- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Pajac: Átlátszó fém
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
sakal83 #36049 üzenetére
R9 380-ról váltottam RX 470-re, és egy markánsabb teljesitménykiugrásra számitottam. Ez nálam csak nyomokban tartalmazott több teljesitményt, de a Crimson driver megbizhatatlan müködése még tovább nővelte az ellenszenvet az AMD videókártyák iránt. Néztem a tesztekben a GTX 1060-at, de nálam a játékok közben leadott teljesitményszint borzasztott el igazán. Nem igazán találtam egyéb megoldást és egyből Nvidia GTX 1070-re váltottam. Ez már azt a teljesitményszint növekedést hozta, amit már évek óta elvártam volna. Ezt még tovább fokoztam a GTX 1070 Ti videókártyával, ami a játékokban nekem teljesen jó FullHD/100Hz-re. Természetesen azért van még hova fejlődni, mert némelyik játék már négynél több magot és szálat képes produktivan kihasználni. AMD fejlesztések (ha igazak...) folyamatosan érkeznek, de ilyen új és kézzel fogható játékos kártya még sehol sem kapható. Miközben az új konzolokba megint összelegoznak egy AMD videókártyát, addig PC-re megint nem érkezett semmi. Csak jőn... Közeleg a tél...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest