- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
hokuszpk #29197 üzenetére
Nem akartam még hosszabbra nyújtani a kérdést a memóriákat is belekeverve, de jogos!
2x4gb HyperX 2400-as ram, alias [HX424C15FBK2/8 ]
Tudom, hogy 2666 lenne ideális, vagy fölötte, de egyrészt elkaristol 2400-on is, meg aztán hátha egyet feljebb lehet rajta lökni.
MSI B450 Tomahawk lapba menne, pontosan ez a típus így nincs a kompatibilitási listáján, de HX424C-sek vannak. Plusz a Kingston (HyperX) oldalán ez így szerepel, mint Ryzen kompatibilis ram.
Csak jó lesz, nem? -
törölt tag
Ciao, van néhány kérdésem az urakhoz, alap dolgok új Ryzenről!
Inteles (B250 alaplap+kis Kaby Lake pentium g4560) rendszerről kizárólag az alaplap és a processzor cseréjével átállnék B450 chipsetes alaplapra és hozzá valamilyen Ryzen7-re (pénz függvénye hogy milyenre, még nincs meg).
A kérdésem: Windows10 64bit telepítés, hogy csináljam?
Összesen a Windows telepítés után én csak egy Nvidia drivert szoktam feltenni, a többi marad úgy, ahogy a MS megoldotta, és kiválóan szokott működni. Tehát még chipset drivert se rakok fel, jó amit talál magának.
Ha a meglévő SSD-t, VGA-t, ramokat átpakolom az új lapba, és elindítom, lehet, hogy felismeri a lapot és beszerzi hozzá a drivereket, és megúszom a telepítést?
Ha így el is indul, csináljak rajta egy "Gép alaphelyzetbe állítása" történetet?
Vagy gyaluljam le az egészet, és mehet CD-ről frissen az egész? A cédés megoldás jó 6 óra, mire felrakom a 3 évvel ezelőttit, aztán befrissítem az új buildre minden update-el.
Ha ez mind megvan, a frissen telepített Windows 10-hez mit tegyek fel még?
Létezik AMD-s chipset driver ami hozza magával a power plan-t, gondolom az kell. Az esetleges tuningot bios-ból szeretem intézni, ilyen Ryzen Master-re nem vágyom. Más kell, kihagytam valamit?Köszönöm.
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok!
Egy 1400 vagy 1500x alá milyen lapot ajánlotok? Költséghatékony megoldás érdekel, max 25k, de a 20k jobb lenne. VRM hűtés, a lehetőségekhez mérten elvárt.
M.2 kell, a GPU mellé egy hangkártya megy.
Köszi -
Amazonas
senior tag
válasz
Lemaitre #29186 üzenetére
Nincs tapasztalatom játékvízzel, de gondolom annál is rámegy valami a CPU FAN csatlakozóra. (A pumpa?)
BIOS-ban lehet, hogy érdemes lenne megnézni a default fan-profile-t és állítani rajta. Az új lap, lehet, hogy nem hajtja alapból annyira a hűtést, mint kellene. Csak egy ötlet. -
válasz
Tubica #29090 üzenetére
Sziasztok
Elkészült a gépezet !
Csatolom a képeket. Remélem nem lesz gond
Köszönöm a sok segítséget a ramok tekintetében !
1-2 észrevétel.Az FSP raider 550-es táp kábeleit átrendezték / átgondolták, és nem igazán lett szerintem jó...
A pulse rx 580 hűtése meglehetősen hangos.
A CM mastercase 5pro- hoz képest át lett dolgozva a mastercase 3. Jobban lehet variálni, viszont 1-2 helyen spóroltak.Gépház / Alaplap beszerelve / Processzor / Általatok ajánlott memória KIT / Tápegység / Félkész kábelezés / Már csak 1 dolog hiányzik Ha benne van az M.2. hűtőbordája, az nem okozhat gondot nem ? / Videó kártya beszerelve / A nagy testvér mellett / nr. 2. / Ring of Elysium / The Forest
Két játék lett tesztelve.
Az egyik a The Forest, fullhd felbontáson, a másik a Ring of Elysium (Ő 2560x1080-ba)
Szerintem kellemesek az értékekMajd kérlek mondjátok el a véleményeteket.
Üdv. Tubica
-
sagit
veterán
válasz
nyul105 #29179 üzenetére
Megcsináltam abban a hsz-ben lévő doglokat de nekem nem veszi vissza full nyugalmi állapotban sem se a feszt se az órajelet. Nem mintha baj lenne mert idle fogyaszt kb 20 wattot de na.
2 kép:
(#29180) nyul105 : :Mi ez a HPET ha szabad kérdeznem?
Nekem is be volt kapcsolva
(#29181) Lemaitre: a feszültségekről nem nyilatkoznék, majd aki jobban benne van a témában, csak egy ötlet: A hűtő rendesen lett visszarakva? Fekszik szépen, pasztázás jó?
-
Lemaitre
tag
Sziasztok.
Tegnap cseréltem alaplapot a gépemben, és az lenne a problémám hogy valamiért ebben az alaplapban a CPU (R7 2700x) hőmérsékelteim +20-30 °C-al megnőttek és egyszerűen nem tudok rájönni miért. Előtte egy ASRock > Fatal1ty AB350 Gaming K4 , volt most pedig egy Gigabyte GA-AX370-Gaming 5. Amit észrevettem hogy ez az új lap jóval több Voltod ad a core-oknak boostkor, illetve tovább is boostol mint a régi lap (ez megad neki 1.5V-ot és boostolja 4350 mhz-re a core-okat) ami szerintem sok nem?. A másik dolog hogy beállítottam ugyanarra az értékekre a feszültségeket és frekiket mint a régin volt, és akkor is ebben a lapban a cpu eléri a 87 °C -is amíg a régiben a 65-t alig érte el ..
Szerintetek mitől lehet?A hűtőm nem változott (Corsair H110i GT)
-
nyul105
senior tag
válasz
nyul105 #29179 üzenetére
Na, ezt most on-ba teszem, mert fontos info. Attól nem tudtam restartolni, mert a biosban a HPET-et disabled-re állítottam. Visszatettem enabled-re (ez az alapbeállítás!), és most működik.
Egyébként windowsban ki van kapcsolva, ellenőriztem, nem kellett újra kikapcsolnom.
bcdedit /deletevalue useplatformclock -
nyul105
senior tag
Feltettem a biost, egyelőre a 2-vel ezelőtti bios beállításaival tesztelem, ami neked is volt.
Nálam pontosan ugyanúgy adja a feszültségeket, mint azzal a biossal, ez nagyon furcsa.Én nem hiszem, hogy tomahawkon van ilyen pstate tuning, mint ahogy az összefoglalóban van. Használd (#28106) Rocket6 hozzászólását. Megerősítem, itt is működik, de nálam nagyon érzékeny: ha akár 1 chrome ablak fut, már nem veszi vissza. aida64 futása mellett visszaveszi.
Egyébként windows bootlistából ctrl+altdellel már sikerült elérnem, hogy ne bootoljon a rendszer, így szomorú vagyok. Régen is voltak gondok néha coldstart vagy winrestarttal, de előző biossal szerintem mindig minden tökéletes volt.
-
sagit
veterán
válasz
nyul105 #29177 üzenetére
A kettővel ezeléttiről (AGESA 1.0.0.4)
Anomália negatívum nincs eddig." és megy e az üresjáratban cpufesz visszavétel?" Ezzel még nem foglalkoztam, körülbelől 3 hete ha náűlam van a cpu+ram kombó, idle is 1,424-et kap. Az első HSZ-ben szerepelteket tervezem megcsinálni hogy idle visszavegye a feszt és az órajelet is.
-
gery14
senior tag
-
sagit
veterán
válasz
nyul105 #29169 üzenetére
Én felraktam, a feszültség szabályozás változott kicsit, eddig ha a procinak adtam pl 1,4125 V-ot addig a proci ~1,43-at kapott, ezzel a biossal már kissebb a dropp, már csak 1,424-et kap ha 1,4125 van beállítva. 4 GHZ-en eddig pl kénytelen voltam 1,42-t beállítani hogy 1,44-et kapjon, csak úgy tudtam stabilizálni a procit, viszont a mostanival vígan elvan 1,424 volttal 4 GHZ-en.
Ramok feszelése is változott, korábbi biossal 1,35-öt kellett adjak hogy a ramok 1,36V-ot kapjanak, most 1,37-et kell adjak hogy 1,36V-ot kapjanak, viszont az eddigi 2933 CL14 helyett 3000 CL14-ben szaladgálnak
Chinebenchen dobott egy minimálisat:
Ramok: (2133 MHz-es Hyperx Fury szett)
Csak a tRC-t írtam át manuálisan 50-re
-
gery14
senior tag
Föként a ram idegesit rgb vezérlöt csináltam magamnak igazábol nem is érdekel mer az aio nak is van saját vezérlöje. A ram amivel nem vagyok kibékülve és bárhogy álitgatok nem akarja a leirt mhz felet és egy forum társnak uezel a ramokal megy 3000mhz-n a ram és a procija anyi hogy 1600x nem 1600as... amikor vettem a giga lapot tudtam hogy nincs rgb vezérlése ezt csak ugy odairtam
Intelre meg nem akarok váltani pedig ebbe a ram mizériával megörit a ryzen...
palfitom Kösz rájuk lesek.
-
Csorbi
addikt
válasz
energy4ever #29167 üzenetére
Secure Virtual Machine, a virtualization technology by AMD
-
Picco
addikt
válasz
gery14 #29165 üzenetére
"Nincs rgb vezerles rajta"
ezt fajt elso ervkent olvasni, foleg hogy ketszer kellett keresnem hogy kapcsoljam le a pilacsokat a CH6on...DE a masik oldalrol meg irigykedek mert kisjanykoromban en is pimpeltem a pcmet mint az allatt es valamiert egy csomo oromot okozott. valtozik az embor ahogy oregszik
tenyleg nem bantaskeppen jegyeztem meg, latom h memo es mas problemaid is vannak.
mod, hatha segitek is valamit: amugy kb 4 honapja en £60-ert lottem aAsus CH6ot kellekek nelkul angol eBay-rol, x370 lapok rohelyes aron mennek, mindenki az uj gen lapjait veszik, sokan valtanak B350/X370rol is az ujabbra. utana is rajta tartottam a szemem es sok CH6 hasonlo arban ment el full doboz/kellekekkel tehat nem en vagyok a jani.
-
nyul105
senior tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a tomahawk új biosát? Hátha az vengence b3200 lpx ramjaim mennének 3200-on, nagy mókolás nélkül
(nem hiszem
)
7A34v1KDescription
- Update AGESA Code 1.0.0.6
- Improve compatibility with Raven CPU
- Support SATA hotplug function. -
energy4ever
addikt
BIOS-ban kapcsolhato az SVM Mode. Alapbol kivan kapcsolva, de aktivalhato. Az a SVM pontosan micsoda, es mire jo?
-
gery14
senior tag
-
gery14
senior tag
Szerintetek megérné lecserélni a mostani Giga lapom ?
GIGABYTE GA-AB350-Gaming Vs ASUS ROG STRIX B350-F GAMING ?
-
Ragnar_
addikt
válasz
--Disztroj-- #29157 üzenetére
Kb. 10% ipc+10% órajel a jelenlegi 2xxx szériához képest és. tényleg elég közel lehet a jelenlegi Intel fölhozatalhoz. Hiszen ugye az Intelnél az órajelelőnyt már nem nagyon tudják húzni ami miatt átlag kb. 10% gyorsabb alkalmazásfüggően mondjuk játékokban. (Persze aztán majd az Intel is lép 10nm-re stb..)
-
Ragnar_
addikt
válasz
--Disztroj-- #29152 üzenetére
"Ha az i5 6600K-t tervezed cserélni, akkor már a 2700X elég szép difi.
Játékra kb 5 évig tuti jó lesz."Főleg,ha igazak a pletykák, hogy 8 magos CPU lesz a konzolokban.. Nem hinném, hogy nagyon sokat szöszölnek majd azzal, hogy 16/32 szálig skálázódjanak a PC portok...
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SECTORnooB #29156 üzenetére
Ja szoval nem hivatalos hanem pletyka... elozonek tunt és amint kijon a zen2 alacsonyabb frekivel mindenki igy fogja kezelni ha nem szogezzuk le egy ilyen kijelentesnel hogy ez csak pletyka.
Egyebkent a GoFlo CTO nyilatkozatabol vontak le ezt hogy 5GHz siman elerheto a 7nm-es processzüknek mivel 40% perf boostot igernek a 14nm-rel szemben.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
SECTORnooB #29156 üzenetére
ha már jóslat, inkább az alap 20-30%-al gyorsabb ipc legyen igaz, mint az 5Ghz
/ félek ez sem így lesz /
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
SECTORnooB #29153 üzenetére
5Ghz? :0
Erőből akarja tolni a gyorsabb IPC-t a Zen 2? Jájne -
wwenigma
Jómunkásember
válasz
SECTORnooB #29153 üzenetére
Ki hol promotálta?
-
SECTORnooB
addikt
válasz
--Disztroj-- #29152 üzenetére
Van egy olyan sejtésem,hogy márc - április környékére nem lesz itt start,kábé június júliusra tippelem.
De inkább legyen neked igazad,mert nagyon kíváncsi vagyok mi lesz abból a felpromotált 5Ghz-ből. -
--Disztroj--
senior tag
válasz
Pintim.... #29146 üzenetére
Ha az i5 6600K-t tervezed cserélni, akkor már a 2700X elég szép difi.
Játékra kb 5 évig tuti jó lesz. Úgyis vga limites minden ha FHD fölött játszol, ahogy a kolléga is mondta volt.
Kár várni a Zen 2-re. Messze van még és az ára is keményebb lesz, meg ki tudja mennyi chipset és ram bug, ami kb nyár közepére normalizálódik -
palfitom
félisten
válasz
SECTORnooB #29147 üzenetére
Én is kb. ezt szoktam mondani...
-
válasz
Vagy minden évben mikor kiadnak egy újat (csúcs procc) azt vegyük meg és cseréljük is le kövi gen.-nél a csúcs procira (mekkora baromság nem?)
-
varmi2
nagyúr
válasz
Pintim.... #29148 üzenetére
Nem januárba fog jönni a zen2 am4-be. Még senki nem tudja, mikor, csak az biztos, hogy jövőre. De ennyi erővel jöhet jövő decemberbe is. És tuti drágább lesz, mint a jelenlegi 2700x.
-
Pintim....
tag
válasz
Jah tudom,nem azert mondom, csak ugye mindjart vege az evnek,es jon az uj gen.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Pintim.... #29146 üzenetére
Persze évente jön új generáció,akkor e hozzá állás szerint soha ne vegyünk semmit mert lesz nála jobb.
-
Pintim....
tag
válasz
SECTORnooB #29145 üzenetére
Ezt a skalazodast nem igazan ertem, de nem is lehet mindent
Az a lenyeg hogy fasza proci a 2700x ,De lehet 2 honap mulva, a Zen2 vel jon valami 4.5 vagy 5Ghz es proci, ki tudja, ugyan anyiert.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
Pintim.... #29143 üzenetére
AAA játékok full részletesség mellett erősen GPU limitesek, erre bizonyíték fórumtárs 9900K vs 2700X tesztje is.Tehát még sokáig elég lesz.
BFV-ben a 6/12 most is nagyon szépen skálázódik,nálam végig 70-80% körül jár. -
varmi2
nagyúr
válasz
Pintim.... #29143 üzenetére
8 mag 16 szál, sokáig. Főleg, ha tényleg a játékkészítők rámennének, hogy jól skálázódjon az összes magra. Ha nem használja ki az összes magot, akkor 16 maggal sem érsz semmit, ha csak 4-6 magot használnak a játékok. A headt platform nem a játékról szól.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Pintim.... #29141 üzenetére
Nem volna jobb. A 2700x-et sem használja ki a játék. a tr4 cpukat mégkevésbé. Meg a hozzá illő lap is jóval drágább.
-
Pintim....
tag
Sracok ez a proci: AMD Ryzen Threadripper 1920X nem volna jopbb mint a 2700x? Gamingre. Mert ugyan abban az arban van ott ahol en nezem. Melyik volna jobb a hosszu evekre jatekra?
-
Pintim....
tag
válasz
--Disztroj-- #29135 üzenetére
Alig varom hogy ki adjak a Zen2-t, veszem is meg a gaming procijukat.
-
--Disztroj--
senior tag
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
--Disztroj-- #29133 üzenetére
valamelyik asus lapot rosszul olvassa a hwinfo, bar ugytudom az ujabb verziokban megoldottak ezt a problemat.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
--Disztroj-- #29135 üzenetére
ár/értékben mar megtörtént, ha méregetni veszed akkor nem eri meg, ha munkára akkor igen mert pénzt termelsz vele. Viszont akkor ennyiert mar TR, mert ebben a felhasznalasban az a korrekt összevetés.
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
SECTORnooB #29134 üzenetére
Hja igen, nem te tapsoltál neki
Megnéznék egy renderidőt mindkettővel.
Bárhogy is, Zen 2 majd valsz elpicsázza az i9-et -
SECTORnooB
addikt
válasz
--Disztroj-- #29133 üzenetére
Koronázásról abszolút nincs szó,emellett full GPU limit a környezet is.
Ez a videó iránymutató a potenciális vásárlóknak nem több. -
--Disztroj--
senior tag
válasz
SECTORnooB #29126 üzenetére
Azért egy szem játék nem a világ. Kevés még a koronázáshoz
más:
HWiNFO64 mérései relevánsabbak, mint amit biosban látok vagy az asus szoftverben?
Előbbi 84°C-t mutat terhelésen, másik kettő max 70°C/ vagyis biosban az idle kevesebb, mint a hwinfo64-ben /
Proci: 4Ghz, 1800X, 1.40v
-
Bossp
addikt
Sziasztok. Egy alap Ryzen gamer gépet raknék össze ismerős gyerekének. árakat nézve R 1600 vagy esetleg 1600X lenne bár hűtő miatt több mint valószínű a sima.
Alaplap és Ram ajánlatot kérnék egyenlőre 1*8 GB. Semmi extra nem kell de egy m.2-es slot nem árt ma már azt hiszem. Egyenlőre valszeg egy rx 570 vagy egy 1050 Ti megy majd bele vagy vagy 1060 580 amelyik lesz jobb árban.
Lap és Ramnál ár/érték lenne a főszempont minél olcsóbb de még frankó. -
FoLey-v
addikt
válasz
SECTORnooB #29126 üzenetére
Semmi különbség sincs köztük és még is sokkal drágább az intel. AMD a bestbuy.
-
SECTORnooB
addikt
válasz
MaxxDamage #29103 üzenetére
Elkészült fórumtársunk új osszehasonlító videója, 9900K 5.1Ghz VS 2700X
[link] -
xatos3
senior tag
sziasztok!
Nagyon jó ár-érték arányú am4 alaplapot keresek!
kb az összes b450 és x470 alaplapot tüzetesen átnéztem neten, egészen pcb breackdown videó mélységig
40-55 ezer között keresek ipon árakhoz igazodvaamik szempontok:
-kitűnő stabil vrm nagyon jó hűtéssel (nem asrock x470 taichi szint mert az már 70 ezer)
-3200 mghz cl16 2x8gb kezelése
-"future proof" későbbi ryzenekhez
-spif audó csatlakozás az 5.1 hangrendszeremhez
-6+ sata
-fém merevítős pcie vidikártya csatlakozó (szinte mind olyan)
-nagyon lightos tuning lehetőségem legyen azért (nem oc bajnokságot akarok!)elsőre amd 2600 és xfx RX 480 8gb lenne benne
ramoknak HyperX 16GB Predator DDR4 3200MHz CL16 KIT HX432C16PB3K2/16 ajánlja hivatalosan az amd ami szimpatikus is nekem, valamint az alaplap gyártó is listázza
nekem jelenleg az MSI B450 GAMING PRO CARBON AC tetszik legjobban
bárkinek van észrevétele szivesen meghallgatom!!! köszi a segítséget!!
-
wwenigma
Jómunkásember
Az jol kihajtotta
CPU package power erosen duplaja volt, kb maxon ment. Gyere 2xxx topikba, szerintem jobban meg kene huteni vagy a hazszellozest atnezni...egyebkent PBO+XFR2 jobban mukodik ha erosebb a hutes, magasabb az auto tuning.
-
-
Nekem már az is sok volt, mikor tavaly novemberben összeraktam az AM3+ után a ryzent, és a memória ( F4-3200C16D-16GTZ )56,990-be került. Nekem ez azért elég soknak tűnt. (most 3066-on járatom a memóriát, mert csak úgy stabil a rendszer 3,9ghz mellett.)
Szerk: Hiába emelek feszt, teszem 3200-ra, vagy kifagy a gép teszt közbe, vagy a játékokból kidobál
Ez azért lepett meg, mert volt előtte 2x8gb hyperX ramom, amit újonnan 35-ért vettem, és 1 év használat után ugyan csak 35-ért el tudtam adni. Most már egész normális áron vannak ramok / ssd-k, de tavaly ilyenkor egy halál volt....
-
wwenigma
Jómunkásember
Patriot Vipert neztem 51 körül pöccröff 3200 lenne a lapomban és 3333MHz lenne a vege... most amit hasznalok 3066-on megy és 41e jó helyről. Szerintem eleg ez.
De lehet lecserelem, had vilagitson.
TridentZ 54e, nem tudom mennyi lenne a vége de az biztos hogy a patriot tesztjében low binned samsung B-die -t irtak ezert "csak" 3333 a vége...
-
válasz
MaxxDamage #29106 üzenetére
-
Sziasztok! Csatlakoztam a klubba egy 2700x-el. Ez az első AMD procim, de meggyőztek, hogy ez jobb választás, mint a 8700K jelenleg. A kérdésem az lenne, hogy milyen programmal tudnám nézni a hőmérsékletét? Az intelnél volt a Real Temp. Itt van esetleg ami ugyan ezt tudja?
-
Pintim....
tag
egyet ertek veletek
Es ahhoz melyik alaplap valo?
-
válasz
Pintim.... #29101 üzenetére
Ár/értékben Gamera (is) a rizsa a jobb!
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Pintim.... #29098 üzenetére
Szerintem igen, de ha csak 95%-ig hajcsa ki akkor sem 163000JMF hanem 70000JMF. El tudnam engedni azt az 5%-ot...
-
Pintim....
tag
válasz
MaxxDamage #29100 üzenetére
jaja az a legbaszobb proci game re , az amd tol, intelnel meg a i7 9700k. De lehet varnunk kellene, mert kb marciusban bejelentik az uj AMD ket,es biztos durvak lesznek. Mivel a jelenlegiek is fasza procik mar.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- i7 12700k 2026.07.23ig aqua gari
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- Eladó Xiaomi Redmi 9AT 64GB / 12 hó jótállás
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest