- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petykemano
veterán
válasz
#45997568 #28613 üzenetére
Egyszer vettem egy androidos telefont. Viszonylag jó áron volt, odafigyeltem, hogy jó ár/érték arányú legyen, mert sose költenék 50-60e forintnál többet egy telefonra. Örültwm, hogy van egy okostelefonom. Használtam. Vagyis egy idő után csak próbáltam. Az a szar elkézdett fagyni, belassulni, legszívesebben földhöz vágtam volna. Amikor már telefonálásra is alig lehetett használni, akkor vettem egy újat. Sokat gondolkodtam, mert az 80e volt, szívtam a fogam, hogy milyen drága. Ennél többet biztos nem adtam volna ki. De örültem, mert kétszer annyit tudott és nagyobb is volt. Végre volt egy használható készülékem. Vagyis csak azt hittem. Ez az android nagyon szar. Fél év alatt elhasználódik. 80e forint egy ilyen ócskavasért. Elképesztő, lehúzhatná magát a google, meg a samsung.
Sok szenvedés után vettem egy új úphone-t. Ez a telefon egy csoda. Gyors, kényelmes, használható, már nagyon bánom, hogy szenvedtem az androiddal. Senkinek nem ajánlom, hogy akár egy lyukas garast is adjon egy androidos készülékért. Az iphone király. Végre csak úgy használom a készüléket, ahelyett, hogy szenvednék a gondokkal, meg hogy legyen elég ram. Nagyon elégedett vagyok. Az android meg szar úgy ahogy van. Aki még mindig olyat használ, az hülyé, csak magát kínozza. Akinek valódi telefon kell, vegyen iphone-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Battlefield 3
- Kiemelkedően csendes ASUS VGA jött a Noctua közreműködésével
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Óra topik
- Autós kamerák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASUS C246M i5 9400F 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 Super 6GB Zalman N4 Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest