Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lendova
őstag
Proci órajel, ram órajel, egyes megnyitott programok (pld. Steam, Origin). Az időzítésekből nem tudom hogy melyik és mennyire van hatással rá, lehet ki se lehet úgy mérni.
Ha a flow chart-tal nem jutsz előrébb, akkor kérj segítséget OCN-en a topikjában, ott több a user tapasztalat mint itt.
-
Feriboy2
aktív tag
-
-
Knobber
aktív tag
-
Hajdi
senior tag
-
Pro!Petya
addikt
Azért mutat annyit mert a hűtésnél csak a H2O-t választottad ki. Menj arra hogy a teljes listát mutassa!!
Igaz így az LN2-esek is benne lesznek de azokat ha leszámítjuk már szép sorrend jön ki(megtalálsz engem is ott
)
A 4.1GHz-hez már azért a 170+ single cb dukálna
A kevesebb pontszámba szerepet játszhat az alulfeszelés, ram instabilitás, hűtés hiánya (vrm -cpu-chipset stbstb) és a procit vagy memoriát használó programok a bench mellett. -
-
-
turistakolbi
aktív tag
Szia.
A youtube link leírásában ott a link a progi letöltéséhez. Safe ez a progi ?!
Én manual 1-2 órán keresztül próbáltam 2666 fölé vinni a memória speedet. Nem sikerült. feladtam.
De ennek talán adnék 1 esély-tSzabad? csinálta valaki? Nem füstölöm el a ramokat ha a progi által beírt adatokat írom be ? CORSAIR 16GB Vengeance LPX DDR4 3200MHz CL16 KIT CMK16GX4M2B3200C16
Esetleg cserélném, valakivel akinek intelje van és nála simán menne 3200 on. olyanra ami nekem benne van a QVL listába és menne 3200 on
-
Pro!Petya
addikt
A cb pont így már reális. Legközelebb majd nyisd ki legalább 2 laposra HWinfot h minden adat látszódjon azért is gondoltam hogy 4.1-re van húzva mivel az aida is annyit mutatott,meg egy mag látszódótt csak a monitorozoba....
Pöpec hogy a ramok pöfékelnek 3600on, ha időd lesz és befeszíted szerintem fog még hozni többet az aida-ban -
Pro!Petya
addikt
Hali!
Nincs egy pöppet túlfeszelve a proci a 4100-hoz 1.5V (sőt maxhoz még 1.520 -at is mutat)?!
Nekem a 4050-hez kér be alapon 1.395-öt, & 1,417-es csúcsot tolva max peak-re.
3466on milyen eredmények születtek? csak azért mert a 3600hoz karcsúnak tartom azt az aida-s mérést.. -
apa111
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB SHARKOON RGB Slider ADATA 600W
- Samsung Galaxy A80 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair K100 RGB Optix (CH-912A01A-FR) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő