Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2017-08-30 10:47:05

LOGOUT.hu

A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#14915) gbors válasza guftabi96 (#14891) üzenetére


gbors
nagyúr

Ezek nem elemzések, hanem jóslatok - és mint ilyenek, számos esetben sokkal inkább a jóslatot tevő illető vágyait tükrözik, mint bármilyen kielemzett realitást :) Egy from scratch DX12-re (vagy Vulkanre) designolt játékban biztosan billen a teljesítmény-egyensúly a GCN 1.1/1.2 kártyák javára, mert több fizikai erőforrással rendelkeznek, és jobban felszereltek ahhoz, hogy elmozduljanak egy CPU-sabb működés irányába. A bökkenő annyi, hogy a from scratch DX12/Vulkan játékok nem mostanában kezdenek el majd özönleni.

Hogy miért csinálta az nVidia a Maxwellt egy rebrand helyett? Nézd meg az eladásokat, és máris ott a válasz. És igen, az nVidia sokkal inkább a (termékek megjelenésekor várható) jelenre fejleszt. Ha ez nem szimpatikus, akkor célszerűbb AMD-t venni.

(#14880) Abu85:
Vagy a GTX 680 tulajok látva a HD 7970 teljesítményét nem gondolkodtak el azon, hogy nem-e jobban jártak volna a Radeonnal.

"Hmmm, ha nem adtam volna el 1.5 éve a GTX 680-at, akkor lehet, hogy jobban jártam volna Radeonnal? .... Á, leszarom...." ;]

[ Szerkesztve ]

Pedro... amigo mio... ma is konzervvért iszunk! Kár lenne ezért a tehetséges gyerekért...

Útvonal

Fórumok  »  Videokártyák  »  AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.