- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
"A jövőbe kell tekinteniük, hogy mindig egy lépéssel előrébb legyenek, mint a konkurencia."
Sokat nyernek vele ebben az éveben amikor még szinte elérhetetlen hozzá a hardver esetünkben egy ilyen monitor. Most ez a szuper technológiája csak idegesítő jelenség ahogy látom."akkor biztos nem a hűtéssel fognak foglalkozni, mert nagyon nem érdekli őket hogy Neked nem tetszik a hangja."
Na ezért nem veszek AMD-t mert lesz@rja az igényeimet."Eddig is megvették a ref. kártyákat, és ezután is megfogják"
Egyértelmű, hogy meg fogják venni mert a felhasználót a tesztekkel át lehet verni. Gyorsabb ennél, gyorsabb annál csak éppen majdnem 100 fok és olyan a hangja mint egy hajszárítónak."A ref. mindig hangos volt AMD-nél."
Szerencsére ezt én is megtapasztaltam annó egy 7970-el. Hamar túl is adtam rajta.(#800) HSM:
Én azt csodálom, hogy ezzel a 95 fokos hővel még nem ment tönkre senkinek sem egy hardvere sem. Na majd később. XD
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honda topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 13 Core i3-7100 / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest