Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ha tökéletesek, akkor miért adnak ki újat abból is rendszeresen?
Bár úgy el tudom fogadni, hogy neked tökéletesen megfelelnek, ahogy nekem is a jelenlegi AMD driver. Egy fél éves bétát hasznbálok, hibátlan. 
Az X800 nekem kimaradt, egy 9700-asom volt, amit még az x1000-esek idején is nagy megelégedettséggel tudtam használni.
Korai vásárló voltam, ahogy kijött, pár hétre rá megvettem, pedig nem volt olcsó 70 000 körüli akkori árával. De nagyon megérte, évekig elvitt mindent remekül.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Steam Deck
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Bár úgy el tudom fogadni, hogy neked tökéletesen megfelelnek, ahogy nekem is a jelenlegi AMD driver. Egy fél éves bétát hasznbálok, hibátlan. 
Korai vásárló voltam, ahogy kijött, pár hétre rá megvettem, pedig nem volt olcsó 70 000 körüli akkori árával. De nagyon megérte, évekig elvitt mindent remekül.