Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- sziku69: Szólánc.
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chapel
addikt
válasz
PIT888 #17381 üzenetére
Ha nem is szó szerint, de a törvény úgy szól, hogy:
Vagy kötelesek ugyan azt adni helyette, vagy ha ez nem kivitelezhető akkor ugyanolyan vagy magasabb tudásút, ha pedig egyik verzió sem él, akkor kérheted vissza a pénzed, de csak ha ezeket a köröket már lefutottátok. Az semmiképpen nem játszik hogy még Téged húznak le azzal hogy közli van olcsóbb azt csá...Figyi, egy a lényeg: Légy határozott és ne hagyd magad lebeszélni, meg ámítani. Kerek perec adjanak választ, nem kell félni, Te vagy a vásárló és annak mint tudjuk mindig igaza van...
Sok évig vezettem nagy forgalmú üzleteket, hidd el, erélyesebb fel lépéssel és pici hisztivel el lehet érni bármit, ez van.
(Ez nem egyenlő a bunkósággal stb!!) -
-Solt-
veterán
válasz
PIT888 #17372 üzenetére
Kérd vissza a pénzt, és nézz körül máshol...
Ipon-n pár naponta leesik ENNEK az ára ilyen 108000.-Forint környékére 3 év garanciával. Igaz, hogy itt eléggé megy a köpködés a Gigabyte-ra, de attól még elég sokan használjuk elégedetten... Még pénzed is marad...
EZ az összegzés alátámasztja az általam tapasztaltakat, olvasottakat is... ( Ennek ellenére az ASUS-ra nem megy a köpködés )
-
BeLucZ
addikt
válasz
PIT888 #15641 üzenetére
1060? omg, akkor ez egy brutálisan antituning példány lehetett, én kitaposom a belét, akkor is kell az 1200 24/7re
amivel elégedett lennék az 1200/1600, amivel maximálisan elégedett lennék az 1300/1900 , de tudom hogy az álom kategória, de ott már félelmetes difi lenne a ref orajelhez képest, kb 8970 szint ami majd jön szerintem
-
-
-
-
válasz
PIT888 #13212 üzenetére
Tényleg ez a vége? egy Matrix Platinum nak
egy kicsit(nagyon) többet várnék tőle
Már csak azért is mert az én fele annyiba kerülő Sapphire 7950 Dual-X -em is többet tud!(nem sokkal de mégis na...)
És a biztonság kedvéjért egy 3D11 VALID -róla!
GPU pontszámot érdemes hasonlítani 11590 vs. 11665
-
-
-
-
radi8tor
MODERÁTOR
Te tudod, de előfordulhat, hogy pont egy 25 perces pálya végén fagy ki a géped. Én nem mondanám stabilnak, ha van olyan program, ami miatt megadta magát.
Próbáld a GPU frekit csökkenteni kicsit, de a MEMóriát otthagyni, ahol most van. Nem kell egyszerre mindkettőt állítani.
Sok idő megbízhatóra beállítani egy tuningolt alkatrészt. -
radi8tor
MODERÁTOR
Igen körülbelül így is eljárhatsz. Nem lesz semmi baja tőle, ha emelgeted az órajelet, egyszerűen elkezd kockásodni (szemetelni) vagy kék halállal leáll a Windows.
OCCT helyett én Heaven Benchmarkot vagy Battlefield 3-at ajánlanám. Esetleg Alien vs Predator benchmark is jó lehet. (korábban linkelve lett a program)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Futás, futópályák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen program, ami...?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Projektor topic
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest