- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeryFlash
veterán
Az RX5700XT teljesítménye 32biten pedig 9,7 TFLOPS. --> Tiszta szerencse hogy én 5700M-ről beszéltem.
,, Tud az RX5700XT 4K@60FPS-t natív felbontásban a mai játékokban? Hátőőő..." Cifu te most szórakozol velem. Előbb az iróniát nem veszed, utána jössz egy ilyen, majd bedobod azt hogy mire elég PC-n egy adott TFLOPS-ú hardver, és levonod a konzekvenciát hogy ha ott nem tudja akkor konzolon sem. Ezt így hogy? A PS4 Radeon 7770-7850 közötti GPU-ja mire elég? Custom API mint olyan? Adott hardverre való fejlesztés? Mint mondtam konzolt konzollal hasonlítsunk össze, nézd meg mit tud a XB1X és arányosíts az új konzolokkal. Nyilván nem pöccre pontosan lesz reprezentatív, de kiindulási alapnak jó.
,,Akkor miért nem azt mondod, hogy egy 65W-os 8C/16T CPU mag mellé (ami a Ryzen 7 3700) vagy 35-54W-os 8C/16T CPU-t (ami a Ryzen 7 4800H), raknak be egy RX5700M-et?
"
Ez jogos, nem tartottam fontosnak most azon rugózni hogy melyik TDP keretes mobil ryzen 4xxx-t veszem alapul, azt hittem az egész 4xxx mobil generációt Renoirnak hívják. Ezt benéztem, valóban jobb lett volna úgy fogalmaznom hogy 4. generációs mobil Ryzen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elite Dragonfly G1 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest