Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Én lényegében csak egy kis közvélemény kutatást végzek a topic-ban. Azt szeretném kérdezni, hogy mennyire jött be a Ryzen annak, aki vásárolt már ilyen processzort. Hallani lehetett olyasmit, hogy a Windows 10 nem annyira szereti még, de természetesen orvosolja a MS a problémát. Ez sikerült? Aki játékra használja, elégedett a teljesítménnyel? Szeretnék majd én is váltani, de egyelőre kivárok.
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Köszönöm mindenkinek a választ!
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Nagyon úgy fest a dolog, hogy a tékozló fiú hazatér és ismét belevág a PC bizniszbe. Első körben CS alá szeretnék valami vasat bevágni, aztán majd idővel jönnek majd a fejlesztgetések, ahogy az lenni szokott. Ha már így alakult, akkor számomra nem kérdés, hogy valami Ryzen gépet tennék össze. Első körben ilyesmit néztem ki, szerintetek ez mennyire lesz első körben patent?
Alaplap
Processzor
Memóriát láttam itt PH-n egész jó áron 8GB Kingston-t (remélem még megvan )
Minden másom van itthon, valahogy éreztem hogy idő kérdése és gép építés lesz a vége. Szóval az lenne a kérdésem, hogy szerintetek ez patent lenne-e vagy esetleg lenne-e bármi kompatibilitás probléma? Segítségetek köszönöm előre is!Sic Parvis Magna
-
-
30z.Samu
félisten
válasz varmi2 #28359 üzenetére
Köszönöm szépen! Akkor helyesbítek:
Alaplap
Proci
RAMbó 2Ez így akkor már jobb, ugye? Egyébként az alaplapra mindenképp muszáj ott BIOS frissítést kérnem? Anélkül nem fog menni a procival? Csak mert azt én is meg tudom itthon csinálni, azzal nincs gond.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Tegnap írtam a Ryzen géppel kapcsolatban és írtátok hogy Kit-ben vegyem a RAM-okat, de inkább az alaplap körül forgott a dolog. Az lenne a kérdésem, hogy a Gigabyte hogy muzsikál ezen a platformon? Eddig nem volt gondom velük (mindössze annyi hogy kényesek a ramra, de hát Istenem ) gondoltam rákérdezek, én ezzel szemeztem
Sic Parvis Magna
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok! Kéne egy kis segítség! Végre megjöttek az alkatrészek, felment a Windows, viszont a VGA-t valamiért nem akarja rendesen felismeri. Azt írja ki, hogy tegyem fel a megfelelő driver-t. Feltettem neki a legfrissebbet, de az sem jó. Mit csinálok rosszul? Ryzen 3 2200G procim van, APU lenne kezdésnek használva. Köszi szépen előre is a segítséget!
Szerk.: Először a gyártó oldaláról szedtem le a driver-eket, majd az APU-hoz felraktam a legfrissebbet, de egyik sem jó jelenleg.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest