Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- sziku69: Szólánc.
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hachiko95
aktív tag
Viszont azt is leírtam, hogy hiába sokkal erősebb a GTX 1070, nem kell neki erősebb proci, mivel az NV driver ki van gyúrva dx11-re. Mialatt megvolt az r9 290 nem gondoltam volna, hogy az "öreg" i5 mellé beférne egy ettől erősebb kártya. Neten olvasgattam és rájöttem, hogy még belefér.
Mikor megvolt mindkét kártya láttam, hogy nem igényel több cpu erőt és drasztikusan növekedett az fps hasonló beállítások mellett.A crysis 3-ra is csak azt tudom mondani, hogy szerintem (ugyan még ezt a játékot nem teszteltem) Geforce kártyával mivel dx11 alatt fut, több fps lesz.
Illetve csak ismételni tudom magam és nem csak a crysis 3 létezik, a játékok túlnyomó többségében elég egy i5.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- A kezdet vége: viszlát, Model S!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hisense LCD és LED TV-k
- Gyúrósok ide!
- Sok hűhó négyszázért: AMD Ryzen 7 9850X3D
- BestBuy topik
- Gitáros topic
- Synology NAS
- 1 mAh-val lopta el a Realme a Honor győzelmét
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air 15" 2025 100%(1év Garancia)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4437, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 505+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest