- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
mcwolf79
üzenetére
Vagyunk még itt páran volt AMD hardvertulajdonosok. HD 6850 és a HD 7850 remek játékos tudása után (a régi idők DX11-es játékaiban) még-még elégedett voltam, de amit utána kaptunk azt senkinek nem kivánom. Driver és hardver miatt ment a picsogás, mert a játékokban nem adta sem a megfelelő teljesitményt, sem a megbizható müködést. Mindenféle artifactok tettek keresztbe, hogy a játékokban ne találjunk sok örömöt. R9 380 4GB adott egy kis reménysugarat nekem, hogy innentől felfelé indul meg ez az erőssen szivárgó tengeralattjáró. Hiába engedtem ki minden ballasztot, mert átváltottam i5 procira... ez az U-Boot nem akart a felszinre emelkedni. Most már elhagytam ezt a lélekvesztőt az RX 470 után, mert az elavult diesel-elektromos meghajtás után a GTX 1070 már atom-meghajtásnak tünik annyira más vizeken megy. Még ezek után is fontolgatom majd a GTX 1170-et vagy a jelenlegi kártyám utódjára való fejlesztést. Az ebben a sztoriban a buktató, hogy az AMD az elméletileg a legfejlettebb architektúrával biró videókártyák gyártója, aztán teljesitményben eddig mindig elfolyt az olaj és ez a hiba felfedte a helyzetét az ellenségnek. Ezek után könnyedén eltalálhatják és elsülyeszthetik a hullámsirba. Hallom ahogyan csobbanak a mélyvizi bombák.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Sapphire Radeon RX 7800 XT 16GB NITRO+
- GIGABYTE RX 9070 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 PURE GAMING OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC - Új, 2 év gari - Eladó!
- ASRock RX 9070 16GB GDDR6 Challenger - Új, 2 év garancia - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4409
- 27% - LG UltraFine 27UP650K-W IPS Monitor! 3840x2160 60 Hz
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest