- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Nem kell 100% on pörögnie a procinak ahhoz, hogy limites legyen már amúgy!
Borderlands2 nálam az i5-3570k@4,3Ghz-el: low physix high physixborderlands2 teszt! Amúgy 4 magra van optimalizálva már a game.
-
Baxo89
tag
Borderlands 2ben csak 60%osan használja ki a q6600som 3,5ghzre húzva.. Az nagyon gyenge.. nem 100on kellene mindig mennie? Azon gondolkodom 775ben proci csere, de szerintetek egy q9550 már kihajtaná ha húznám? Érdemes váltanom? Vagy egy i7 2600-n is így viselkedik? játék meg driver függő is lehet?
-
TomiLi
addikt
válasz
DroiDMester #9385 üzenetére
Nagyon köszönöm szépen!
Nem az ára a lényeg
na jó ez így nem igaz: tehát nem a legolcsóbb a cél, hanem, hogy minél rövidebb nyákja legyen. Pontosabban örülök neki, hogy már vannak rövid nyákos 7870-ek is!
De miért? Nem jó ez a Sapphire? Mennyiben lehet más a "sima" 7870-es sapphire-tól? Ettől - nekem ez van most.
Az msi mennyire "zajos", mert ahogy nézem ez is elég rövid nyákos!
-
S. Szabi
őstag
válasz
seederking #9387 üzenetére
Nálam pl. a memória minden fesz emelés nélkül megy 1450-en, ami a max órajel amit enged, és többet számít, mint ha csak a GPU-t emelnéd.
-
jozsi252
veterán
válasz
S. Szabi #9382 üzenetére
Köszi azt is raktam fel, tökéletesen működik. Kivéve 1-2 dolgot nem értek teljesen, illetve nemvagyok benne biztos hogy így működik-e helyesen a kártya. Illetve hynix ramosat fogtam kis szerencsére.
Szóval amibe segítséget kérnék
- Felraktam GPU-Z-t majd a beépített stress testet elkezdtem futtatni. A kártya 50 foknál még mindig csak 10%-on forgatta a ventit ~ 1020 rpm kb. Ez mennyire normális? 50 foknál nemkellene legalább 30-40%-on mennie a ventinek? Vagy az Asus inkább magasabb hőfokon indul be? Mármint a ventire értem.
- Asus oldaláról legfrissebb GPU Tweak-et raktam fel. idle-be 300MHz-en megy a gpu. load meg 860MHz. Egyenlőre nem húzom, de ez a 300MHz jó ugye?
- Illetve a gyári Asus GPU Tweak mi miatt nem jelzi ki a memória kihasználtságot? Végig 0MB, pedig GPU-Z kijelzi hogy stress test alatt pl 111MB volt használva. Amúgy a többi adatot jól kijelzi.
Ezekre a kérdésekre szeretnék tőletek infót kapni. Köszönöm előre is
Ventihez visszatérve, semmitse állítottam Catalyst Control Center-be. Tehát autómatán megy a vezérlés.
csucsbicep
Köszönöm
Neked mikor lesz meg?
-
->Raizen<-
veterán
válasz
1,260mv-on túl szerintem ne menj. Az 5800-6000 mhz ezeknek a kártyáknak nagyon a határa már vramot tekintve. Egy 5,5 ghz elég szerintem.
Hynix ramok nagyon bírják nekem is azok vannak! A vram tuning is számít persze nem is kicsit.
-
lowzor
veterán
válasz
próbáld meg az 1,26V-t
milyen márkájú ram van rajta? Ha Elpida, akkor nem tudod 1350 fölé vinni. Sőt még az 1350 is necces. -
csucsbicep
nagyúr
válasz
Szerintem, ha valami nem megy jol alapfeszes tuninggal, akkor hiaba feszeled, mar nem fog annyit hozni, hogy megerje szerintem.
-
seederking
őstag
Kellene számomra egy olyan fesz a 7870-hez ami 24/7-ben használható lenne.
A gyári 1.218mv.
Megpróbálnám az általatok írt fesszel ameddig bírja a tuningot.Ha elhasal akkor nem megyek tovább fesz-ben.
Az a lényeg,hogy egy olyan kellene ami "nyugodtan/biztonságosan" használható.Ha kevés a normálisabb tuninghoz akkor marad gyárin.A mem órajel emelést meddig érdemes "eröltetni"? 1350 fölött már "lényegtelen" vagy számít még valamit?
Nem akarom a határokat feszegetni de jó lenne azt is meghúzni kicsit.Feltéve ha a gpu órajelet sikerül. -
SKU# 11199-19-20G számra kell rákeresni!
Amazon -on már kapható
máshol még nem találtam
De minek neked ez az AGYONRA OLCSÓSÍTOTT 7870 -es? akkor inkább ezt vedd meg ha félsz a 58.ért kapható kis hibás zafír -tól
-
TomiLi
addikt
Nekem nem tudnátok segíteni? Köszi!
[link]
-
jozsi252
veterán
Okés mostmár értem akkor, köszönöm a segítségeteket
Annyit szeretnék még kérdezni hogy végre eljutottam oda hogy van időm beledobni a gépbe a kártyát. Melyik drivert szedjem le AMD.com-ról?
12.10
vagy a legújabb 12.11 Beta-t?
Arra értem hogy melyikkel lesz stabilabb a rendszerem?
-
Prof
addikt
válasz
seederking #9375 üzenetére
Igen.
-
seederking
őstag
Köszönöm mindenkinek.
Akkor ezen 7870-el nyugodtan lehet használni?mr bauer : Hosszadalmas lenne leírnom a mizériát.De a lényeg,hogy volt egy HDD gariztatásom aminek időpontja karácsonyra esett.A bolt közölte telefonos érdeklődésemre,hogy már csak jövő évre várjam vissza a winyót ha most beviszem.Egy jogász csajt megkérdeztem melóhelyen,hogy ez jogos-e.Írt nekem egy papírt,hogy bla-bla adja a bolt írásban,hogy miért nem tudja vállalni a 14 napos javítási határidőt és,hogy közöljem ezzel a papírkával megyek a megfelelő helyre /nfh/.
Bementem,vittem magammal a winyót /csináltam egy hd sentinelt 500x hibás sector adattal ellátott nyomtatványt még otthon.
Bevitte a csajszi a winyót meg a 2 papirost és kaptam az 1Tb-os helyett +3ért egy 1.5Tb-osat ott helyben,hibafeltárás nélkül.
Érdekes nem -
Prof
addikt
válasz
seederking #9367 üzenetére
Abban az esetben nyersz vele, ha van egy LCD monitorod ami 60hz-et tud és a kártyád adott beálítások mellett több, mint 60 frame-t nyomna ki másodpercenként.
Pl egy 7770-el GW2 is ez az eset már többnyire fennáll questelés közben.Ez visszafogja és kevésbé dolgozik a kártya, nem fogyaszt annyit, nem melegít annyira.
Részletesebben [link]Általánosságban lassú kártyáknál jobb off-on, gyorsaknál on.
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Most hoztam el Asus 7850 DC2-2GD5-V2. -es kártyámat. Még nem értem haza de első ránézésre hosszabb mint az 560ti volt. Illetve ilyenkor örülök hogy Haf 922 házam van, nyugodtan elfér hosszába is. Elsőre megilyedtem hogy nincs táp átalakító a csomagban, de aztán olvastam hogy 1 db 6 pines csati kell neki.
Ide is szólna a kérdésem. Azmiatt elég 1 tápcsati rá, mert 150w alatt eszik?
Illetve járt hozzá egy Sleeping Dogs ennek külön örülök.
-
lowzor
veterán
válasz
Annyira járatja a VGA-t, hogy meglegyen a fix 60 FPS. Ezzel a fogyasztáson lehet sprórolni, meg igen képtörés sem lesz.
(#9371) mr bauer:
Szerintem ez már sok. Kb 2 hét szokott lenni. Keményíts be, aztán csak adnak valamit.
-
törölt tag
Hali!
Itt érdeklődök mert nagyobb a nyüzsgés ebben a topikban!
Vissza vittem a karimat a boltba gariztatni. A lényeg hogy pontosan ma egy kerek hónapja van náluk a kártya.Ma is felhívtam őket,azt mondták minden ok,csak épp még nem érkezett meg hozzájuk a kártya. Normális ez? Mármint ennyire elhúzódik a gariztatási idő más cégeknél is? Kicsit sokallom... Van erre valamiféle szabály hogy azért tartsanak már be egy bizonyos időkorlátot?
Köszi előre is!
-
Prof
addikt
válasz
DroiDMester #9368 üzenetére
Diablo 3-ról volt szó.
-
S. Szabi
őstag
válasz
Én pl. azért használom a Vsyncet, mert azzal nincs az "képtörés" vagy képelcsúszás, vagy hogyan nevezzem, amikor mozgás közben a kép teteje és az alja általában ferdén, kb. középen el van csúszva egy picit egymástól
-
-
olymind1
senior tag
Nincs olyan jó szemem, meg vsync-kel játszok, szóval nem sok értelme van az OC-nak jelen esetben, mert OC-val csak 30%-os a gpu használat, alapórajelen is csak 40%-os, szóval folyamatos 60fps-hez, bőven lehetne underclock-olni. Inkább csak kiváncsiság miatt néztem meg, hogy mennyit dob rá, de alapon is bőven elég hozzá
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #9362 üzenetére
Mindenképpen!
Mivel mostanában van/volt egyéb alkatrész csere, így most van némi referencia alapom
Majd tudok linkelni 3d mark 11 eredményt:
i3 2100+Asus 6870 1gb dc
i5 2400+Asus 6870 1gb dc
i5 3550+Asus 6870 1gb dc
i5 3550+Asus 7850 2gb dc2 v2Már csak este kell lefuttatnom az ucsót, ha valakit érdekel, infó alap lehet szívesen belinkelem őket.
Tunning ügyben pedig lehet lesz kérdésem a 7850-végett.
-
Chapel
addikt
válasz
DroiDMester #9359 üzenetére
Köszi, közben felhívtam a boltot és megkértem a srácot hogy nézze meg a dobozt, V2-es van annyiért amit linkeltem, tehát innentől kezdve már tárgytalan a kérdésem, megyek és megveszem
Mindenkinek köszönöm a segítséget/kommentet
-
válasz
seederking #9354 üzenetére
Nem de amit linkeltem az az ELSŐ szériás legalábbis az oldalon az a SKU# szám szerepel(11200-00-20G) és ezek 90.% hogy Hynix ramosak. Volt ezekből is ugye az OC verzió 11200-01-20G számmal ami majdnem az összes ELPIDA ramos
a hűtés ugye majdnem (el van forgatva az 1 -ik hőcső) ugyan az a sima és a dual-x nek is, tehát végül is mindegy csak a első szériás nagy eséllyel Hynix ramos és az ára 49.k máshol az 1.gigás dual-x ennyi!
********************************************************************************
Chapel hát szerencsére van választék 78xx kártyából így nem kell leragadni 1típusnál(Asus) van azon túl is élet(hozzáteszem én is hatalmas ASUS fan vagyok pl: alaplapból KIZÁRÓLAG azt veszek! de.... nekem sajnos van Asus VGA... val is rossz tapasztalatom nem is 1 -el, persze ez nem azt jelenti hogy a 78xx széria rossz lenne, bár a 79xx -ből az űber brutál DC2 V2 (ami itt 7870 -nél nagyon jó) ott kifejezetten sz@r (még a 3.slot verziója is)
a PowerColor amit linkeltem a híres PCS+ hűtését kapta ami azt jelenti hogy a LEG HALKABB 7850 (még a asus dc2 v2 nél is halkabb) sajnos egyetlen hátránya a halkságnak hogy 3-5.fokkal melegebb a GPU, de nem vészes 70.fok alatt van még tuning alatt is tehát nem kell megijedni tőle. Az XFX meg egy elég különleges 7850 mivel a nagytesó 7870 es PCB(nyák) -jára tettek egy 7850 es GPU -t tuningban nagyon jól megy nálam alapfeszen(1,21.v) 1240./1550MHz et ment(ebből kitalálható hogy Hynix ramos volt) a hűtése is jó hűvös bár picit hangosabb mint pl egy Sapphire 2.ventis(Dual-X)
-
kockaharcos
senior tag
nekem még mindig ennyi
Memóriáid milyen időzítésen mennek? -
B4l!nt
aktív tag
válasz
kockaharcos #9355 üzenetére
Hát pedig nem állítgattam
friss win, aero off, beta6 driver.
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
seederking #9354 üzenetére
Nem gond, csak a korábbi verziók hynix-esek és valószínűleg jobban húzhatóak.
-
kockaharcos
senior tag
nem kell hwbot-ra menni ugyanannyin megy a kártyám mint a tied, még is kevesebb a pont, Subarunál rákérdeztem,egyből mondta,hogy CCC_ben van elállítva nálad valami.
-
seederking
őstag
válasz
DroiDMester #9344 üzenetére
""és nem Dual-X verzió"" Gond ha az?
-
B4l!nt
aktív tag
Egyenlőre eddig jutottam.
Más: találtam ezt a képet (Hwbot). Ugyan azok az órajelek mint nálam mégis jóval magasabb gpu pont. Ez hogy lehet? Tesszellációt offolta?
-
Chapel
addikt
válasz
kockaharcos #9348 üzenetére
Köszi srácok! Amit írtam lejjebb azt ma megvenném, de (talán csúcsbicepsz kolléga, de nem biztos) azt tanácsolták itt, hogy csak a V2-őt vegyem, V1-et ne!
Ezért is kérdeztem hogy mi a difi?Tovább nem rágom a dolgot, ha mégis "ok" a V1 akkor az lesz és pont
Aztán majd jövök azzal hogy "ezt nem is lehet húzni..."
-
Chapel
addikt
válasz
DroiDMester #9344 üzenetére
Bakker az ember azt gondolná hogy 7850 2gb azt csá, be megyek megveszem. Nem egyszerű ez...
A lényeg nekem mint kiderült hogy hynix ramos legyen, jól húzható, ha az megvan akkor már csak az ár dönt.
Asus-t szeretem előző karim is az volt (6870dc1gb). Mi a különbség a v1 és v2 között egyébként a 7850 esetében?Köszönöm az infót, most akkor megint elbizonytalanodtam, mert eddig ezek viszont senki ne ajánlotta. Félre ne érts, nem Téged kérdőjelezlek meg, de most akkor megint utánaolvasás, tesztek stb. Telnek a napok és nincs vgam...lehet a végén hozzászokok, és mivel az alaplapi vga játékon kivül visz mindent még a végén marad az és spóroltam 50k
-
olymind1
senior tag
Kiváncsi voltam 12.11b6-nál mennyit számít Diablo 3-ban az OC (full hd, minden beállítás High-on, aa on, vsync off), megálltam egy helyen megnéztem az FPS-t Fraps-szel, majd TRIXX-szel betöltöttem a profilt és vissza játékba (99%-os GPU használatt mellett) :
alap 920/1250 ~180fps
oc 1200/1300 ~230fps~30%-os gpu , 4%-os mem OC = ~28%-os gyorsulás
-
Ez a DC2 v1 es Asus nem rossz de inkább ezt venném SKU# szám alapján első szériás(talán hynix ramos) és nem Dual-X verzió! Esetleg ez is jó választás
ami így néz ki
vagy ez is jó bár itt senkinek nincs de nálam járt ilyen
vagy a bevált MSi TF3 sem rossz
-
Tomix24
addikt
Nincs olyan márka ami ne tudna megpusztulni, Garisat kell venni, és akkor nyugi van több évig.
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #9320 üzenetére
Közben kaptam egy ilyenre ajánlatot, ez már jónak tűnik?
Bontatlan dobozos, garis, ASUS HD7850 2GB (HD7850/DC2-2GD5) - 49500Ft
Ő gondolom akkor húzható, jó féle. Ha megkapom az áment, ma meg is veszem.
?
-
nubreed
veterán
válasz
DroiDMester #9330 üzenetére
Még annyi, úgy látom hogy a driverlceaner.net fizetős. Ingyenes változat nincs is belőle?
-
csucsbicep
nagyúr
Én sem használtam soha semmilyen takarító programot és nem is volt gondom a törléssel/telepítéssel. Az a szerencsétlen gyári driver csak tudja mit lehet törölni.
-
Tomix24
addikt
Express uninstall, restart. És express install. - Én erre esküszöm. Bár mostanában csak ráinstallálom egy az egyben, lusta lettem
-
olymind1
senior tag
válasz
Driver telepítés előtt mindig ráeresztem a Driver Sweeper-t, a Driver Cleaner.NET-et és a CCleaner-t, kipucolok velük mindent, több éve használom így őket és nincs is velük semmi gondom. Meg mióta megjelent a Driver Fusion, azóta az is hozzáment a listához. Ezzel a kombóval még nem volt gondom új nv vagy amd vagy creative driver telepítése és használata esetén.
Tavaj júniusban tettem fel utoljára a win7-et és volt a gépben gtx460, intel hd2000, 6850, 6770, intel hd2500, most 7850 csücsül benne, szóval átesett már pár vga és driver cserén, de még mindig stabil a rendszer
-
nubreed
veterán
válasz
Egyébként ez a szóbanforgó drivercleanerdotnet? [link]
-
nubreed
veterán
válasz
Nekem soha nem volt gond a Driver Sweeperrel, pedig már ezer éve használom, Windows xp korszaktól kezdve, szintén ezer videokártya csere után takarítottam el vele a szart, 3 éve már windows 7 64 bit alatt és SOHA semmilyen gondom nem volt.
-
válasz
nubreed #9329 üzenetére
Ja -ja használjon MINDENKI DRIVER SWEEPER -t aki utána szopni akar, mert Nincs ilyen INF hibával elszáll a telepítés és ez a jobbik eset, mert van hogy utána csak úgy fogja dobálni a kékeket a gép
Aztán meg szidják az AMD -t meg magát a VGA -t is hogy ilyen szar meg olyan szar közbe meg saját maguk b@szták el a szar progival amit mindenki mondogat hogy azzal takarítsonDriverCleanerDotNET -el kell takarítani és nem lessz sose gond nekem már 2.éves a Win7 a gépemen azóta volt benne nem akarok sokat mondani de kb: 40.db VGA Ati és és nV is és soha nem volt gond meg ilyenek se mint egyeseknek hogy nem tudja húzni mert kifagy tőle vagy másoknak be ragadnak az órajelek és még sorolhatnám...... nem FREE a progi de megvenni se kerül sokba, de a nagy G betűs barátunk tud arra is okosságot......
-
jozsi252
veterán
Sziasztok
Az lenne a kérdésem hogy ma jön a 7850-em. Most az integrált gpu-t használom. Viszont ismerősnek volt itt pár napot. 7870-es kártyája. Elvitte, a legfrissebb Ati driver fentmaradt a gépemen. Töröljem le mielött belerakom a 7850-et majd rakjam vissza az Ati drivert, vagy teljesen fölösleges?
Előző VGA-ból semmi beállítás, akármi nemfog megkeverni semmit? -
RMZ250
senior tag
válasz
torma1981 #9325 üzenetére
A múltkor nekem esett valaki mert azt mertem mondani, hogy nem olvassa a togyikot.
Most erre megint mit mondjakTe se olvasod a kártyád topikját? -- nehogy megsértődj--
Nem a tuningról megy vita hanem a BlackScreen-BlackScreen-BlackScreen-BlackScreencsucsbicep: pontosan így látom én is.
-
RMZ250
senior tag
Én is ilyet akartam venni de nem jött össze az üzlet és inkább vettem egy V2 Asust amiről kiderült, hogy Hynix ramos
Igaz, hogy majd 10e forinttal többe került de nem sajnálom.
Mondjuk azt azért nem értem, hogy ha kérdezi valaki mit vegyen miért egyből a Sapphirt ajánlják neki.Miközben mindenki aki panaszkodik annak ez van.
Nemrég váltottam GTX460-ról és ott meg mindenki a Gigát nyomatta mert az a legjobb. Érdekes, hogy itt meg nem ajánlott -
-
kockaharcos
senior tag
válasz
csucsbicep #9320 üzenetére
Annyira nincs jó idő pedig
-
Chapel
addikt
válasz
csucsbicep #9316 üzenetére
Köszi, bár az olcsó Shappire-t nem látom, itt horror árak vannak, az 1gb-os van 49k-ért, a 2gbos meg 56k...olcsónak nem mondanám.
Látom ez az MSI 53k...már ez is több mint amennyit szánnék rá. -
Gippo
senior tag
válasz
csucsbicep #9316 üzenetére
Ez az msi 7850 tényleg volt 100 felett is?
-
synthattik
aktív tag
válasz
Fisherhun #9314 üzenetére
Most azért,mert kifogtál 1 hibásat,attól még nem kell temetni a céget,hogy ilyet senki ne vegyen,meg kell fogni akkor a karit és gariztatni.
Nem tudom,hogy van százalékosan elosztva kinek miylen kártyája van,de mivel itt a legtöbb embernek sapphire van,lehet külföldön is hasonló a helyzet,ezért valszeg,ha abból fogy a legtöbb ,abból lesz a legtöbb hibás darab.
Én meg személy szerint mondjuk gigát nem vennék,mert 2különböző kártyából mind 2-nek volt vmi nyűgje,utánna vettem sapphire-t és lásd öröm,bódottá.
Attól még nem mondom,hogy senki ne vegyen gigabyte-ot,mert nekem személy szerint nem jött be.
Vegyen azt amit szeretne,ha neki bejött és ezután is ,akkor egészségére.
Offnak vége. -
Chapel
addikt
Sajnos a napokban felmentek (a közben kifogyott) 7850-es Shappire-ok árai, eddig 47kért volt a legolcsóbb gyári, bontatlan garis, most már 51-52k
Őt ismerjük, érdemes vétel lehet? Nem tudom milyen ramok vannak rajta, nem tudom mennyire húzható...
(MSI karikat nem ismerem) -
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<- #9307 üzenetére
Akkor írd be mondjuk ennek a topiknak a keresőjébe, hogy Gigabyte és olvasd el a hsz-eket. De szvsz nem magadból kell kiindulni, hogy eddig nem hibásodott meg 1 sem és ezáltal félrevezetni másokat az istenítésével.
-
->Raizen<-
veterán
Amilyen gigabyte vgaim voltak eddig nem nagyon panaszkodtak ra az emberek. Itt a ph topicokban legalabbis nem. De azert vga vasarlas elott utanna nezek mar mindig az adott szerianak panaszkodnak e ra de regen nem volt igy. Naluk sem minden termek hibas en vagyok a jo pelda ra nem fogtam az evek soran ki egyetlen egy hibas darabot sem.
-
lowzor
veterán
válasz
->Raizen<- #9303 üzenetére
Akkor nézd meg a Gigabyte gariztatási adatait
A Sapphire-t még ettől függetlenül is mindenhol ajánlják, de a gigát sehol.
-
jozsi252
veterán
válasz
->Raizen<- #9303 üzenetére
Ismerősöm is most viszi vissza a sapphire 7870-et, mert black screen-t ad neki is. Ezért válaszotottam énis inkább Asus-t.
-
Fisherhun
tag
Hát valamilyen szinten mégse kéne kiadni ennyi rossz kártyát .Nah mind1 ez az én véleményem.
Ez van nah irány akkor a szervíz :S
üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2107, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Playstation 4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Előre telepített PS4 játékokkal
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest