Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hachiko95
aktív tag
Viszont azt is leírtam, hogy hiába sokkal erősebb a GTX 1070, nem kell neki erősebb proci, mivel az NV driver ki van gyúrva dx11-re. Mialatt megvolt az r9 290 nem gondoltam volna, hogy az "öreg" i5 mellé beférne egy ettől erősebb kártya. Neten olvasgattam és rájöttem, hogy még belefér.
Mikor megvolt mindkét kártya láttam, hogy nem igényel több cpu erőt és drasztikusan növekedett az fps hasonló beállítások mellett.A crysis 3-ra is csak azt tudom mondani, hogy szerintem (ugyan még ezt a játékot nem teszteltem) Geforce kártyával mivel dx11 alatt fut, több fps lesz.
Illetve csak ismételni tudom magam és nem csak a crysis 3 létezik, a játékok túlnyomó többségében elég egy i5.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9070 16GB GDDR6 NITRO+ OC Eladó!
- GIGABYTE RTX 4060 8GB GDDR6 EAGLE OC Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! nVidia RTX 3090 24GB Founders Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Radeon 6700XT Sapphire Nitro+ 12GB
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Pro 13" M2 (2022) 8GB / 256GB asztroszürke
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Apple iPhone 14 Plus 128GB sárga használt, karcmentes 97% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest