szól pontosan ez a menüpont. Esetleg vkinek van ötlete?Az akksiról: Reggel 100%-nál bekapcsolva a képernyőt 10 perc index olvasgatás után 89% töltöttséget jelez. Ez normális?
Valahol olvastam vmi akkumulátor kalibrációról? Mi az? Nekem eddig 4xvolt feltöltve a masina és mindig 100%-ra töltöm egy egész éjjel, aztán 15-20%-ra merítem. Valami plusz okosságot kellene csináljak még? (Azon kívül, hogy visszaviszem a boltnak 8 napon belül .. ha ez az aksi téma így marad, akkor tényleg elszáll a bizalmam.)
-
ynot2day
csendes tag
válasz
Megneztem a wifi beallitast, neekem is a "mindig" gombon volt. De lehet vmi problema, mert az aksi oldalon alvo modban is folyton ment a wifi (tomor kek csik). Holnap kiproabalom a soha beallitast, hatha akkor kikapcsolja.
Amugy ez az aksi dolog nekem eleg durva: amint mondtam, reggeltol este 8-ig 70%-ra csokkent sleepben, majd aztan kb. 2-2.5 ora netezessel, kb 50% fenyerovel tok lemerult (15%) es kerte a toltot.
Megcsinaltam az antutut, nekem is 1008 MHz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- Apple iPad Pro 12.9 M1 (5th gen Wifi+Cellular) 128GB
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (238)
- Apple IPad pro 12.9 4th gen 256GB wifi+sim 97%-os Gyári akku
- iPad Pro 3.gen 11" WiFi / 128GB / Silver (237)
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással / gyári tartozékokkal
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest