Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Természetesen igen!
nekem sima nem OC -s 7850.van(Volt) és OC bios al ugyan úgy működik mint az oc -sak de ez nem meglepő mert gyárilag is ennyi az eltérés(másik BIOS)
*******************************************************************************************
Garsza már korábban írtam én fordítva(Asus bios -t tettem Sapphire karira igaz 7850 de ez most sz.tem lényegtelen és működött minden funkció)már kipróbáltam és működött, tegyél egy próbát és meglátod. De előtte mentsd le mindenképp az eredetit hogy ha nem jó vissza tudd tenni
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Hobby elektronika
- Autós topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- OLED monitor topic
- Építő/felújító topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Fűnyíró topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Új HP 16 Elitebook 865 G10 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 7540U 4.9Ghz 16GB 1TB Radeon 740M Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest