Új hozzászólás Aktív témák

• Petykemano

veterán

válasz #45997568 #28613 üzenetére

Egyszer vettem egy androidos telefont. Viszonylag jó áron volt, odafigyeltem, hogy jó ár/érték arányú legyen, mert sose költenék 50-60e forintnál többet egy telefonra. Örültwm, hogy van egy okostelefonom. Használtam. Vagyis egy idő után csak próbáltam. Az a szar elkézdett fagyni, belassulni, legszívesebben földhöz vágtam volna. Amikor már telefonálásra is alig lehetett használni, akkor vettem egy újat. Sokat gondolkodtam, mert az 80e volt, szívtam a fogam, hogy milyen drága. Ennél többet biztos nem adtam volna ki. De örültem, mert kétszer annyit tudott és nagyobb is volt. Végre volt egy használható készülékem. Vagyis csak azt hittem. Ez az android nagyon szar. Fél év alatt elhasználódik. 80e forint egy ilyen ócskavasért. Elképesztő, lehúzhatná magát a google, meg a samsung.

Sok szenvedés után vettem egy új úphone-t. Ez a telefon egy csoda. Gyors, kényelmes, használható, már nagyon bánom, hogy szenvedtem az androiddal. Senkinek nem ajánlom, hogy akár egy lyukas garast is adjon egy androidos készülékért. Az iphone király. Végre csak úgy használom a készüléket, ahelyett, hogy szenvednék a gondokkal, meg hogy legyen elég ram. Nagyon elégedett vagyok. Az android meg szar úgy ahogy van. Aki még mindig olyat használ, az hülyé, csak magát kínozza. Akinek valódi telefon kell, vegyen iphone-t.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés