Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Petykemano

veterán

válasz Yutani #43095 üzenetére

Szerintem ez az összefüggés csak akkor igaz, ha önmagában a gamerek irányából is olyan túlkereslet van, hogy még azonos áron is elkapkodják.

Eddig azt fektételeztük, hogy a "bármi áron" hozzáálláy azért inkább a bányászra jellemző, aki racionálisan kiszámolja, hogy neki milyen áron éri meg.
    Az LHR verzióért viszont a bányász - elvileg - nem áll sorba. (Ez így nem pontos) tehát ha a többletkeresletet eddig a bányászok támasztották, akkor azonos áron annak kellene történnie, hogy benn áll a raktárban és a kereskedő kénytelen árat csökkenteni, hogy elvigyék.

"Nem pontos" : már elhangzott a topikban, hogy az árak nem a.gamerekre jellemző fps preferenciát tükrözik, hanem a MH/s/W/$ alapján alakulnak. Amit az előbb mondtam: a bányász kiszámolja, neki meddig éri meg a kártya. Ennek megfelelően én arra számítok, hogy az LHR kártyák ára valamivel alacsonyabb lesz, de nem feltétlenül esnek vissza msrp-re, különösen ha eddig a piaci ár az msrp több mint kétszerese volt. Ehhez is ki fogják kalkulálni a bányászok, hogy milyen áron éri meg bányászatra használni és az árminimum az lesz.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés