- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
dpalotas
csendes tag
PRIME X370-PRO BIOS 4024
1. Improve system performance -
Feriboy2
aktív tag
-
Molyzsa
aktív tag
válasz
fasterware #28373 üzenetére
Milyen ramot tennél a gépbe?
-
Hajdi
senior tag
-
Hajdi
senior tag
Sziasztok!
Ha 3 mag / 3 szál, van az mi az? Hiába teszek fel bármilyen bios-t, mindig ugyanez fogad!
1600X!Eddig gond nélkül ment, alapon. Vizezve van, szóval nem sült el.
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Tegnap írtam a Ryzen géppel kapcsolatban és írtátok hogy Kit-ben vegyem a RAM-okat, de inkább az alaplap körül forgott a dolog. Az lenne a kérdésem, hogy a Gigabyte hogy muzsikál ezen a platformon? Eddig nem volt gondom velük (mindössze annyi hogy kényesek a ramra, de hát Istenem
) gondoltam rákérdezek, én ezzel szemeztem
-
Lendova
őstag
OCN-en van új bios C6H-ra.
C6 BIOS 6301
- Still AGESA 1.0.0.2
- ACPI WMI sensor interface v2 (should not cause fan lockups together with updated software)
- Supposedly fixes issues with some keyboards not working in UEFI
- Other fixes as well, but nothing that was mentioned here IIRC -
fasterware
aktív tag
Sziasztok, ide irányított át egy segítőkész kolléga, hogy itt tegyem fel kérdésemet.
AM4 Ryzen 5 1600 cpu - m alá vennék alaplapot, és e kettő közül nem tudok választani:
MSI X370 GAMING PRO
GIGABYTE GA-AX370-Gaming 3Az MSI úgy tűnik jobb komponensekből épül fel, talán jobb a tápellátása is, több fázisú, végülis a chipset ugyanaz, viszont egyre másra adják ki a bios frissítéseket, vagy memória kompatibilitásra vagy vga kompatibilitásra vonatkozva, rengeteg bios jelent már meg rá. Van valakinek esetleg ilyen lapja?, mennyire problémás?, ez az alaplap jobban tetszene, nem sokkal drágább, de fontos lenne a stabil működés.
A Gigabyte kicsit visszafogottabbnak tűnik, viszont nincs rá annyi bios frissités, leginkább akkor adnak ki újat ha új cpu jön a foglalatba. Eddig leginkább Gigabyte alaplapjaim voltak, meg voltam velük elégedve, a bios frissítése is könnyű legalábbis nekem.
a válaszokat.
-
Picco
addikt
urak, a stock cooleren levo vilagitast le lehet kapcsolni? Ryzen 1700 melle kaptam.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
30z.Samu #28367 üzenetére
Nem "tuning", a gyorsabb rammal nyersz teljesitmenyt mert az integralt videokartyat is jobban kiszolgalja, ugye onnan megy a VRAM le. Ne csessz ki magaddal es vegyel lassut vagy olyat aminel szerencsejáték hogy mennyit tud...ha BIOS-ban nem akarsz párat kattintani akkor gyárilag garantált magasabb órajelű kit.
PR topikban volt tesztelve ha nem hinnél benne: [link]... itt és itt egy video is errol. Ebben a videoban pedig az allokált méretről beszélnek - természetesen 3200as kittel.
-
apa111
aktív tag
válasz
30z.Samu #28365 üzenetére
Szia!
Ha javasolhatom inkább egy ilyen Ramotvegyél nem kerül többe amit mutattál ,de garantáltan megy 3066mhz -en cl16 ba 1,4 v mellett a 2200g -vel egy asus prime b350 lapban .r7 1700 -al is ki lett próbálva egy asrock x370 killer lapban ott is 2933-ig fagyás mentes volt és ezt mind úgy teszi ,hogy még csak kittben sem vettem .
-
varmi2
nagyúr
válasz
30z.Samu #28360 üzenetére
Direkt az atx-es lapot linkeltem, és nem az matx-et. Mert volt egy széria hibás sorozat a ab350m lapból, és nem lehet tudni, hogy kifutott-e már. Az atx verziót nem érintette. Továbbá, mindenképpen kit kiszerelésű ram kell. A 3 szériás alaplapok és az egyes szériás cpu-k háklisak a ramra. Ha már mindenképpen matx kell akkor inkább ezt. Ebben a 20k-t közzelítő ársávban.
-
30z.Samu
félisten
-
varmi2
nagyúr
válasz
30z.Samu #28355 üzenetére
Ez alá ne add.
Kérj a bolban bios frissítést is. -
Feriboy2
aktív tag
válasz
30z.Samu #28355 üzenetére
én azt az alaplapot kerülném, ugyanis csak 65 wattos procik mennek bele maximum. a 2200g természetesen oké bele, de ha később fejleszteni akarsz akkor nem mindegyik erősebb proci fog belemenni (pl 2600x)
ja és a biost is frissíteni kell a B350-es lapokon, hogy felismerje a 2200g-t.ramból 2x4 gigát vegyél a dual channel nagyon fontos az apu-nak!!! dupla annyi több fps-t hoz mint single channelben!!! ja és minél gyorsabb a ram annál jobb én legalább 3000-3200 mhz-es ramot vennék. (vagy tuningolni kell. nekem 2400MHz CL17 am megy 2933 MHz CL16-on)
ez is hoz fps-t.van külön topikja a procinak: [link]
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Nagyon úgy fest a dolog, hogy a tékozló fiú hazatér és ismét belevág a PC bizniszbe.
Első körben CS alá szeretnék valami vasat bevágni, aztán majd idővel jönnek majd a fejlesztgetések, ahogy az lenni szokott.
Ha már így alakult, akkor számomra nem kérdés, hogy valami Ryzen gépet tennék össze. Első körben ilyesmit néztem ki, szerintetek ez mennyire lesz első körben patent?
Alaplap
Processzor
Memóriát láttam itt PH-n egész jó áron 8GB Kingston-t (remélem még megvan)
Minden másom van itthon, valahogy éreztem hogy idő kérdése és gép építés lesz a vége. Szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez patent lenne-e vagy esetleg lenne-e bármi kompatibilitás probléma? Segítségetek köszönöm előre is! -
Feriboy2
aktív tag
válasz
hibavissza #28351 üzenetére
a 2200G-ben van igp és bírja is a 4k 60hz-et. (csak olyan alaplapot vegyél amin hdmi 2 van sokra csak 1.4-et tesznek vagy használt displayport-ot ha lehetséges)
-
hibavissza
veterán
válasz
SECTORnooB #28350 üzenetére
Hopp, és tényleg.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
hibavissza #28348 üzenetére
R3 1200-ba nincs IGP.
-
palfitom
félisten
válasz
hibavissza #28348 üzenetére
VGA nélkül nem, hisz nincs benne IGP...
-
hibavissza
veterán
Üdv, Ryzen 1200 le tudja játszani a 4K 60p-t HDMI-n?
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Beretvás #28344 üzenetére
ejjel lement az ibt max, 31GB memoriat allokalt maganak, egy kor 966-968 mp kozott volt 176GFlops, sajna reggel 5 korul telefonon ebresztett az egyik fonokom, csipas szemmel nemcsinaltam screenshotot.
a 2x4 + 2x8 az 2666 ment csak, a cel a 32GB volt, mert kelleni fog, ha csak 2400 ment volna, azzal is megbekelek, igy 2933 a bonusz -
hokuszpk
nagyúr
no. 2x 4GB HyperX 2666 ki, 2x8GB Aegis 3000 be. A 2x8 GB Corsair maradt.
nagy izgalmakrol, memoriamizeriarol nemtudok beszamolni, Tomahawk elso inditasra eszrevette, hogy memory changed, biosba be, memory try it! beallit 2933-16-18-18-36 -ra, ez az Aegis idozitese ( Corsair ugye 15-17-17-35 ) save, reboot, eeess megy.
mondjuk a windows aszonta 32GB ( 16 hasznalhato ). biosvissza, Above 4G tokomtudja engedelyez, eltunt a '16 hasznalhato' szoveg, maradt 32GB.
Egy oranyi Aidan tulvagyunk, nem lesz ez rossz, erzem, most inditom az IBT maxot, asszem egy darabig matekol majd, ha oke, vegre johet a sok virtualis gep malmozik egymas mellett akcio. -
gratzner
tag
Egyelőre 1,375v - 4Ghz stabil a cucc, max 78 fok cpu hőfokkal... Mára ennyi fér bele a tesztelgetésbe, de még egyszer köszi a tippeket, így jó lesz már lassan...
-
gratzner
tag
válasz
Pro!Petya #28335 üzenetére
Nem kizárt, hogy felcseréltem, de lényeg, hogy hwinfo-ban (én ennek a proginak hiszek) a lap/cpu része mindig a 20 fokkal alacsonyabb értéket írja, ugyanazt az értéket, mint a cpu (tdie vagy tctl nem tudom) alacsonyabb értéke. A másik (tclt vagy tdie) meg 20-al több. Namost ha a valós a magasabb, akkor nem kellene droppolnia 95 foknál? Asszem beteamviewer-ezek a gépre, mert már fel.sz, hogy nem tudom melyik érték a mérvadó...
-
gratzner
tag
válasz
Pro!Petya #28331 üzenetére
Helo!
Már el is felejtettem
"4GHz-en amit láthattál "turbo" melletti fesz az csak egy pillanatnyi max volt mivel ilyen feszen azzal hűtővel már elforrt volna a proci."
Nem hiszem, hogy pillanatnyi volt, mert rátoltam egy cpu-z bench-et aztán stress-t, illetve c15-öt (persze egymás után, nem egyszerre), és eközben hwinfo-t figyeltem végig, a fesz 1,5 fölött, proci kihasználtság all core 100%, cpu tdie=max 95 fok, tctl=max 75 fok, lap/mb=max 60 fok, lap/cpu=szintén 75 fok, mint a cpu tctl. A Tdie és a Tctl közt mindig pont 20 fok a különbség. (amúgy az a bizonyos Aisuit is az alacsonyabb értéket írja a cpu hőre). Meghát, nehogy már 95 fokos legyen és megy vígan...
"Na most ez a fenti fesz fixen van neki megadva vagy offset + llc húzza fel ennyire?"
Ezt a feszt AiSuit auto turbo állította 1,52-re és 3,9 Ghz-re az órajelet, ezt vettem én le ugyanitt fokozatosan 1,425-ig és fel 4 Ghz-ig az órát... Nem tudom, hogy ez minek számít, offset-nek, vagy hogy oldotta meg a progi. De mindegy is, farolok vissza bios-ba és megnézem onnan este.Amúgy volt már anno megjelenéskor és fél éve is sima 1600-am, ott olyan egyszerű volt ez, mint az álom. Mondjuk akkor mindkét esetben bios-ban állítottam rögtön. De nem emlékszem ilyen magas feszekre.
Lehet az lesz, átnyergelek egy non-x 2600-ra, viszont ezt előbb tisztázni kell, mert bassza a csőröm
"Ennél a résznél 4 modul hatása az imc-re nem lényeges az a memoria résznél lesz majd fontos hogy elég -e az a fesz mivel a ramfesz felét kapja. Ha ott nehézkes a helyzet akkor elsőkörben dram fesz, ha azután is kell még stabilizálni akkor emelni kell a soc feszt is. (1,15V fölé ne menj)"
Memóval szerintem semmi gond, 1,2v (alap) és a kis 2400-asok úgy repülnek 1500-al (3000), mint az álom, tovább nem is csesztetem, úgyis ideiglenes megoldásnak szántam őket.Nah köszi még egyszer, nem mondom, hogy nem jövök még nyafogni majd ha úgy alakul... :p
-
Pro!Petya
addikt
válasz
gratzner #28324 üzenetére
Hali
Az ai suite-t felejtsd el , mint írták a többiek is.
4GHz-en amit láthattál "turbo" melletti fesz az csak egy pillanatnyi max volt mivel ilyen feszen azzal hűtővel már elforrt volna a proci.
Jobban fekszik ennek az allcore oc!
Amit írtál 4GHz-hez 1,425V az sok akárhogy is nézzük ennyit már 4,1 körül kéne ennie.
Na most ez a fenti fesz fixen van neki megadva vagy offset + llc húzza fel ennyire?
Ennél a résznél 4 modul hatása az imc-re nem lényeges az a memoria résznél lesz majd fontos hogy elég -e az a fesz mivel a ramfesz felét kapja. Ha ott nehézkes a helyzet akkor elsőkörben dram fesz, ha azután is kell még stabilizálni akkor emelni kell a soc feszt is. (1,15V fölé ne menj)
Ha félsz a fesztől cpu -nál akkor úgy keresd meg hogy max 1,4V-al mi az a max freki ami még stabil ennyivel , Nem olyan egetrengetően sok ez a fesz főleg ha tudod hűteni! Ha utobbi nem jön össze akkor addig kell lemenni feszben még jók nem lesznek a hőfokok. Az a 75fok max egész jó.
(nálam egy éve szalad lassan 1,4V -al vagy felette egy kicsivel de 4,1GHz-en van használva 24/7)
1,417 az alap fesz és ehhez társul 1,439V Max peak , ha benchelek 4,15GHz-en akkor meg 1,46V.
Hőfokok stress tesztek alatt is 70 alatt, játékok nál meg 40-50 körül.Ha szerencséd van kitudsz hozni ebből is akkora teljesítményt mint a 2600-2600X , csak ahhoz be kell áldozni ezt azt. Aztán mérlegelni kell megéri-e.
-
Ragnar_
addikt
válasz
gratzner #28324 üzenetére
Hát auton XFR-el nekem is elment 1.45+V közelébe néha a Vcore, én stabilan OC-ztam, a fogyasztása kb. ugyan az, mint mikor auton van és visszaveszi az órajeleket. A feszigény nekem is 'exponenciálisan' növekedett 3.85Mhzhez elég 1.25-1.28V Vcore, én jelenleg így használom. A 2xxx széria valamivel jobb órajelben, ha nem lenne 1600x-em én 2600x-et vennék, de cserélni majd DDR5 után fogom szerintem az egész platformot. (Amúgy én is AI suittal lőttem be a stabil frekit és Vcoret, de aztán azt BIOSban állítottam be.)
-
gratzner
tag
válasz
varmi2 #28325 üzenetére
Sziasztok srácok!
Köszi az útbaigazítást, jogosnak is tartom. A progiban gondoltam előtesztelni (gyorsaság kedvéért, hogy ne kelljen mindig újraindítani), aztán a bios-ban a végén a megfelelő értékeket megadni véglegesen. De akkor ez halott ügy így... Törlöm, értettem
Majd jelzem mi lett offset-tel az eredmény. Azt hiszem bios-ban azt lehet állítani ugye? -
gratzner
tag
Sziasztok!
Jó pár napja olvasgatva a topikot, arra jutottam, csak megkérdezlek Benneteket is, törődjek-e bele a jelen helyzetbe...
Adott egy konfig, és minden faja, csak a fesz... nem az igazi:
Asus Prime B450-Plus
R5 1600x
Alpenföhn Brocken 3
4x4 GB HyperX Fury 2400
RX 570 Strix 4GB
1 ssd, 1 hdd
NZXT h500 + 2x12 +2x14 ház ventiMemo biosban 3000 Mhz-re allitva vígan szalad cl 16-on, semmi mást nem babráltam ezzel kapcsolatban...
Prociból azért lett az x-es, mert nem szeretném fixen meghúzni (volt 1600-am sima, ott nonstop 4,1-en szaladt a kocka), hagynám hogy boost-oljon csak automatikusan amikor szeretne!
A problémám, hogy AISuit-ban rányomtam az automata turbo beállításra (nem tudom hogy hívják, mobilról vagyok), belőtte szépen 3900-ra az órajelet de 1,52v feszt ad nekiNoórmális???
Ezután nyilván elkezdtem tesztelgetni manual ugyanitt AISuitban, kb az a vége, hogy 4 GHz 1,425v. Kicsit sokallom... 3,9-en megy 1,375-tel, de ez is soknak tűnik.
Ugyanekkor a legdurvább helyzetben (4Ghz és 1,52v) stress alatt 75 fok a cpu max hőfok, illetve a lap is. Amúgy eldöcög 35-60 közt.
Namost melesz...rhatok a magas fesz-be, ha így stabil, vagy azért foglalkozzak még egy kicsit a dologgal szerintetek?
Arra is gondoltam, a memo a 4 slot miatt jobban terhel, de nem tudom van-e ennek köze a problémához... (Ezt még majd tesztelem 2 modullal, illetve alapon hagyva)
Azért megfordult a fejemben, hogy bár nem akartam a többlet költség miatt 2xxx szériát, de itt lenne a kifogás, higy megiscsak cseréljem az új genre a kockát :pNah Urak, köszönöm előre is a segítséget!
-
Pakmara
őstag
válasz
Lendova #28309 üzenetére
Nem hiszem el. Működik
Ezer hála a linkért
Asus Prime B350 Plus lappal meg F4-3200C16D-8GVKB RAM-al a megvétel óta szenved a 3200 Mhz-ért de nem jött össze. Most úgy tűnik 1,35 RAM fesszel 1,1 SOC-al meg 0,701 CLDO-VDDP-vel lemet 4 kör memteszt meg 15 perc AIDA hiba nélkül. Nem azt mondom, hogy itt a vége és stabil minden de eddig ezek 1,5 perc alatt haltak le. Valamelyik monitoring progi írja valahol mennyi az aktuális CLDO-VDDP? Meg akarom nézni mennyit ad alapból a lap, mert BIOS-ban csak ínnyit ír, hogy Autó, lefelé nem lehet lépkedni felfelé 0,700-ról lehet menni egyesével.
A CPU OC viszoint totál user-error-ba fordult (#28272), az eddig jól működő 4011-es BIOS-al sem akar működni már a fesz visszavétel befixált freki mellett.Még rá kell jönnöm mit ku..el
-
Darkylmx
tag
válasz
Tubica #28310 üzenetére
Szia.
Nekem 1950x-en van rajta egy ventivel középen és stressz tesztnél 86fok volt a maximum, úgy, hogy biosban a ventllátort beállítás standardon volt. Egy másikon noctua van de az felment 91ig.
Dark Rock Pro 3 meg egy R1700-on figyel.
Silver nekem jobb a tr-en de annak a processzorral érintkező felülete jobban lefedi a tr-t mint egy sima ryzent, mert ugye téglalap alakú és a szélső hőcsövek itt rendesen kapnak is elszállítani valót.
Gelid phantom esetleg? -
Pro!Petya
addikt
válasz
Tubica #28310 üzenetére
Annak a 2 db 140-es ventinek 2500rpm-en már van hangja..
Részemről inkább Noctua D15-be szállnék bele mivel majd azonos árban van / sőt olcsóbban is láttam és a hűtési teljesítmény közel egy szinten van de egy hangyafasznyival az utóbbi még jobb úgy hogy a D15 ventije max 1500rpm ezáltall sokkal halkabb is -
Tubica
senior tag
Sziasztok
Lehet a Dark Rock pro 3 helyett, egy Thermalright Silver Arrow IB-E Extreme-en gondolkodok.
Valakinek valami vélemény ?Volt fent már bárkinek ?
Üdv. Tubica
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
BullKoxa #28307 üzenetére
hazudnek, ha azt allitanam tudom mi az a "Voltage for the DDR4 PHY on the SoC."
raadasul a linken azt irja, hogy "cannot not be set to a value greater than VDIMM-0.1V (not to exceed 1.05V)."
eredetileg valami reddites forumban talaltam az infot, hogy ennek az allitasa segit a memoriatuningnal, foleg az instabil ramok eseteben.
ott az volt a konszenzus, hogy 1.1V -ig batran lehet menni vele, de efolott sincs nagy baj, 1.15 - 1.2V a pirosbetus tartomany, 1.2V fole viszont mar ne probaljunk ra.ha van kedved matekolni, aszondom mentsd el oc profilba a jelenlegi beallitasaidat, es probalj ra, en 1.15V -ig elmentem az 1700 -al nem rokkant bele.
-
BullKoxa
őstag
válasz
hokuszpk #28302 üzenetére
Hello! Kérdezni szeretném Ez a cldo_vddp mit csinál? Nekem Auton van Nem tudom a HWinfo-ban mi lehet ez. Msi Gaming x370 .
Lehet nekem is ez a baj ,mert 2933-n atom stabil a gép, 3066 - 3133-n pedig néha jó néha nem . Valamikor lemegy a Stress teszt valamikor pedig nem.
inkább hagyom a biztos 2933-n ,de ha netán nálam is segítene a cldo_vddp 1.055v -ra tétele akkor ismét megpróbálnám. -
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Tubica #28300 üzenetére
"Carmageddon. Meg is vettem steam-en, és játszok is vele. Persze, a 95-ös verzióval. Talán az egyik legjobb Carmageddon, ami készült
"
a Carmageddorol mindig az jut eszembe, mikor megjelent, es egy vegigjatszott muszak utan masnap ugy jott be a kollega, hogy "hazafele nagyon figyelnem kellett, el ne ussek valakit"
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Tubica #28298 üzenetére
valoszinu a memoriafreki visszavetele volt a kulcs.
elsokorben mentsd el ezt a beallitast az oc profilok koze, hogy ha mellenyulsz, legyen hova visszalepni.
utana lehet nekilendulni kiserletezni a 3200 -as frekivel, ehhez en elso lepesben emelnem 1.055 voltra a cldo_vddp -t, eleg sokat szivtam ezzel, ez 80%-ban ez mukodott, a maradek 20% az a soc vagy a memoriafesz barbralasa volt.viszont. szerintem a 3066 vs 3200 mar nagyon nem hoz a konyhara, ha a gyari hutesnel erosebb van fent, akkor a cpu feszt valtozatlanul hagyva elkezdenem emelni a proci frekijet, van ra egy fogadasom, hogy 3900 stabil lesz igy, 1.4V vagy alatta meglesz a 4Ghz is.
-
Pro!Petya
addikt
válasz
Tubica #28300 üzenetére
Azt csak akkor tudod le ellenőrizni hogy mit bír ha van Samsung B-die -os modulod amik 100% hogy bírják az extreme tuningot is, plusz egy olyan mobo amihez van friss stabil bios.
Különben lutri, mert ha nem megy nem tudhatod hogy a gyengébb IMC miatt vagy amiatt hogy a modulok nem bírják esetleg a bios támogatottság hiánya miatt. Ha a felsoroltakból már egy is bejátszik akkor természetesen hiába van OC guide mivel nincs lehetőséged eleget tenni neki mert valamelyik már gátat emel a tuningnak.
(persze ezalatt csak a memoria részt értem)
A CPU az más tészta , ott "csak" maga a szilícium ,mobo vrm , hűtés ami megszabja a határokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Hővezető paszták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Elden Ring
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Autóhifi
- További aktív témák...
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged